Igen, de - legalábbis szerintem - ebben a topicban jellemzően belátogató emberek jelentős része már képben van, szerintem nagyobb részük már letette a voksát a TISZA mellett (az most mindegy, hogy milyen okból) ezért hajlamosak, legalábbis én most már egyre többször azt érezni, hogy nagyon túl van tolva a dolog és kezdek oda jutni, hogy nem érdekel a politika.ateeemadrid írta:Ez az egészen megdöbbentő számomra, hogy ezt nem értik meg sokan, hogy itt arról van szó, hogy legalább az esélyt adjuk meg, hogy változás legyen.Szóval szerinted rossz a korlátlan hatalom, de ne legyen változás, mert mi van ha korlátlan hatalom lesz, miközben már az van?
Ha odamegy valaki hozzád egy fegyverrel, hogy haver, 2 opciód van, 1 - fejbelőlek a faszba 2 - sorsot húzhatsz, és vagy lelőlek, vagy nem, akkor feltételezem mindenki a 2. opciót választja, nem?
Vannak aggasztó dolgok a Tiszával is, de sajnos sikerült odáig eljutni, hogy rohadtul nincs választásunk, minden normális magyar embernek erkölcsi kötelessége beállni mögéjük - meg egyébként kb bárki mögé - aki a fidesszel szembe megy.
A mindennapos magyar valóság bemutatását szerintem elég erős trash realitynek nevezni. Ha 1-1 ilyen helyen lennének ezek az állapotok, akkor jogos lenne, de a valós problémákra rámutatni az nem trash reality.Az egyik epito jellegu mukodes, a masik pedig csak egy trash reality, az emberek a nyomort latjak es azon csamcsogna
Akik meg eddig sem voltak a TISZA mellett ebben a topicban, azokat egyrészt szerintem nem kell, illetve valószínű nem is lehet meggyőzni. Ezt el kell fogadni. Lehet erre azt mondani, hogy ne jöjjek ide, de azért ennek valahol az a lényege, hogy ide lehessen jönni..
Digitális világot élünk, a hírek jellemzően azért bárkit megtalálhatnak. Persze az lehet, hogy nem minden oldalról! ( kiserik