Azt kell újra bevezetni, ott mindenki egymásnak eshet.

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 26., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 26., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 26., csütörtök 20:07
Érdmben reagáltam a témához. Neki Kerkez nem magyar, nekem meg ő. Témához kapcsolódott.Realista24 írta:Ha nem tudsz erdemben es ertelmesen reagalni, akkor ne terheld az oldalt ilyen hsz-szel.Remy írta: Szerintem nem vagy magyar.![]()
Te ki a faszom vagy?filatáska írta:
Egy hype mester vagy fanboy meg maradjon inkább a zs kategóriás filmek ajnározásánál vagy celebek szopkodásánál, az az ő terepe.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 26., csütörtök 18:14
Tudom, azért is reagáltam normálisan.Realista24 írta: Mindenesetre koszi a valaszt, no offense jelleggel dobtam be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 26., csütörtök 18:12
Ha tudnad hanyszor leirtam mar...kitiltasok, warnok. Johet a kovetkezo reklamacio.IdentitásbólGyőzelem írta:Ezt hehenek is leszoktad irni?Realista24 írta:
Ha nem tudsz erdemben es ertelmesen reagalni, akkor ne terheld az oldalt ilyen hsz-szel.
Ő napjaban tucatnyi hozzaadott ertek nelkuli hsz-t kuld el erre a forumra.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. június 26., csütörtök 18:09
Ezt hehenek is leszoktad irni?Realista24 írta:Ha nem tudsz erdemben es ertelmesen reagalni, akkor ne terheld az oldalt ilyen hsz-szel.Remy írta: Szerintem nem vagy magyar.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 26., csütörtök 17:17
Ha nem tudsz erdemben es ertelmesen reagalni, akkor ne terheld az oldalt ilyen hsz-szel.Remy írta: Szerintem nem vagy magyar.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 26., csütörtök 17:15
Hmmm. Sok magyarnak nem megy ket osszetett mondat, a himnuszt sem tudja, nem tud irni es olvasni nem, ellenben szavazni igen.filatáska írta: Na tessék, az apja aki papíron félig magyar is szerbnek vallotta magát világ életében ezek szerint.
Tehát 2 szerb szülő gyereke magyar? A 3 testvér közül csak ő? Ne vicceljünk már.
Színtiszta karrier az egész.
Magyar nálam az, aki annak érzi magát legbelül, magyar az anyanyelve, azt használja legalább otthon.
Nem az aki egy útlevélért annak mondja magát. Például.
Érdekes nekem nem kellett válogatottság, hogy megkapjam az állampolgárságot. Elég volt annyi, hogy magyar vagyok, megy 2-nél több összetett mondat szépen ragozással. És én már akkor is magyar voltam, csakis magyar, amikor csak szerb állampolgárságom volt.
Örülök én, hogy egy magyar válogatott eljut Liverpoolba, óriási dolog. Egyszerűen magyar válogatott, nem magyar.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 26., csütörtök 16:40
https://m.youtube.com/watch?v=OaQgFm7HlNgRemy írta: Szerintem nem vagy magyar.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 26., csütörtök 16:27
Abszolut. Foleg mikor az EL dontoig meneteltek.Remy írta: Fulhames EL menetelese sem volt rossz.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 26., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 26., csütörtök 16:05
En csak erre reagalnek.Sierra írta: Kerkez is hivatalos lett. Nagyon felkapottak lettek a magyarok arrafele![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 26., csütörtök 16:03
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 26., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 26., csütörtök 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 26., csütörtök 15:13
Ez mar nagyon off itt, de mitol lesz valaki magyar a te szemszogedbol nezve?filatáska írta:Mi fáj mesélj?Remy írta: Nagyon faj? Duhongj meg kicsit.Ugyanez van a külföldi celebvilágban.
Valaki elér valamit, majd kiderül róla, hogy van valami huszadrangú kötődése, megy dicsekvés hogy a magyar származású mit ért el... aztán fele azt sem tudja hol van az ország.![]()
De jólvan Nego meg Orban is magyar akkor.
Nem egy papírtól lesz valaki az, erre gondoltam.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 26., csütörtök 15:11
Mi fáj mesélj?Remy írta: Nagyon faj? Duhongj meg kicsit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 26., csütörtök 15:10
Ha mar ezt hozod, akkor legyen teljes a kep:KAG írta: Apja adott egy interjut anno, hogy miert ment a PL-be a Wolfsburg helyett.
VFL-el, mar elvileg minden megvolt, de nem tetszett neki a nemetek "bekepzeltsege", illetve az sem, hogy a stadion magyar zaszlokkal volt tele, Kerkez tiszteletere.
Ezek alapjan mondjuk tenyleg nem lehet magyarnak mondnai.
Amugy ha jol tudom, valamelyik nagyszulo volt magyar szarmazasu nala.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 26., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 26., csütörtök 15:02
Nagyon faj? Duhongj meg kicsit. Az a merhetetlen okadek hozzaallas sok esetben…filatáska írta:Igen. Délvidéki vagyok, pont úgy beszél, mint azok a szerbek akik voltak valamennyit magyar társaságban.Remy írta:
Beszel magyarul. Meg ha nem is perfekt.
Te meg gondolom beszélsz pl angolul, állítom jobban mint ő magyarul, mégsem vagy az.
De jahh, flexelni jó, hogy még egy magyar van poolban.
Ja meg gondolom Orban is magyar, főleg mióta ékezettel írja a nevét a mezen.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem