Endrick - 9
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Endrick - 16
Endricknek eddig a legnagyobb problémája sztem az volt, h taktikailag egy 0 kb.
Nagyon jo képességű, de olyan helyzeteket nem lat át, amit egy akademistanak 10 evesen mar elmagyaraznak.
Mondjuk Carlo mellett pallerozodni sztem sokkal nehezebb, mint Xabi mellett lehet, legalábbis az elmondasok alapján.
Remelem Xabi felhozza ot is vmennyire, de azert igaz ra is az, mint a tobbi szeleburdi fiatalra, hogy nem lesz 25 edzocsere a kedvukert, adott 2 különböző karakteru edzo, tessek elkezdeni mutogatni az oroszlan fogakat, mert ez nem a spanyol 2.liga... Ha azonban nem lesz gyors atuto fejlodes, akkor kolcson kell adni, aztan majd lesz vele vmi.
Gonzalot egyenlore hypenak érzem, ami majd lecseng, remélem tévedek. Am teny, hogy tobbet rak hozzá, mint Endrick, fontosabb lego darab, mert Endrick helyett ott van Mbappe es o meg jobb is.
Nagyon jo képességű, de olyan helyzeteket nem lat át, amit egy akademistanak 10 evesen mar elmagyaraznak.
Mondjuk Carlo mellett pallerozodni sztem sokkal nehezebb, mint Xabi mellett lehet, legalábbis az elmondasok alapján.
Remelem Xabi felhozza ot is vmennyire, de azert igaz ra is az, mint a tobbi szeleburdi fiatalra, hogy nem lesz 25 edzocsere a kedvukert, adott 2 különböző karakteru edzo, tessek elkezdeni mutogatni az oroszlan fogakat, mert ez nem a spanyol 2.liga... Ha azonban nem lesz gyors atuto fejlodes, akkor kolcson kell adni, aztan majd lesz vele vmi.
Gonzalot egyenlore hypenak érzem, ami majd lecseng, remélem tévedek. Am teny, hogy tobbet rak hozzá, mint Endrick, fontosabb lego darab, mert Endrick helyett ott van Mbappe es o meg jobb is.
- Galacticos
Endrickkel tovabbra is az a baj hogy nagyon nyers, de tovabbra is ez a legnagyobb skillje.
Csak a kaput latja, semmi mast. 30rol is el lovi, akkor is ha van nala jobb pozicioban levo jatekos. Mindenhonnan tuzel, golt akar loni. Ez a golehseg a legnagyobb erossege, gonzalo gyerek meg lekeszit, hattal a kapunak nagyon hasznos, endrick meg ehhez tul szeleburdi.
En lehet elpasszolnam egy evre egy spanyol csapathoz, de ha rodrygo inkabb menne villanykortet cserel inaz arsenal oltozojebe, meg be jon neki az hogy az ebed kozben zsebtolvajokat kuldd rajuk az edzo hogy éberek maradjanak, akkor elférhet mindketto.
Csak a kaput latja, semmi mast. 30rol is el lovi, akkor is ha van nala jobb pozicioban levo jatekos. Mindenhonnan tuzel, golt akar loni. Ez a golehseg a legnagyobb erossege, gonzalo gyerek meg lekeszit, hattal a kapunak nagyon hasznos, endrick meg ehhez tul szeleburdi.
En lehet elpasszolnam egy evre egy spanyol csapathoz, de ha rodrygo inkabb menne villanykortet cserel inaz arsenal oltozojebe, meg be jon neki az hogy az ebed kozben zsebtolvajokat kuldd rajuk az edzo hogy éberek maradjanak, akkor elférhet mindketto.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Almat a kortevel. Gonzalo tok mas stilusu jatekos, a keretben mindket tipusnak van helye.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nem eleg technikás szerintem.BlancoMark írta:Szerintem kepes lehet ra Endrick, csak kicsit kevesebb egoval kene focizni es tobbet hozzaadni a csapatjatekhoz.gólvonal írta:
Ha számokban tudná is hozni Gonzalot, játékban esélytelen, hogy ennyit hozzá tudjon tenni.
- BlancoMark
Szerintem kepes lehet ra Endrick, csak kicsit kevesebb egoval kene focizni es tobbet hozzaadni a csapatjatekhoz.gólvonal írta:Ha számokban tudná is hozni Gonzalot, játékban esélytelen, hogy ennyit hozzá tudjon tenni.BlancoMark írta: Remelem osszkekapja magat, mert Gonzalo erettebb jatekot mutat es veszelyt jelent ra.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ha számokban tudná is hozni Gonzalot, játékban esélytelen, hogy ennyit hozzá tudjon tenni.BlancoMark írta: Remelem osszkekapja magat, mert Gonzalo erettebb jatekot mutat es veszelyt jelent ra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Inkább arra leszek kíváncsi, ha Xabi rendszerében neki is menni fog, ki hol fog játszani és mennyit. Ha Rodrygo lelép akkor maradhat mind a kettő igazából.
- BlancoMark
Remelem osszkekapja magat, mert Gonzalo erettebb jatekot mutat es veszelyt jelent ra.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Xabi Alonso: "We want Endrick to be back ASAP. He will be back training with the squad soon, and he's definitely in my plans."
BREAKING: Endrick is BACK!
He will fly to the USA on Saturday and will play in the Club World Cup if Real Madrid qualify to the RO16 tonight. @SQuirante
BREAKING: Endrick is BACK!
He will fly to the USA on Saturday and will play in the Club World Cup if Real Madrid qualify to the RO16 tonight. @SQuirante
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
3szor láttam tavasszal juve meccset, az empoli ellenit, utána a derbit, meg most pár hete a monza ellen. Ezeken ugye lőtt gólt vagy adott gp-t, amúgy csak azt láttam, hogy folyamat kezd. Ha te mondod, elhiszem, sok meccset nézel, azt vágom..realmadrid95 írta: De ot meg is akartak venni, csak aztan ujra megye kettes lett a francia.
Egyebkent szerintem ennyire taktikus ligaban nem nagyon allna meg a helyet. Ha mar megy, menjen egy Frankfurtba, ha mar ugyis eligazol Ekitike. Vagy akar Leipzig is jo megoldas lehet neki, ha Sesko eligazol.
Nem hinném egyébként, hogy hülye lenne az olasz focihoz, bár ugye én alapból megtartanám, több perc kell neki, Bapinak meg kevesebb, hogy márciusra ne legyen szanaszét.
tehát nem lenne megfelelő cserecsatárunkJim írta: ha nem igazolunk, ott van Gonzalo Garcia a castillából*

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
raul 4 ever írta:Kolomónival megtették.wZoLee7 írta: Azt sem látom magam előtt, hogy a juve egy kölcsön csatárt nyomat kezdőként a legtöbb meccsen
Mondjuk én is inkább itt tartanám, mint lepasszolnám. Ha elmegy, megint nincs cserecsatárunk.
De ot meg is akartak venni, csak aztan ujra megye kettes lett a francia.
Egyebkent szerintem ennyire taktikus ligaban nem nagyon allna meg a helyet. Ha mar megy, menjen egy Frankfurtba, ha mar ugyis eligazol Ekitike. Vagy akar Leipzig is jo megoldas lehet neki, ha Sesko eligazol.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem bántva szegény Gonzalot de amit én eddig láttam belőle(igaz csak a felnőtt meccsein) semmi extra de még a csere csatár szerepet se fogja itt betölteni. Szerintem legalábbis.Jim írta:ha nem igazolunk, ott van Gonzalo Garcia a castillábólraul 4 ever írta: Mondjuk én is inkább itt tartanám, mint lepasszolnám. Ha elmegy, megint nincs cserecsatárunk.![]()
mondjuk nem tudjuk kilyen felállásban fogunk játszani, marad-e Rodrygo…
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha nem igazolunk, ott van Gonzalo Garcia a castillábólraul 4 ever írta: Mondjuk én is inkább itt tartanám, mint lepasszolnám. Ha elmegy, megint nincs cserecsatárunk.

mondjuk nem tudjuk kilyen felállásban fogunk játszani, marad-e Rodrygo…
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kolomónival megtették.wZoLee7 írta: Azt sem látom magam előtt, hogy a juve egy kölcsön csatárt nyomat kezdőként a legtöbb meccsen
Mondjuk én is inkább itt tartanám, mint lepasszolnám. Ha elmegy, megint nincs cserecsatárunk.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azt sem látom magam előtt, hogy a juve egy kölcsön csatárt nyomat kezdőként a legtöbb meccsen
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy Atalanta, Lazio, talán most Gasperinivel a Roma, fixen jobb lenne, mint egy Juve.
Mondjuk én nem küldeném el...
Mondjuk én nem küldeném el...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Nem, a lényeg hogy gólokat szerezzen és ha elmegy akkor olyan csapatban játsszon ami hasonlít a mi játék elképzelésünkhöz, nem pedig olyan helyre ahol leépítik és elveszik a gól étvágyát...BlancoMark írta:Ez a resze szerintem mindegy. A lenyeg, hogy jatszon es lehetoleg minel tobbet.Remy írta: Lehető legrosszabb választás egy csatár számára a Juve. Iszonyat módon alulteljesít ott mindenki. 1985 óta 3 gólkirályt adtak, holott volt nem egy domináló Juve.
Nagyon csapnivaló ötlet....
szuperliga.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- BlancoMark
Ez a resze szerintem mindegy. A lenyeg, hogy jatszon es lehetoleg minel tobbet.Remy írta: Lehető legrosszabb választás egy csatár számára a Juve. Iszonyat módon alulteljesít ott mindenki. 1985 óta 3 gólkirályt adtak, holott volt nem egy domináló Juve.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehető legrosszabb választás egy csatár számára a Juve. Iszonyat módon alulteljesít ott mindenki. 1985 óta 3 gólkirályt adtak, holott volt nem egy domináló Juve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots