Legalább értelmezz szöveget, ha kérhetem. Összehasonlítottam a Tisza szavazótáborát az Összefogás szavazótáborával. Szavazótábor.rashidm írta:Vagy direkt nem akarod megérteni, vagy csak a mi hazánk szövegét tolod. Osszehasonlitod a Tiszát az összefogással, akiknél ahogy kiderült a végeredmény mar hatra is léptek (egyedül karacsonynak volt toke odaállni MZP mellé), mintha közük nem lett volna hozza. Szoval ez sem jott össze.kiserik írta:
Valamit nagyon félre értettél. Szavazótábor tekintetében az különbözteti meg a Tiszát az Összefogástól, hogy eltelt újabb 4 év. Semmi más. Annyi a lényeg, hogy O1G. Semmi több.
Kajak azért veszem őket (kiket is? Még mindig MP oneman show-ja az egész, ami mondjuk rá is fér, mert ilyen Kulja meg Kollár és társaival inkább nem kellene erőlködni), mert kísértetiesen nagy a hasonlóság a Fidesszel. Mire is gondolok? Folyamatos hergelés, uszítás, ígérgetés, lódítás, rágalmazás, fenyegetés, stb, stb, stb. Megy mindenki összefideszesezése (összegyurcsányozás után szabadon), majd a megyünkelőre (folytatjuk) kampány. Annyi mindent lehetne írni, hogy csak na.
De én egy dologra akartam felhívni a figyelmet: a magát értelmiséginek tartó csoportosulás felelősségére, akik már intéztek fasza jó kis 2/3-ot minden kontroll nélkül. Most sem tapsikolva kellene bégetni (meg káromkodni, mert az nagyon megy), hanem kommunikálni ezzel a rendszerváltó erővel és közölni, hogy mi a szar abban, amit csinálnak.
A másik meg az hogy osszehasonlitod a hergelést (mar ha az) a Fidesz undorito módszereivel… azert van kis baj az osszehasonlitassal. Gondolom faj hogy a mi hazánk Fidesz csicskapartnak van beallitva (ami kb mindenki számára az, mint a dk Gyurcsány alatt). En se akarnék olyan embert magam köré akiről fosnék hogy mikor fog hátba szúrni…
Mint ahogy sokan leírtak csak nehezen akarod megérteni: nézzük meg h mit tud a Tisza 4 év alatt. Nem oket akarja az ember, de egyedül ok tudjak leváltani a Fideszt. Többi part eselytelen, nem véletlen (ha lehetne akkor kutyapartra szavaznek).
Hülyeséget pedig ne gondolj, mert az attól még hülyeség marad. Milliószor leírtam már, én nem pártkatonaként fújok valami szöveget, mert azzal van mosva a fejem. Saját vélemények saját tapasztalatok alapján.