MorataMartin írta:
Az a fura nekem, hogy ha náluk valakinek van két jobb meccse, mint Araujó, De Jong, akkor ők a world class-alltimegoat. Érdekes rövid idő után meg közellenség lesz belőlük, vagy mert pénzéhes kocsog, aki tönkreteszi a klubot,vagy ami a legjobb, hogy az illetőről kiderül mégsem lesz az új Messi, lásd ansu fati. De persze ők szépen bánnak a legendáikkal
De Jong amúgy sok mindent megélt ott. Amikor leigazolták nagyon várták, hozott szép teljesítményt is, pedig nem egy Modric, Kroos vagy egy Pedri, Iniesta, sőt szerintem Ceballosban is több van mint benne, csak még nem tudtuk ezt kiaknázni. Utána közellenség lett, mert kellett volna a pénz és neki volt értéke, emlékszem még gyűlölködő kommentek tömkelegét is láttam valamelyik oldalán, meg naponta jöttek a cikkek, hogy el akarják adni. Aztán ismét kezdő lett és vastagon benne volt az elmúlt év sikereiben. Így megbékéltek ismét vele, de valahogy sosem érezte azt az ember, hogy értékelnék, pedig szerintem még pont ő az, aki erőn felül teljesít ott és ezért is lett kezdő ismét.
Araujó szintén egy nagy hullámvasút. Nem tudom már melyik nyáron, de emlékszem arra, hogy imádkoztak, hogy elmenjen, aztán egyik napról a másikra új szerződést írt alá és ő lett a legenda, a védelem megmentője. Teszem hozzá, szerintem ő képességekben is ott van, még emlékszem, hogy mi is mondtuk, hogy lehet elnéznénk nálunk is. Erre jött az Inter elleni meccs és ismét közellenség lett, azóta ismét boszorkányüldözés van az esetében és mivel kell nekik Nico Williams, lehet, hogy áldozat lesz MATS-el együtt.