Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 27., péntek 12:47

hehetheoriginal írta:
Kíváncsi vagyok, hogy kik.
attól függ milyen szemüveggel nézem.
ha mai szemmel, akkor: mili, alaba, vaszkez, fran, mendi a védősorból (marad 6 védő), tucsi a kp-ról és rodrigo a tamadok közül (a fiatalokat nem veszem ide, mert talán fejlődhetnek)

Ebben az a jó, hogy Lucas nem lesz itt, valószínűleg Alaba peremeber lesz (jobb lenne megegyezni vele, mert hatalmas pénzeket akaszt le ezért), Mili kérdéses egyáltalán hogy tér vissza, Fran és Mendy helyett pedig épp keressük az embert.

Rodrygo szinte biztos, hogy távozik.

Egyedül Tchou-t kell valószínűleg jövőre elviselned.

Nem olyan vészes ez a helyzet. A 7 névből egy az, akinek itt bármi fontosabb szerepe lesz, és szerintem ő is sokat javult tavasszal (és a legkevésbé gázos név a hét közül, a többivel egyetértek, de őt nem venném a másik hattal egy kalap alá).
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 12:43

hehetheoriginal írta:
ha mai szemmel, akkor: mili, alaba, vaszkez, fran, mendi a védősorból (marad 6 védő), tucsi a kp-ról és rodrigo a tamadok közül (a fiatalokat nem veszem ide, mert talán fejlődhetnek)

ők egyszerűen kevesek, nem elég jók, szabadulnék tőlük sürgősen.
ha a szigorúbb all-time szemüveggel nézem, akkor a helyzet még siralmasabb, akkor kb nem tudunk meccsre kiállni....

Pedig a fenybenjaro egyaltalan nem rossz jatekos, foleg, hogy ilyen kihalt az a pozicio. A tobbivel egyet tudok erteni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 12:40

ők egyszerűen kevesek, nem elég jók, szabadulnék tőlük sürgősen.
ha a szigorúbb all-time szemüveggel nézem, akkor a helyzet még siralmasabb, akkor kb nem tudunk meccsre kiállni....
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 27., péntek 12:34

hehetheoriginal írta: értsd: nem mi kényszerítettük őket hibára, hanem ők csináltak folyamat ki nem kényszerített hibákat, mi meg köszöntük szépen.
Akkor nézd meg, csak GG az első félidőben háromszor szerzett labdát az ellenfél félpályájának közepén.

De abban egyetértek, hogy ezt kell még tanulni, sokszor még lazán csináljuk a letámadást, de már látszik a pozitív differencia.

Buitre írta: Az a fontos, hogy látszanak a változás jelei. Az irány jó, de mint XA is nyilatkozta, még hosszú az út. Egy extrán erős ellenfél ellen (psg, city, barca) ez még kevés lesz. De majd lassacskán. Nekem Vini volt a kellemes meglepetés (csak az első félidőt láttam), nem próbált mindent egyedül megoldani, sokat kereste a társakat, nem volt pofázás meg mutogatás (ok, hogy ez nem egy Valencia elien idegenben játszott bajnoki volt...).
Így. A jóhír, hogy rögtön meg is nézzük a következő meccseken, hogy egy erősebb, szervezettebb ellenfél ellen ez mire elég.

És Vininek szerintem kifejezetten jól állt ez a szerepkör, nem a szélén mozgott, hanem sokkal centrikusabban. Gyönyörűen elfuttatták párszor, és így rögtön a kapuval találta magát szemben, nem két védővel és a szögletzászlóval, ami sokat segített neki.
nuevo_ericco írta: de én is kezdem azt látni, hogy a keretben sok játékos egyszerűen nem üti meg a szintet játéktudásban és/vagy mentalitásban
hehetheoriginal írta: sztem is sok játékos nem üti meg a szintet, nálam ez a probléma forrása, már ami a játékunkat illeti.
RaúlCF írta: Bellingham tolta a kp-t. nagyon feljavult. írjátok, hogy Güler mekkora irányító hát ha ez az irányítónk az évre akkor szarban leszünk. hátrafele pehelysúly előre meg lassú. Jude,Huijsen,Trent szórta a labdákat, GG jól lépkedett vissza, Fede is jól mozgott előre és hátra, Vini is jó meccset hozott. legutóbb leszóltam az osztályozó oldalakat akkor ment a downvote most az oldalak szerint csak Rüdiger kapott szarabb osztályzatot mint Güler. Zsákutca ez a mélységi szerep. egyszerűen súlytalan. Courtois passzát elveszti hátul mert a bal lábára akar fordulni, ellenfél tizenhatos előtt meg mire átveszi a bal lábára blokkolják a tiszta lövőhelyzetet. a csapat javul, az emberek javulnak de a kp még mindig gyenge. Ilyen hoki ellenfelek ellen elmegy de elkezdődik a szezon lesznek kellemetlen dolgok. Majd többet kell lőni mint kapunk.
Nem tudok egyetérteni. Szerintem remek volt. Hátra is rengeteg labdát szerzett, becsúszva, megelőzve, odalépve. Előre is jól forgatott. Gól közelébe nem került, de sokat volt játéban, jól adta tovább, jól szervezett. Ide is érvényes, ami a letámadáshoz, hogy nyilván, van hova fejlődnie, ez volt a srácnak a 2. meccse ebben a szerepkörben 20 évesen. Sokat kell tanulnia, és sok tapasztalatot kell még szereznie, nem egy világklasszis, de olyat most nem is tudsz hozni. A felmerülő opciókért meg inkább nem adnék ki 60 milliót, ha már van itt is egy hasonló kaliberű/potenciálú alternatívánk ingyen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 27., péntek 12:27

Majdnem kaptunk egy gólt Gülerről.

A mi góljainkhoz kellett az ellenfél is. GG góljánál pl mit csinált a védő? Simán kellett volna tisztáznia. A befejezés azért szép volt. Ezzel nem fikázni akarok csak a szuperlatívuszokat kicsit túlzásnak érzem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 12:26

Pad'em írta:
BlancoMark írta: Az elso felidoben Guler latta el az osztogato/iranyito szerepkort?
Güler, Huijsen, Bellingham leginkább.

Jó hát hehe tőled nem is vártam mást, fő barca szopkodónk. Nem is értem miért nem az ő fórumukat boldogítod btw.

Mert onnan biztos TENYLEG ki van tiltva :mrgreen: probalkozott, amikor itt offon volt, de ott sem kotott oriasi baratsagokat :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 12:21

amit güliről írsz, abban van valami.
kérdés, hogy ő meg tudja e ugorni a szintet, ami pl camavingának ebben a szerepkörben nem sikerült.
amit ericco ír, vmi ilyesmit akartam én is, de ő jobban fogalmazta meg. sztem is sok játékos nem üti meg a szintet, nálam ez a probléma forrása, már ami a játékunkat illeti.
Jó hát hehe tőled nem is vártam mást, fő barca szopkodónk. Nem is értem miért nem az ő fórumukat boldogítod btw.
tök normálisan beszélünk a fociról, te meg itt jössz a balfaszsagoddal :lol:
menj hétvégézni, tedd le a fórumot :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 12:16

RaúlCF írta: Bellingham tolta a kp-t. nagyon feljavult. írjátok, hogy Güler mekkora irányító hát ha ez az irányítónk az évre akkor szarban leszünk. hátrafele pehelysúly előre meg lassú. Jude,Huijsen,Trent szórta a labdákat, GG jól lépkedett vissza, Fede is jól mozgott előre és hátra, Vini is jó meccset hozott. legutóbb leszóltam az osztályozó oldalakat akkor ment a downvote most az oldalak szerint csak Rüdiger kapott szarabb osztályzatot mint Güler. Zsákutca ez a mélységi szerep. egyszerűen súlytalan. Courtois passzát elveszti hátul mert a bal lábára akar fordulni, ellenfél tizenhatos előtt meg mire átveszi a bal lábára blokkolják a tiszta lövőhelyzetet. a csapat javul, az emberek javulnak de a kp még mindig gyenge. Ilyen hoki ellenfelek ellen elmegy de elkezdődik a szezon lesznek kellemetlen dolgok. Majd többet kell lőni mint kapunk.
Mit tett Güler ellened? :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 12:10

Nem értem, én mindenhol jó értékeléseket láttam Gulerrol és pozitívan írnak róla.

• Won the most duels (9) in the match.
• Was the most fouled player (3) in the match.
• Had the most tackles (3) in the match.

• 67 Minutes
• 83 Touches
• 60/65 Passes completed (92%)
• 3/3 Long balls (100%)
• 7 Passes into final third
• 3 Tackles won
• 9 Duels won
• 3 Recoveries
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 27., péntek 12:06

Bellingham tolta a kp-t. nagyon feljavult. írjátok, hogy Güler mekkora irányító hát ha ez az irányítónk az évre akkor szarban leszünk. hátrafele pehelysúly előre meg lassú. Jude,Huijsen,Trent szórta a labdákat, GG jól lépkedett vissza, Fede is jól mozgott előre és hátra, Vini is jó meccset hozott. legutóbb leszóltam az osztályozó oldalakat akkor ment a downvote most az oldalak szerint csak Rüdiger kapott szarabb osztályzatot mint Güler. Zsákutca ez a mélységi szerep. egyszerűen súlytalan. Courtois passzát elveszti hátul mert a bal lábára akar fordulni, ellenfél tizenhatos előtt meg mire átveszi a bal lábára blokkolják a tiszta lövőhelyzetet. a csapat javul, az emberek javulnak de a kp még mindig gyenge. Ilyen hoki ellenfelek ellen elmegy de elkezdődik a szezon lesznek kellemetlen dolgok. Majd többet kell lőni mint kapunk.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 27., péntek 12:04

A játékunkat huzamosabb ideje nézve én is kezdek picit elbizonytalanodni. Mert oké, hogy Carlo előhúzta a szokásos makacsságát a harmadik évre, meg a vezetőség is szarban hagyta azzal, hogy nem érkezett senki a védelembe, de én is kezdem azt látni, hogy a keretben sok játékos egyszerűen nem üti meg a szintet játéktudásban és/vagy mentalitásban (ebben nem segített a legutóbbi BL győzelem, úgy érzem, hogy akkor a fiúk nagyon elhitték, tavaly ez meg is látszott). Reméljük, Xabi tud majd ezekből a játékosokból csapatot kovácsolni, hirtelen összeáll minden, lesz játék, taktika, arca a csapatnak, de nekem továbbra is hiányérzetem van több mindennel kapcsolatban. Nem tudom elkergetni a gondolatot, hogy a probléma mélyebbről ered.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. június 27., péntek 12:01

Az a fontos, hogy látszanak a változás jelei. Az irány jó, de mint XA is nyilatkozta, még hosszú az út. Egy extrán erős ellenfél ellen (psg, city, barca) ez még kevés lesz. De majd lassacskán. Nekem Vini volt a kellemes meglepetés (csak az első félidőt láttam), nem próbált mindent egyedül megoldani, sokat kereste a társakat, nem volt pofázás meg mutogatás (ok, hogy ez nem egy Valencia elien idegenben játszott bajnoki volt...).

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 11:55

BlancoMark írta: Az elso felidoben Guler latta el az osztogato/iranyito szerepkort?
Güler, Huijsen, Bellingham leginkább.

Nyilván 3.meccs 2 hét edzés után, még gyakorolni kell, ez evidens, nagyon éles meglátás. És de, mi kényszerítettük őket hibára, szimplán azzal, hogy szervezetten mozogtak a csapatrészeink. Ez fullra húzva nagyon rendben lesz.

Juve egy fokkal komolyabb erőt képvisel, meglátjuk ott mennyit tudunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 11:44

Első félidőt nézze vissza aki megteheti, kb az lesz az alap elvárás a csapat felé sztem Xabitól. Full kontroll, ellenfél gyors megfojtása térfelük közepén, aztán Güler, Bellingham, Valverde leosztja, nagyon faszán nézett ki.
megnéztem.
összességében nem nagyon láttam dinamikus, fojtogató letámadást, amiről beszész itt összevissza korareggel :mrgreen: - legalábbis a barcelonaval összehasonlítva pl -, tény, hogy domináltunk, de szinte mindig méterekre voltunk lemaradva minden egyes továbbtett labdánál, és csak a salzburg gyenge/átlagos játékosminősége miatt tudtuk visszaszerezni a labdákat - értsd: nem mi kényszerítettük őket hibára, hanem ők csináltak folyamat ki nem kényszerített hibákat, mi meg köszöntük szépen.
mondani se kell, ez erős nagycsapat ellen továbbra se fér bele, mert 2-3-szor lemaradunk így, mikor a csapat többi része nyomja izomból a pressinget, akkor kiforgatja egy jobb csapat az egész védelmet, és máris ziccer van kurti repkedhet balra-jobbra....
oké, azt adom, hogy a felfogás más, mint eddig, de ezt még bőven gyakorolni kell, és igenis ki kell ganajozni a gyenge láncszemeket, akik vagy fejben vagy fizikálisan nem képesek erre a típusú focira.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 27., péntek 11:38

Pad'em írta: Első félidőt nézze vissza aki megteheti, kb az lesz az alap elvárás a csapat felé sztem Xabitól. Full kontroll, ellenfél gyors megfojtása térfelük közepén, aztán Güler, Bellingham, Valverde leosztja, nagyon faszán nézett ki.

Másodikra elfogytunk, visszavettünk, lehoztuk Carlo-ballban. Gonzalonak hatalmas pacsi, hihetetlen jól érzi ezt, nem véletlen maradt is fenn végig, a gólját meg laza természetességgel löbbölte be. Nyertünk egy igen jó squad playert, sőt annál lehet többet is.

Trenttől sokkal többet várok, olyan pazar labdákat ad, hogy beszarás, jobban kell majd rá építeni. Bellinghamtől klasszis box-to-box performansz, nyilván hibákkal de remekül játszott. Valverde sejthető volt hogy az egész motorja lesz, mindenhol ott van, akkora a potenciál a keretben, hogy nagyon jót érzek.

Védelmünknek csiszolódni kell még, de tetszett ez a 3 védős játék, kiváncsi leszek ez lesz e az alap. Tchouameni kimondottan jól passzol hozzá, illetve Fran gyalog kakukk futkorászását is jobban lehet hasznosítani vele.

3 meccs alatt már brutálisan látszik az új edző lenyomata :agree:
Az elso felidoben Guler latta el az osztogato/iranyito szerepkort?

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 11:20

nzooli93 írta: M4sport oldalán visszanezheto az egész meccs egyben.
Köszi!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 27., péntek 11:16

M4sport oldalán visszanezheto az egész meccs egyben.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 27., péntek 11:11

Ez az ejszakai mez ezzel a csikozzassal ilyen raul, rvn, gago, mamadiarras idoket idezi. Nagyon hasonlit arra ilyen 2007 korulire amikor benq volt a mezen.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 27., péntek 9:29

Nem akarom baszogatni Carlot mert mar nincs itt, de errol a Gonzalorol az elso golja meg az leso percei utan en mondtam/gondoltam magamban hogy tobbet kene tolni mert van benne potencial.

Carlo mindennap edzette es nem latta…elkepeszto.
Az a gol most is. Finom kis löbbölès.

Ez meccs mar valami olyasmi volt amit Xabi elvar. Vininek is jar a pacsi.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 27., péntek 9:12

Pad'em írta:
miro. írta: Hat szerintem a real semmikepp nem faradt el.. :lol:
Hát pedig június végén egy ilyen szezon után talán még az is elképzelhető hogy elfáradtak, a hahotázós szmájlid indokolatlan. Ami egyaltalan nem baj, én egész tornán nem vártam, hogy egy ilyen fél órát tudunk hozni intenzitásban, letámadásban, szervezettségben a nyári hőségben. Nagyon jó volt nézni. Nyilván tudatosan is visszábbvettünk a másodikra, írtam is.
Hat szerintem ennel, innentol kezdve meg nagyobb intenzitassal fognak jatszani,ha megakarjak nyerni,ugyanis mar ellenfelek is lesznek a palyan.
Ha nem,akkor en azt gondolom,hogy nem akarja szetszakitani oket Xabi,es figyelnek a terhelesre nagyon.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: