Premier League
Re: Premier League
Na tessék, az apja aki papíron félig magyar is szerbnek vallotta magát világ életében ezek szerint.
Tehát 2 szerb szülő gyereke magyar? A 3 testvér közül csak ő? Ne vicceljünk már.
Színtiszta karrier az egész.
Magyar nálam az, aki annak érzi magát legbelül, magyar az anyanyelve, azt használja legalább otthon.
Nem az aki egy útlevélért annak mondja magát. Például.
Érdekes nekem nem kellett válogatottság, hogy megkapjam az állampolgárságot. Elég volt annyi, hogy magyar vagyok, megy 2-nél több összetett mondat szépen ragozással. És én már akkor is magyar voltam, csakis magyar, amikor csak szerb állampolgárságom volt.
Örülök én, hogy egy magyar válogatott eljut Liverpoolba, óriási dolog. Egyszerűen magyar válogatott, nem magyar.
Tehát 2 szerb szülő gyereke magyar? A 3 testvér közül csak ő? Ne vicceljünk már.
Színtiszta karrier az egész.
Magyar nálam az, aki annak érzi magát legbelül, magyar az anyanyelve, azt használja legalább otthon.
Nem az aki egy útlevélért annak mondja magát. Például.
Érdekes nekem nem kellett válogatottság, hogy megkapjam az állampolgárságot. Elég volt annyi, hogy magyar vagyok, megy 2-nél több összetett mondat szépen ragozással. És én már akkor is magyar voltam, csakis magyar, amikor csak szerb állampolgárságom volt.
Örülök én, hogy egy magyar válogatott eljut Liverpoolba, óriási dolog. Egyszerűen magyar válogatott, nem magyar.
- Galacticos
En azt nem ertem hogy mindenki tudja hogy nem itt nevelkedett, nem a magyar utanpotlas rendszer eredmenye sem o, sem szoboszlai.
Ettol fuggetlenul miert ne lehetne orulni neki hogy a valogatott jatekosunk a premier league gyoztes csapatba fog tovabb fejlodni?
Miert kell egybol ez hogy hat ez nem is magyar.
Ettol fuggetlenul miert ne lehetne orulni neki hogy a valogatott jatekosunk a premier league gyoztes csapatba fog tovabb fejlodni?
Miert kell egybol ez hogy hat ez nem is magyar.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez mar nagyon off itt, de mitol lesz valaki magyar a te szemszogedbol nezve?filatáska írta:Mi fáj mesélj?Remy írta: Nagyon faj? Duhongj meg kicsit.Ugyanez van a külföldi celebvilágban.
Valaki elér valamit, majd kiderül róla, hogy van valami huszadrangú kötődése, megy dicsekvés hogy a magyar származású mit ért el... aztán fele azt sem tudja hol van az ország.![]()
De jólvan Nego meg Orban is magyar akkor.
Nem egy papírtól lesz valaki az, erre gondoltam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi fáj mesélj?Remy írta: Nagyon faj? Duhongj meg kicsit.

Valaki elér valamit, majd kiderül róla, hogy van valami huszadrangú kötődése, megy dicsekvés hogy a magyar származású mit ért el... aztán fele azt sem tudja hol van az ország.

De jólvan Nego meg Orban is magyar akkor.
Nem egy papírtól lesz valaki az, erre gondoltam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha mar ezt hozod, akkor legyen teljes a kep:KAG írta: Apja adott egy interjut anno, hogy miert ment a PL-be a Wolfsburg helyett.
VFL-el, mar elvileg minden megvolt, de nem tetszett neki a nemetek "bekepzeltsege", illetve az sem, hogy a stadion magyar zaszlokkal volt tele, Kerkez tiszteletere.
Ezek alapjan mondjuk tenyleg nem lehet magyarnak mondnai.
Amugy ha jol tudom, valamelyik nagyszulo volt magyar szarmazasu nala.
"Büszke vagyok rá, hogy a fiam Magyarországért játszik, ebben semmi ellentmondásos nincs, pedig én mindenhol szerbnek vallom magam."
A Kurirnak erre reagált a szerb szövetség részéről az utánpótlás-válogatottakért felelős Nikola Lazetic, aki azt mondta, ő többször is kereste az édesapát: „Sebastijan nyíltan elmondta nekem, hogy Milos azért fogja Magyarországot választani, mert – idézem – »ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy ő és a felesége magyar útlevelet szerezzenek«.
https://rangado.24.hu/magyar_foci/2025/ ... liverpool/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az apai nagymamája magyar, tehát valóban 1/4 részt magyar.
De hogy ez az ember otthon egy szót nem beszélt magyarul arra az életemet tenném.
Ő Miloš, testvérei Marko és Rade. Ennél szerbebb nevek kevés van.
Az meg hogy karrier miatt átköltözött, majd felvette az állampolgárságot és válogatott lett, csakis azért mert a honfitársai nem hívták.
De jah, ő most a magyarok a büszkesége, a külhoni valóban magyarok meg maradnak mostohák egy elbaszott Trianon miatt.
Ez van, ez a véleményem.
De hogy ez az ember otthon egy szót nem beszélt magyarul arra az életemet tenném.
Ő Miloš, testvérei Marko és Rade. Ennél szerbebb nevek kevés van.
Az meg hogy karrier miatt átköltözött, majd felvette az állampolgárságot és válogatott lett, csakis azért mert a honfitársai nem hívták.
De jah, ő most a magyarok a büszkesége, a külhoni valóban magyarok meg maradnak mostohák egy elbaszott Trianon miatt.
Ez van, ez a véleményem.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagyon faj? Duhongj meg kicsit. Az a merhetetlen okadek hozzaallas sok esetben…filatáska írta:Igen. Délvidéki vagyok, pont úgy beszél, mint azok a szerbek akik voltak valamennyit magyar társaságban.Remy írta:
Beszel magyarul. Meg ha nem is perfekt.
Te meg gondolom beszélsz pl angolul, állítom jobban mint ő magyarul, mégsem vagy az.
De jahh, flexelni jó, hogy még egy magyar van poolban.
Ja meg gondolom Orban is magyar, főleg mióta ékezettel írja a nevét a mezen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Apja adott egy interjut anno, hogy miert ment a PL-be a Wolfsburg helyett.
VFL-el, mar elvileg minden megvolt, de nem tetszett neki a nemetek "bekepzeltsege", illetve az sem, hogy a stadion magyar zaszlokkal volt tele, Kerkez tiszteletere.
ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én pl beszélek angolul, de nem éltem Angliában, nem képviselem az angol nemzeti válogatottat, a nagyanyám nem angol, és nem választottam magamnak angol állampolgárságot, szóval ja, én nem vagyok angol.filatáska írta:Igen. Délvidéki vagyok, pont úgy beszél, mint azok a szerbek akik voltak valamennyit magyar társaságban.Remy írta:
Beszel magyarul. Meg ha nem is perfekt.
Te meg gondolom beszélsz pl angolul, állítom jobban mint ő magyarul, mégsem vagy az.
Szerencsére nem Te mondod meg, hogy ki a magyar és ki nem, lehet le is kéne szokni erről, az olyan egészséges hozzáállás lenne.
Igen. Délvidéki vagyok, pont úgy beszél, mint azok a szerbek akik voltak valamennyit magyar társaságban.Remy írta:Beszel magyarul. Meg ha nem is perfekt.filatáska írta:
Ha az lenne tudna rendesen magyarul. Attól hogy "honosították" nem lesz valaki magyar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Beszel magyarul. Meg ha nem is perfekt.filatáska írta:Ha az lenne tudna rendesen magyarul. Attól hogy "honosították" nem lesz valaki magyar.Sierra írta: Kerkez is hivatalos lett. Nagyon felkapottak lettek a magyarok arrafele![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ha az lenne tudna rendesen magyarul. Attól hogy "honosították" nem lesz valaki magyar.Sierra írta: Kerkez is hivatalos lett. Nagyon felkapottak lettek a magyarok arrafele![]()
Csakis azért lett magyar válogatott, mert a szerbek sosem keresték.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára filatáska 2025. június 26., csütörtök 14:35-kor.
Kerkez is hivatalos lett. Nagyon felkapottak lettek a magyarok arrafele

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Arsenal agree deal to sign Kepa as new goalkeeper from Chelsee.
Arsenal activate £5m release clause as all details of the transfer have been agreed also with the player’s camp.
David Raya and Kepa will be the main goalkeepers for Arsenal, one more addition for Mikel Arteta’s squad.
Arsenal activate £5m release clause as all details of the transfer have been agreed also with the player’s camp.
David Raya and Kepa will be the main goalkeepers for Arsenal, one more addition for Mikel Arteta’s squad.

Lehet szóltak nekik, hogy vásároljanak be. Azt ha megvannak kizárják őket 1-2 átigazolási szezonból, aztán meg van oldva a bünti. Manapság így megy ez.Pad'em írta:Mivel kapcsolatban? Mit ígértek?bluebike írta: City pénzügyi csalásaival kapcsolatban nem idén tavaszra ígértek valami ítéletet vagy előrelépést? Jó, persze, nagy dolgokra nem számítok, de azért mégis...Erről mit lehet tudni?
Marmoush, Nico González, Khusanov, Reis, Reijnders, Cherki, Ait-Nouri.. csak röpke 340 milliót költöttek 2025-ben júniusig bezárólag. Nagyon durci ítélet érkezhet.
- Pad'em
Mivel kapcsolatban? Mit ígértek?bluebike írta: City pénzügyi csalásaival kapcsolatban nem idén tavaszra ígértek valami ítéletet vagy előrelépést? Jó, persze, nagy dolgokra nem számítok, de azért mégis...Erről mit lehet tudni?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
City pénzügyi csalásaival kapcsolatban nem idén tavaszra ígértek valami ítéletet vagy előrelépést? Jó, persze, nagy dolgokra nem számítok, de azért mégis...
Erről mit lehet tudni?

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nem semmi milyen árak mennek Angliában a kisebb csapatok között is. Newcastle is komolyan erősíteni akar. Kíváncsi leszek, pl Isak marad e. De ha ő kiesik, nekik annyi...
Ezért szoktuk mondani, ha ilyen Elanga 60, akkor Rodrygo 100. Kár, hogy Spanyolországban max 5-10 milliókért igazolnak a kiscsapatok. Ezért is élvezetesebb az angol bajnokság. A pénz nagy úr! Az meg Spanyolorszagban nincs furcsa módon, pedig inkább ők érnek el nemzetközi sikereket.A Nottingham Forest visszautasította a Newcastle United 45 millió fontos ajánlatàt Anthony Elangáért. A svéd szélső árát 60 millió fontban határozták meg. A Newcastle még nem döntött, hogy kifizeti ezt, vagy másw célpontok felé fordul.
A Nottingham Forest 22 millió eurót ajánlott a Juventusnak a Samuel Mbangula, Timothy Weah kettősért.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
PSG have submitted a second offer for Bournemouth defender Illia Zabarnyi that totals £55m.
Bournemouth value the defender, who cost £24 million plus add-ons, in excess of £70m.
A Bournemouth anglia benficája. Így kell megkopasztani a gazdag klubokat. Jó kis pénzeket szereznek idén nyáron. Kíváncsi vagyok kiket vesznek.
Bournemouth value the defender, who cost £24 million plus add-ons, in excess of £70m.
A Bournemouth anglia benficája. Így kell megkopasztani a gazdag klubokat. Jó kis pénzeket szereznek idén nyáron. Kíváncsi vagyok kiket vesznek.
- Pad'em
Zubimendi végül 65 millióba került az Arsenalnak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"