Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
nagyon nyers még a gyerek de ő legalább hiányposztra jön. Dortmundban is jól kavargatott de még nem sok végtermékkel de pont a bal szélre nincs rendes emberük a jó kis Mudryk,Sancho sor után.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Állítólag Madueke megy Arsenalba (pletyka szinten említették), mudryk kuka.Pad'em írta: Bynoe-Gittens -> Chelsea. 42 millio font.
Emiatt kellett új szélső. Bár rengeteg van így is, de ők csak kereskednek, mint az új tulaj óta mindig. Volt nekik külön csapat konferencia ligába és bajnokságra is. Meg sérültek is voltak sokan.

- Pad'em
Bynoe-Gittens -> Chelsea. 42 millio font.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Gyökerest abszolút meg lehet érteni szerintem, hogy a svéd válogatottat választotta. Az apai nagypapája menekült Svédországba, ahogy elég sokan 56-ban. A szülei Svédországban születtek és nőttek fel, ahogy ő is mint plusz egy generáció.mentamas írta:Gyökeres nagyon adná, pont egy ilyen típusú támadóra lenne szükségünk.halamadrid írta: Kerkez magyar nagymamája szerintem elég kellene hogy legyen a magyarságának az elismeréséhez. Fiatal kora óta ezt tervezték, nem is volt ifjúsági szerb válogatott, pedig felnőtt is simán lehetett volna. A játékosállományuk egyértelműen jobb a miénknél, azt meg nem hiszem, hogy számolgatták, hogy a magyarba épp be fog férni, a szerbbe meg nem.
Tudomásom szerint Willinek is magyar az édesapja, ahogy Gyökeresnek is. Ilyenkor több lehetőséget kap az ember, és jó esetében rajta múlik, hogy mit választ, lehetőleg őszintén az identitása miatt. Aztán persze lehet vitatkozni, hogy mekkora arányban, relatív vagy abszolút többségben kell lennie benne magyar vérnek, de én ezzel az 1/4-del hiszek benne, hogy komolyan gondolja.
PoolBarátoknak volt erről FB-on egy terjedelmes posztja, emlékeim szerint a nagymamájának is vannak szász ősei. Bonyolult, ha gondoljátok, nézzétek rá.![]()
Ha jól tudom van amúgy magyar állampolgársága, de ha egész életében svédként tekintettek rá és már a szülei is azok voltak, akkor nem meglepő, hogy így döntött.
Amúgy valóban, pont egy hasonló stílusú csatár hiányozna a magyar válogatottba szerintem is.
Kerkezt én biztosan nem tudnám eldönteni(nem is akarom) és pláne nem akarnám innen a kanapéból megítélni, hogy mit miért választott és mennyire érzi magát magyarnak..
Gyökeres nagyon adná, pont egy ilyen típusú támadóra lenne szükségünk.halamadrid írta: Kerkez magyar nagymamája szerintem elég kellene hogy legyen a magyarságának az elismeréséhez. Fiatal kora óta ezt tervezték, nem is volt ifjúsági szerb válogatott, pedig felnőtt is simán lehetett volna. A játékosállományuk egyértelműen jobb a miénknél, azt meg nem hiszem, hogy számolgatták, hogy a magyarba épp be fog férni, a szerbbe meg nem.
Tudomásom szerint Willinek is magyar az édesapja, ahogy Gyökeresnek is. Ilyenkor több lehetőséget kap az ember, és jó esetében rajta múlik, hogy mit választ, lehetőleg őszintén az identitása miatt. Aztán persze lehet vitatkozni, hogy mekkora arányban, relatív vagy abszolút többségben kell lennie benne magyar vérnek, de én ezzel az 1/4-del hiszek benne, hogy komolyan gondolja.
PoolBarátoknak volt erről FB-on egy terjedelmes posztja, emlékeim szerint a nagymamájának is vannak szász ősei. Bonyolult, ha gondoljátok, nézzétek rá.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kerkez magyar nagymamája szerintem elég kellene hogy legyen a magyarságának az elismeréséhez. Fiatal kora óta ezt tervezték, nem is volt ifjúsági szerb válogatott, pedig felnőtt is simán lehetett volna. A játékosállományuk egyértelműen jobb a miénknél, azt meg nem hiszem, hogy számolgatták, hogy a magyarba épp be fog férni, a szerbbe meg nem.
PoolBarátoknak volt erről FB-on egy terjedelmes posztja, emlékeim szerint a nagymamájának is vannak szász ősei. Bonyolult, ha gondoljátok, nézzétek rá.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg azt hittem mindenki orulni fog, hogy vegre hivatalos, erre Remy offolta magat es az a tema ki mennyire magyar 
Grat Kerkeznek, szerintem szamara ennel most jobb csapat nem volt. Ha Slot jateka osszeall kinez nekik egy brutal idoszak, rendesen beerositettek.
A masik temahoz meg... Valaki irta hogy kozben meg a kulfoldi magyarok mit gondolhatnak. Itt vagyok, Szlovakiaban szulettem, itt is eltem vegig es itt is fogok, megnyugtatok mindenkit, itt senkit nem erdekel Kerkez mennyire magyar. Annyit latunk hogy Mo t kepviseli a palyan es pont. Nem kell ezt tulgondolni.

Grat Kerkeznek, szerintem szamara ennel most jobb csapat nem volt. Ha Slot jateka osszeall kinez nekik egy brutal idoszak, rendesen beerositettek.
A masik temahoz meg... Valaki irta hogy kozben meg a kulfoldi magyarok mit gondolhatnak. Itt vagyok, Szlovakiaban szulettem, itt is eltem vegig es itt is fogok, megnyugtatok mindenkit, itt senkit nem erdekel Kerkez mennyire magyar. Annyit latunk hogy Mo t kepviseli a palyan es pont. Nem kell ezt tulgondolni.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
De amúgy miért kell kvázi a srác helyett dönteni az ő nemzeti identitásáról? Szemlátomást szerb identitású családban nőtt fel, szerbül beszélve, szerb kultúrát internalizálva, majd praktikussági okokból a magyar válogatottat választotta. Ha a melldöngetési faktoron van itt a hangsúly, akkor a világ magyarként fog rá úgyis hivatkozni, vallja magát bárminek is. Zidane és Benzema is franciák a köztudatban, annak ellenére, hogy tudtommal mindkettő arab identitású.
Nekem a dédnagyapám a magyar a felmenőim közül, de nem magyar az anyanyelvem, csak másodlagos, nem Magyarországon nőttem fel stb. Elég hasonló a helyzetem, és fura lenne, ha valaki elkezdené nekem megmagyarázni, hogy magyar vagyok, pedig én szerintem sokkal jobban beszélem a nyelvet, akcentusom sincs már elvileg, valószínűleg jobban ismerem a kultúrát, magyar történelmet is, mint Kerkez. Plusz az egyetem és a párom miatt az országban élek viszonylag sok éve, aztán még felhatalmazva sem érzem magam arra, hogy magyarnak valljam magam, nem csak arról van szó, hogy fura lenne.
Nekem a dédnagyapám a magyar a felmenőim közül, de nem magyar az anyanyelvem, csak másodlagos, nem Magyarországon nőttem fel stb. Elég hasonló a helyzetem, és fura lenne, ha valaki elkezdené nekem megmagyarázni, hogy magyar vagyok, pedig én szerintem sokkal jobban beszélem a nyelvet, akcentusom sincs már elvileg, valószínűleg jobban ismerem a kultúrát, magyar történelmet is, mint Kerkez. Plusz az egyetem és a párom miatt az országban élek viszonylag sok éve, aztán még felhatalmazva sem érzem magam arra, hogy magyarnak valljam magam, nem csak arról van szó, hogy fura lenne.
Ember leszek, bassz ki engem is Realista!
Én generáltam, ne csak Remy szívjon.
Én generáltam, ne csak Remy szívjon.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
filatáska írta:Kerkez Milos és Marco Rossi között feszültség alakult ki a magyar válogatott kapcsán, különösen a Nemzetek Ligája mérkőzései miatt. Rossi kritizálta Kerkez válogatottbeli szereplését, és a játékos azzal reagált, hogy a pályán fog válaszolni a kritikákra. A helyzetet bonyolítja, hogy Kerkez többször is sérülésre hivatkozva nem vett részt a válogatott mérkőzésein, de a klubjában rendre játszott.realmadrid95 írta: Meghagyom neked a velemenyed, mindenki ugy latja, ahogy akarja termeszetesen. Nekem az a fontos, hogy ha kifut a valogatottban a mezunkben, haljon meg a palyan ertunk, ami meg is van. Sokkal inkabb mondanam Magyarnak, mint egy ket valogatott jatekosunkat, akik elalibiznek, minden nezopont kerdese, en speciel nagyon buszke vagyok ra, hogy a Liverpoolba igazolt MAGYARKENT.
Nem is oly rég volt ez.![]()
Nem kell mindent elhinni, ami a sajtoban megjelenik.
Kerkez Milos és Marco Rossi között nincs személyes ellentét – ezt maga a szövetségi kapitány is többször megerősítette. Bár a válogatottság idején felmerült némi félreértés, amikor Kerkez klubkötelezettségei vagy sérülése miatt nem állt rendelkezésre, Rossi világosan elmondta: a fiatal játékos nemzeti kincs, és továbbra is számít rá. A sajtóban megjelent találgatások és Kerkez közösségi médiás reakciója (egy jégfürdős kép és egy emoji) félreérthető volt, de nem jeleztek valódi feszültséget. A kapitány szerint a válogatottban az a legfontosabb, hogy mindenki 100%-os állapotban és hozzáállással érkezzen – Kerkez esetében sincs ez másként.
Sérülése:
Kerkez a Nemzetek Ligája szünet során került ki a válogatott keretéből térdfájdalmak miatt. A klub orvosi stábja javasolta az injekciót és a 7–10 napos rehabilitációt, hogy biztosan bevethető legyen a következő PL-mérkőzésen, amely akkor meglepetéscsapatként szerepelt a Premier League-ben. 5. helyen álltak a bajnokság egy ponttal a Bajnokok Ligája-hely eléréséért, és nem akarták kockáztatni kulcsjátékosa állapotát.
Ez már lassan politika topik, de ezt Te magyaroktól nem nagyon hallhattad, max magyar állampolgársággal rendelkezőktől.magnus666 írta:egy megjegyzés, sokszor hallottam magyaroktól, hogy a kárpátaljai magyarokra ukrán-magyarként, az erdélyiekre román-magyarként (wtf), a délvidékiekre szerb-magyarként hivatkoznak amikor az illető mindkét szülője magyar, most pedig egy negyedrészben magyar srácot ősmagyarnak tekintenek akinek annyi köze sincs a magyar utánpótláshoz, mint Szobinak. Szerintem emiatt kapta fel a vizet.a külhoni valóban magyarok meg maradnak mostohák egy elbaszott Trianon miatt.
A többi dologba nem szállok bele, én örülök Kerkez sikerének, hajrá címvédés![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Magyar viszonylatban egyáltalán nem átlagos amit szoboszlai csinál. Teljesen jogos, hogy itthon felvan szopva. Külföldön meg reálisan van szerintem dicsérve vagy kritizálva.poronty írta: Engem meg igazából annyi érdekel, hogy a magyar média őt is felszopja-e majd az egekbe a közepes teljesítményére, mint Szoboszlait, vagy neki nem jár majd akkora hype.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
és?Attól még egy papír nem fog felülírni bizonyos dolgokat
Ismet kerdezem, mit szamit, ki a faszt erdekel hany szazalekban magyar, miert tema ez?

Nem kurvara mindegy? Ki alszik ettol jobban vagy rosszabbul?
Unalmas mar ez a torzsi felfogas, meg hogy mar tobb, mint szaz eve volt trianon de geci a mai napig ezt kell hallgatni. Lepjunk mar tul rajta....
thereisonly1ronaldo
Amúgy meg ez a nap hozzászólása, tőled. Még valami díjat is bezsebelhetsz ezzel év végén.hehetheoriginal írta: mitol lesz neked otthon a fotelben jobb vagy rosszabb,hogy frocsogsz egy sort

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Na,ez az igazi magyar.poronty írta: Engem meg igazából annyi érdekel, hogy a magyar média őt is felszopja-e majd az egekbe a közepes teljesítményére, mint Szoboszlait, vagy neki nem jár majd akkora hype.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Így bizony, köszönöm! Akinek van agya és óhajtja is használni az felfogja.magnus666 írta:egy megjegyzés, sokszor hallottam magyaroktól, hogy a kárpátaljai magyarokra ukrán-magyarként, az erdélyiekre román-magyarként (wtf), a délvidékiekre szerb-magyarként hivatkoznak amikor az illető mindkét szülője magyar, most pedig egy negyedrészben magyar srácot ősmagyarnak tekintenek akinek annyi köze sincs a magyar utánpótláshoz, mint Szobinak. Szerintem emiatt kapta fel a vizet.a külhoni valóban magyarok meg maradnak mostohák egy elbaszott Trianon miatt.
A többi dologba nem szállok bele, én örülök Kerkez sikerének, hajrá címvédés![]()

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Engem meg igazából annyi érdekel, hogy a magyar média őt is felszopja-e majd az egekbe a közepes teljesítményére, mint Szoboszlait, vagy neki nem jár majd akkora hype.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Kerkez Milos és Marco Rossi között feszültség alakult ki a magyar válogatott kapcsán, különösen a Nemzetek Ligája mérkőzései miatt. Rossi kritizálta Kerkez válogatottbeli szereplését, és a játékos azzal reagált, hogy a pályán fog válaszolni a kritikákra. A helyzetet bonyolítja, hogy Kerkez többször is sérülésre hivatkozva nem vett részt a válogatott mérkőzésein, de a klubjában rendre játszott.realmadrid95 írta: Meghagyom neked a velemenyed, mindenki ugy latja, ahogy akarja termeszetesen. Nekem az a fontos, hogy ha kifut a valogatottban a mezunkben, haljon meg a palyan ertunk, ami meg is van. Sokkal inkabb mondanam Magyarnak, mint egy ket valogatott jatekosunkat, akik elalibiznek, minden nezopont kerdese, en speciel nagyon buszke vagyok ra, hogy a Liverpoolba igazolt MAGYARKENT.
Nem is oly rég volt ez.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
egy megjegyzés, sokszor hallottam magyaroktól, hogy a kárpátaljai magyarokra ukrán-magyarként, az erdélyiekre román-magyarként (wtf), a délvidékiekre szerb-magyarként hivatkoznak amikor az illető mindkét szülője magyar, most pedig egy negyedrészben magyar srácot ősmagyarnak tekintenek akinek annyi köze sincs a magyar utánpótláshoz, mint Szobinak. Szerintem emiatt kapta fel a vizet.a külhoni valóban magyarok meg maradnak mostohák egy elbaszott Trianon miatt.
A többi dologba nem szállok bele, én örülök Kerkez sikerének, hajrá címvédés

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
filatáska írta: Az apai nagymamája magyar, tehát valóban 1/4 részt magyar.
De hogy ez az ember otthon egy szót nem beszélt magyarul arra az életemet tenném.
Ő Miloš, testvérei Marko és Rade. Ennél szerbebb nevek kevés van.
Az meg hogy karrier miatt átköltözött, majd felvette az állampolgárságot és válogatott lett, csakis azért mert a honfitársai nem hívták.
De jah, ő most a magyarok a büszkesége, a külhoni valóban magyarok meg maradnak mostohák egy elbaszott Trianon miatt.
Ez van, ez a véleményem.
Meghagyom neked a velemenyed, mindenki ugy latja, ahogy akarja termeszetesen. Nekem az a fontos, hogy ha kifut a valogatottban a mezunkben, haljon meg a palyan ertunk, ami meg is van. Sokkal inkabb mondanam Magyarnak, mint egy ket valogatott jatekosunkat, akik elalibiznek, minden nezopont kerdese, en speciel nagyon buszke vagyok ra, hogy a Liverpoolba igazolt MAGYARKENT.