Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 8:57

miro. írta: Hat szerintem a real semmikepp nem faradt el.. :lol:
Hát pedig június végén egy ilyen szezon után talán még az is elképzelhető hogy elfáradtak, a hahotázós szmájlid indokolatlan. Ami egyaltalan nem baj, én egész tornán nem vártam, hogy egy ilyen fél órát tudunk hozni intenzitásban, letámadásban, szervezettségben a nyári hőségben. Nagyon jó volt nézni. Nyilván tudatosan is visszábbvettünk a másodikra, írtam is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 6:56

Nem láttam a meccset, sajnos betegen fekszem itthon, szóval a gyógyszerek elnyomtak, hiába az ébresztő. De amiket olvasok és látok interneten... Csodás. Köszönjük Xabi.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 27., péntek 6:54

Pad'em írta: Első félidőt nézze vissza aki megteheti, kb az lesz az alap elvárás a csapat felé sztem Xabitól. Full kontroll, ellenfél gyors megfojtása térfelük közepén, aztán Güler, Bellingham, Valverde leosztja, nagyon faszán nézett ki.

Másodikra elfogytunk, visszavettünk, lehoztuk Carlo-ballban. Gonzalonak hatalmas pacsi, hihetetlen jól érzi ezt, nem véletlen maradt is fenn végig, a gólját meg laza természetességgel löbbölte be. Nyertünk egy igen jó squad playert, sőt annál lehet többet is.

Trenttől sokkal többet várok, olyan pazar labdákat ad, hogy beszarás, jobban kell majd rá építeni. Bellinghamtől klasszis box-to-box performansz, nyilván hibákkal de remekül játszott. Valverde sejthető volt hogy az egész motorja lesz, mindenhol ott van, akkora a potenciál a keretben, hogy nagyon jót érzek.

Védelmünknek csiszolódni kell még, de tetszett ez a 3 védős játék, kiváncsi leszek ez lesz e az alap. Tchouameni kimondottan jól passzol hozzá, illetve Fran gyalog kakukk futkorászását is jobban lehet hasznosítani vele.

3 meccs alatt már brutálisan látszik az új edző lenyomata :agree:
Hat szerintem a real semmikepp nem faradt el.. :lol:
Fociztak kb felorat,lottek ket golt,es utana a masodik felidot ellotyogtek takareklangon.
Tovabbjutas megvolt,a meccs egy percig sem volt necces,nyar kozepen mehetnek tovabb ezen a kupan,ebben kb ennyi is volt. Ertelmetlen lett volna kijonni ugy,ahogy abban a 20-30 percben fociztak..
Igy csak annyit tettek bele,amennyit valojaban kellett.
Biztos vagyok benne,hogy majd egy erosebb csapat ellen,nem ennyit fognak nyomast gyakorolni.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 27., péntek 6:36

Nem néztem semmit, de az nagyon tetszik,hogy a 60-70.perc kozott elkezdi lehozni a faradt embereket. Legnagyobb fajdalmam volt tavaly,hogy fel csapat kifingott a 60.perc környékén és sosem jott frissites idoben.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 27., péntek 6:25

Örülök hogy nyertünk és alakul a játékunk, lehet pont az ilyen csapatok ellen lehet alakítani rajta, de ez a Salzburg gyengébb volt mint az arabok.

Néztem az összefoglalót, ilyen langyos védekezést egy spanyol kiscsapat sem enged meg magának. Edzésen nem lősz iyen konnyen gólt.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 27., péntek 5:30

Jo kis kiugratasok, agressziv es gyors foci, vinicius nyomott egy gutit, gonzalo meg tovabbra is lelkes, finom kis megoldasokkal.

Ez biztató volt
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 5:10

Első félidőt nézze vissza aki megteheti, kb az lesz az alap elvárás a csapat felé sztem Xabitól. Full kontroll, ellenfél gyors megfojtása térfelük közepén, aztán Güler, Bellingham, Valverde leosztja, nagyon faszán nézett ki.

Másodikra elfogytunk, visszavettünk, lehoztuk Carlo-ballban. Gonzalonak hatalmas pacsi, hihetetlen jól érzi ezt, nem véletlen maradt is fenn végig, a gólját meg laza természetességgel löbbölte be. Nyertünk egy igen jó squad playert, sőt annál lehet többet is.

Trenttől sokkal többet várok, olyan pazar labdákat ad, hogy beszarás, jobban kell majd rá építeni. Bellinghamtől klasszis box-to-box performansz, nyilván hibákkal de remekül játszott. Valverde sejthető volt hogy az egész motorja lesz, mindenhol ott van, akkora a potenciál a keretben, hogy nagyon jót érzek.

Védelmünknek csiszolódni kell még, de tetszett ez a 3 védős játék, kiváncsi leszek ez lesz e az alap. Tchouameni kimondottan jól passzol hozzá, illetve Fran gyalog kakukk futkorászását is jobban lehet hasznosítani vele.

3 meccs alatt már brutálisan látszik az új edző lenyomata :agree:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 23., hétfő 19:38

Jim írta:
Kerlon írta: Asencio szerintem patika, néha kicsit lámpalázas, de nincs vele gond.
azért Ramos sem a top Ramos volt az első évében :coffee:
persze lehet sosem éri el a szintjét, de kis türelmet kaphat...
Sot, ha nincs Jose, egesz karrierjeben egy be nem teljesedett igeret maradt volna o is.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 23., hétfő 19:26

Kerlon írta: Asencio szerintem patika, néha kicsit lámpalázas, de nincs vele gond.
így van :agree:

azért erős túlzás az ellenvélemény...
volt 2 rossz meccse a nem összeszokott védelemmel, az előszezonban, emiatt miért írnánk le :roll:

állítólag nem teljesen egészséges, van a bírósági ügye, kevesebb mint fél éve még a 3.osztályba játszott stb :mrgreen:

azért Ramos sem a top Ramos volt az első évében :coffee:
persze lehet sosem éri el a szintjét, de kis türelmet kaphat...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 23., hétfő 19:17

felpasszolod mögélépsz, aztán lépa letek mogyoló :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 23., hétfő 18:50

filatáska írta:
Kerlon írta: Nem hiába flusztrált Rüdiger.
Ha valaki élőben raccsol, attól még írásban lehet használni azt a szép R betűt. :mrgreen:
Dobd a padlola le. :kalapos:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 23., hétfő 17:33

Kerlon írta: Nem hiába flusztrált Rüdiger.
Ha valaki élőben raccsol, attól még írásban lehet használni azt a szép R betűt. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 23., hétfő 15:40

Pad'em írta:
mentamas írta:

Azért erős túlzás azt állítani, hogy ő volt a legjobb védünk tavaly, mert Rüdiger szintekkel jobb volt nála. A védelmünk sokkal sebezhetőbb volt a sánta Rüdiger nélkül, mint a fullos Asensio nélkül.
Hát szintekkel egészen biztosan nem volt jobb nála, nem volt túl erős szezonja a németnek. Az egészséges Rüdigert meg nem igen láttuk tavasszal, úgyhogy mivel kb Asencio volt az egyetlen aki mindig hadrafogható volt és hozott egy stabil szintet, annyira nem erős túlzás szerintem, hogy ő volt a legjobb védőnk.
Nem hiába flusztrált Rüdiger. Ő maga is érzi folyamatosan, hogy jönnek a hibák.

Asencio szerintem patika, néha kicsit lámpalázas, de nincs vele gond.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 23., hétfő 15:19

Szerintem nem helyezkedik rosszul, sőt szerintem az az egyik erőssége. Annál a szituációnál Huijsen helyezkedett rosszul.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 23., hétfő 15:18

mentamas írta:
Pad'em írta:

Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.
Azért erős túlzás azt állítani, hogy ő volt a legjobb védünk tavaly, mert Rüdiger szintekkel jobb volt nála. A védelmünk sokkal sebezhetőbb volt a sánta Rüdiger nélkül, mint a fullos Asensio nélkül.
Hát szintekkel egészen biztosan nem volt jobb nála, nem volt túl erős szezonja a németnek. Az egészséges Rüdigert meg nem igen láttuk tavasszal, úgyhogy mivel kb Asencio volt az egyetlen aki mindig hadrafogható volt és hozott egy stabil szintet, annyira nem erős túlzás szerintem, hogy ő volt a legjobb védőnk.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 23., hétfő 15:04

Pad'em írta:
MarioCirolo írta:

Kb. ennyi. Szerintem tul sokan, tul sokat lattak bele tavaly, de azert “mar” 22 eves, egy remek Nacho szintu 3/4 szamu vedo lehet belole hosszu tavon, semmi tobb. Biztos a birosagi ugye is megviseli es ezert nem teljesen tiszta a feje, de azt meg elso sorban maganak koszonheti, szoval emiatt annyira nem tudom sajnalni.
Hát sztem bőven lehet belőle több mint 3/4.védő, egy ilyen szedett vedett védelemben hibázgat az benne van, pláne amikor szabadon lövöldözgetik be a feltolt védelem mögé a labdákat. Tavaly a legjobb védőnk volt magasan. Brutál gyors és a passzjátéka is kimagasló, Xabi ballhoz elég jó adottságai vannak. Túl durva a mai punci focihoz az lehet, amikor már minden érintést visszavaroznak, pláne ellenünk, hagyni kellett volna tegnap inkább futni a gyereket, rossz döntést hozott hogy minimálisan is hozzányúlt. Ramost manapság minden meccsen kiállítanák meg 11-est hozna össze. Majd visszavesz belőle, szerintem simán kezdő szint.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 23., hétfő 11:02

Pad'em írta:
MarioCirolo írta:

Kb. ennyi. Szerintem tul sokan, tul sokat lattak bele tavaly, de azert “mar” 22 eves, egy remek Nacho szintu 3/4 szamu vedo lehet belole hosszu tavon, semmi tobb. Biztos a birosagi ugye is megviseli es ezert nem teljesen tiszta a feje, de azt meg elso sorban maganak koszonheti, szoval emiatt annyira nem tudom sajnalni.
En mashogy latom, de elfogadom a velemenyedet es remelem neked lesz igazad. A fizikai adottsagai tenyleg kivaloak, amivel sokszor tudja potolni a tobbi hianyossagat. Passzjateka tenyleg jo volt tavaly, viszont a helyezkedese es a jatekintelligenciaja ami nagy hatrany lehet az uj rendszerben. Osszessegeben nekem egyelore tul nyersnek tunik, rossz helyezkedesek, buta hibak, felelotlen belepok, de ezeken lehet javitani, ahogy egyre tapasztaltabb lesz.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 23., hétfő 11:00

Pad'em írta:
MarioCirolo írta:

Arról nem is beszélve hogy ha engedi és góltlő az ellenfél, akkor az meg már Huijsen hibájának számított volna, 4 védőből egyedül Ő ragadt bent és ezért nem volt lesen a támadó.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 23., hétfő 10:32

MarioCirolo írta:
Anthony írta: Hát ja, Asencio azért nem egy Ramos. Fiatal is, hirtelen be lett dobva a mélyvízbe és akar teljesíteni de ezt sokszor túlbuzgósággal, durvaságokkal teszi.
Az látszik, hogy ha vannak rendes védőink mint pl Dean akkor Asencio nem lenne kezdő szint, viszont jó kiegészítő ember és tud még fejlődni is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 23., hétfő 10:31

gólvonal írta:
kiserik írta: Vini volt a csatár. Lehet szidni a lila ködtől, de valószínűleg ez volt az edző kérése. Nem véletlen, hogy mindkét meccsen sokáig fenn hagyta. Talán elégedett a munkájával (mert tegnap is melózott rengeteget és 2 gólban is kulcsfontosságú volt).
Nem hinném, hogy az volt az edző kérése, hogy állva várja Ceballos passzát és amikor megelőzik egy helyben állva nézze végig ahogy a kapunk felé vezetik a labdát. És ez nem csak egyszer történt meg.
Sikerült hozni egy hibát. Volt ott több is. Egyébként nem néztem vissza, de elsőre nekem nem volt egyértelmű, hogy Vini vagy Ceba rontott abban a szituban (ugye emlékszünk egy nem régi Modric passzra is hasonló körülmények között). Azt viszont figyeltem, hogy mikor lement Vini, akkor hogyan fogadta Alonso.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: