Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. július 30., szerda 12:03

Ahoy Madridom népe!

Feleségemnek kezd megrottyanni a telefonja, ezért nézegetünk telefonokat. Mivel én nekem már 10 éve iphone-m van, fingom sincs, hogy androidban mik közül érdemes választani, ezért gondoltam kérek tőletek segítséget. :mrgreen:

Amit szeretne:

-Jó kamera, szép fotókat tudjon készíteni (nem esküvői fotózásra kell a telefon, de ne is 5 pixelből álljon a kép), nem kell a legszuperebb
-Tárhelyből legyen sok
-Részletre lenne, de ilyen 150-160k maxig mennénk el.
-Elsősorban xiaomit nézett ki magának, nem tudom hogy ilyen árkategóriában milyen márkák a jók (14t-ről olvastam hogy nem rossz a mobilaréna-n), a 14 pro-t nem ajánlották, a 13 pro plust igen (itt is). Ilyen Honor, Motorola, Vivo vagy micsodák pariban vannak a sziamiuval?
-Samsung-ja volt, azt mondta soha többet.

Köszi a segítséget!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. július 25., péntek 14:51

TheBull6 írta:
Realista24 írta:
Ez itt off, de szerintem ezzel nem tesztek jot neki.
A gyerek nincs ott, ha nem volt egyértelmű bocsi :D :lol:
Nincs gyerekem, szóval én teljesen nyugodtan pofázok bele :mrgreen: . Egyik barátom csinálta azt, hogy amikor a gyerek aludt, a szomszéd szobában még járni is csak óvatosan volt szabad. Most meg a bölcsiben nem tud aludni, mert a másik 11 gyerek mocorog mellette és hát ő meg a teljes csendhez volt szokva.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. július 25., péntek 14:25

Köszi-köszi!!! :salute:
hehetheoriginal írta:de gondolom forma azért kérdezte, mert nem 6 millió forintos 8K tv-vel baszatják egyelőre.
Így-így! Csóróság van :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 25., péntek 14:19

egyszerűnek tűnik:

https://www.youtube.com/watch?v=q799DO0 ... reTVSticks
Nem fordítva van ez és a TV-nek kell tudnia azt, hogy több audio output eszközhöz is tudjon csatlakozni egyszerre? Pl Dual Audio a Samsungnál.
de, hardvertől is függ, modernebb cuccok ezt defaultból tudják, pl a samsung.
de gondolom forma azért kérdezte, mert nem 6 millió forintos 8K tv-vel baszatják egyelőre.
thereisonly1ronaldo

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2025. július 25., péntek 14:04

ennek a temanak eddig ketszer ugrottam neki, de csak olyan megoldasokat lattam ahol a vasarloi visszajelzesek elriasztottak. amit zsuninnyo linkelt nem lattam meg, igeretesebb mint amiket regebben talaltam. ha beszerzel valami ilyesmit vagy barhogy mashogy megoldod ezt a problemat mindenkepp oszd majd meg a tapasztalataid :salute:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. július 25., péntek 13:37

Realista24 írta:
Asszonnyal mostanában úgy filmezünk, hogy ha elalszik a gyerek, akkor TV-hez csatlakoztatjuk a fülest, hogy ne ébredjen fel.
A gyerek nincs ott, ha nem volt egyértelmű bocsi :D :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. július 25., péntek 13:36

TheBull6 írta: Létezik olyan bluetooth füles ami 2 pár és egy eszközhöz tudnak egyszerre csatlakozni?

Asszonnyal mostanában úgy filmezünk, hogy ha elalszik a gyerek, akkor TV-hez csatlakoztatjuk a fülest, hogy ne ébredjen fel.
Na már most ugye egyrészt sz*r hogy csak az egyik füledben van, másrészt meg asszony nem szereti a "cuppanós" fülest amim van :lol:

Nem arra gondolok hogy bármilyen transmitter vagy valami amihez tudok két eszközt csatlakoztatni (mert ennyire azért nem fontos, hogy komolyabb összeget durrantsak el rá), hanem hogy tényleg ilyen 4 darabos füles, ami tud a TV-hez csatlakozni.

Nézegettem őket a Temun, van is egy pár ilyen 3-4 ezrekért, de leírásokból marhára nem derül ki nekem, hogy ez igazából csak 1 tok és 2 pár füles ami külön-külön működik, vagy együtt.

De mondom itt biztos tudja valaki, ezer hála! :salute:
Talan ez: https://www.youtube.com/watch?v=q799DO0Fgew (nemtom talan van masmilyen random mediabox / transmitter) vagy ha a penz nem szamit akkor egy sonos arc + 2 sonos ace fejhallgato, az ugy mukodik elvileg.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 25., péntek 13:14

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. július 25., péntek 13:01

TheBull6 írta: Létezik olyan bluetooth füles ami 2 pár és egy eszközhöz tudnak egyszerre csatlakozni?

Na már most ugye egyrészt sz*r hogy csak az egyik füledben van, másrészt meg asszony nem szereti a "cuppanós" fülest amim van :lol:

Nem arra gondolok hogy bármilyen transmitter vagy valami amihez tudok két eszközt csatlakoztatni (mert ennyire azért nem fontos, hogy komolyabb összeget durrantsak el rá), hanem hogy tényleg ilyen 4 darabos füles, ami tud a TV-hez csatlakozni.

Nézegettem őket a Temun, van is egy pár ilyen 3-4 ezrekért, de leírásokból marhára nem derül ki nekem, hogy ez igazából csak 1 tok és 2 pár füles ami külön-külön működik, vagy együtt.

Nem fordítva van ez és a TV-nek kell tudnia azt, hogy több audio output eszközhöz is tudjon csatlakozni egyszerre? Pl Dual Audio a Samsungnál.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. július 25., péntek 12:48

Létezik olyan bluetooth füles ami 2 pár és egy eszközhöz tudnak egyszerre csatlakozni?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. július 19., szombat 14:57

En meg a merciben Xiaomi Roidmi 3S-t hasznaltam erre a celra, mert ott a gyari fejegysege nem tudott bluetooth zenelejatszast, csak kihangositast. Konkretan jobb minosege volt, mint auxon. Szerintem megvan meg nekem valahol, ha gondolod szivesen neked adom. Csak legyen idom eloturni :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. július 19., szombat 12:33

Drága gyermekeim, a kedves segítségetekre szorulnék.

Az autómban (a múltkor lehúzott Prius, én szeretem, bár a négyliteres fogyasztásnak más azért ne dőljön be :( de azért az az 5,5 sem olyan rossz a 11 literes Rover után :lol: ) JBL hangrendszer van, és a rádió úgy is szól (=rohadt jól). Viszont sajnos nincs benne bluetooth, szóval a telefonnal nem tudom párosítani a hangrendszert.

Ehhez vettem egy bluetooth FM transmittert a mediamarktban, Savio akármi, 7000 akármennyi, azt hittem jó lesz, de a telefonom önmagában jobban szól, mint amikor ezzel párosítom.

Van valami okosabb megoldás, ami kihasználja a hangtrendszert is, és nem veszíti el a minőségét közben? Plusz pont ha telefonáláshoz is tudom használni a dolgot, szóval azért vettem ezt a Saviot, mert van beleépített mikrofon is.

Van ilyen FM transmitternél modernebb, jobb, okosabb megoldás ma már, amit ti elégedetten használtok? Vagy ha nincs, akkor tudtok javasolni olyat, amié ér is valamit?

Előre is köszi.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. július 10., csütörtök 14:20

_Bushido_ írta:
nmate írta:

Ahhoz érteni is kell hozzá, hogy jó fotókat csinálj.

De valószínűleg a Dj Österreich koncerten neked jobb lesz az iPhone.
Nem veszek iphonét, eldöntöttem. Krva drága minden pro verzió.
Honor 200 pro vagy Xiaomi 14T Pro vagy Pixel 8 pro.
Basszus, mar egy honapja nezed a telefonokat. Masok egy haz vasarlason nem gondolkodnak ennyit. :coffee:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 9., szerda 15:24

Vegyel egy refurb 14 PRO-t.
Uaz a kamera van rajta mint a legujabb modellen.
Es ez a kamera jobb a piacon levo telefonok 98%-nal, meg 2025-ben is.
ZIDANE

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 9., szerda 15:06

nmate írta:
_Bushido_ írta: Mobilaréna fórumon van egy Svájcban lakó magyar ember, neki van 8 prója, s Gcam program segítségével elképesztő képeket csinál a szabadban (hegyek, tavak, erdő)

Nem veszek iphonét, eldöntöttem. Krva drága minden pro verzió.
Honor 200 pro vagy Xiaomi 14T Pro vagy Pixel 8 pro.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 9., szerda 13:17

_Bushido_ írta: Egy érdeklődő kérdés.
Pixel telefonja van itt egyeseknek?
Nem volt gond velük?
Beszerzés, szervizelés, frissítések...

Mobilaréna fórumon van egy Svájcban lakó magyar ember, neki van 8 prója, s Gcam program segítségével elképesztő képeket csinál a szabadban (hegyek, tavak, erdő)
4a után most 8-asom van.

Egyiknek sem volt semmi problémája.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 9., szerda 12:58

_Bushido_ írta: Mobilaréna fórumon van egy Svájcban lakó magyar ember, neki van 8 prója, s Gcam program segítségével elképesztő képeket csinál a szabadban (hegyek, tavak, erdő)

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 9., szerda 12:44

Egy érdeklődő kérdés.
Pixel telefonja van itt egyeseknek?
Nem volt gond velük?
Beszerzés, szervizelés, frissítések...

Mobilaréna fórumon van egy Svájcban lakó magyar ember, neki van 8 prója, s Gcam program segítségével elképesztő képeket csinál a szabadban (hegyek, tavak, erdő)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 26., csütörtök 9:55

azt hittem masfajta elektronok mennek a kulonbozo toltokbol az akksiba :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 26., csütörtök 9:42

nmate írta: Egyébként nem ír teljesen hülyeséget réj most, van chip a gyári Apple töltőkben, amit érzékelnek a készülékek. Pl. egy Watch nem is tölt Kínából rendelt 3 forintos töltőkkel.
Az más kérdés, hogy iPhone 4 kapcsán volt-e olyan, hogy nem tölti fel úgy ez a töltő az akksit, miközben amúgy szoftveresen azt a visszajelzést adja, hogy feltöltötte rendesen, erről nem tudok.
Nem ir teljesen hulyeseget, de ez valahol kesobb kezdodott (talan a hatosomnal vettem eszre eloszor), en is tapasztaltam, de inkabb azt, hogy nem is tolti.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: