Komoly meeting lehethehetheoriginal írta: 100 milliot baszt/unk el egy fullatlag bhv-re, meg egy semmi kisgyerekre. nekem ez erthetetlen, ne mondja senki, hogy nincs jobb megoldas az egesz vilagon, nem mehetett volna 100 millio mashova....

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 9:19
Komoly meeting lehethehetheoriginal írta: 100 milliot baszt/unk el egy fullatlag bhv-re, meg egy semmi kisgyerekre. nekem ez erthetetlen, ne mondja senki, hogy nincs jobb megoldas az egesz vilagon, nem mehetett volna 100 millio mashova....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 9:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 9:03
Güler, Carreras. Megvolt a feléből.hehetheoriginal írta:buuuudoskurvaeletbe, pont teged akartalak megkerni, hogy irjal mar valamit, te jobban koveted a mai felhozatalt, nekem nincs erom ezeket a botlabu egyensablon ugyanolyan jatekosokat kovetni, mind egy kaptafarealmadrid95 írta:
Ez most engem is erdekelne!![]()
![]()
kozepso kp-st es balhatvedet keresunk, varom a listakat![]()
malacpersely 100 millio![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 9:02
buuuudoskurvaeletbe, pont teged akartalak megkerni, hogy irjal mar valamit, te jobban koveted a mai felhozatalt, nekem nincs erom ezeket a botlabu egyensablon ugyanolyan jatekosokat kovetni, mind egy kaptafarealmadrid95 írta:Ez most engem is erdekelne!Realista24 írta:
9kor tali itt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 8:51
Nekem akkor kezdodik, legyen akkor tiz, ha mar ingyen csinalod.hehetheoriginal írta: meetingem van addig![]()
de majd irok vmit nyilvan
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 8:46
Ez most engem is erdekelne!Realista24 írta:9kor tali itthehetheoriginal írta: csak mert annak a 100 millernek lenne helye......
azt nem tudom kire, de ha raszannek egy 20 percet, csak talalnek....![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 8:39
9kor tali itthehetheoriginal írta: csak mert annak a 100 millernek lenne helye......
azt nem tudom kire, de ha raszannek egy 20 percet, csak talalnek....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 8:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 8:35
Latom, hogy szarsz rahehetheoriginal írta: hja majd interjunezessel/olvasassal toltok idot juniusban, hogy mi lesz egy d-kategorias jatekossal![]()
nagyivben szarok ra, se itt, se mashol nem valtja meg a vilagot
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 8:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 8:27
Mert a kerdes arra vonatkozott, hogy a klub vb-n meg nem jatszott sokat, alig, kimaradt, stb.hehetheoriginal írta: Miert csak a klubvbn fontos jatekos? Lehet azert a sorok kozt olvasni, hogy a csapatban a helyere kerult, azaz a padra.
Persze hogy xabi nem hulye, ha most kimondana,hogy szivesen hallgatjuk az ajanlatokat, mert biztos tavozik, akkor ilyen 40 milliokat adnanak erte max
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 8:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 7:45
Attol, hogy valaki nem masolja be ide a teljes interjut, meg nem azt jelenti, hogy nem volt rola szo. Plane, hogy az ujsagirok ki nem hagynak ezt a ziccerthehetheoriginal írta: Rodrigorol szo se esik, ha megegyeznek a penzrol, sztem exit van neki.
Nem is baj, folyamat felbasz évek ota.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 27., péntek 7:16
szerencse hogy nincs mas jatekos aki teged felbasznahehetheoriginal írta: Rodrigorol szo se esik, ha megegyeznek a penzrol, sztem exit van neki.
Nem is baj, folyamat felbasz évek ota.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 7:06
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 7:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 19., csütörtök 8:15
Courtois kimondta a nyilvánvalót, nem 4 nap alatt fogják az Ancelotti féle kényelmes hozzáállást és fudballt elfelejteni.p.csabi1 írta: Amúgy szerintem simán benne van hogy lusták a játékosok.Elvannak kényelmesedve stb.
Alonsoéknak nagyon az asztalra kell csapni.
Ehhez pedig szerintem egy két vezér áldozat kellesz.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. június 19., csütörtök 7:53
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem