ToniKroos írta:
Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.
Attol meg orulok ha golt lo, de nekem kellemetlen amiket muvel a palyan.
ToniKroos írta:
. A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.
Ha nektek ez a melo hogy elol setalgat folyamatosan a labdavesztesek utan, akkor ebben nem fogunk egyeterteni mert nekem errol mas az elkepzelesem.
ToniKroos írta:
Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.
De biztos az is veletlen hogy jude is nala borult ki tavaly, amikor nagynehezen labdat szerzunk azt belevezeti semmi kontakt, megall mutogat a tobbi hulye meg majd visszaszerzi. Ez nem sok embernek all jol, es a tavalyi vinicius ezt nem kompenzalta sehol