A Fidesz éppen sárba tiporja az alapvető emberi jogainkat meg még lehet sorolni reggelig miket művelnek nap mint nap, de erre már fel se kapja senki a fejét.
A Tisza pár nappal később fog megszavazni valamit----> Felháborító, mit képzelnek

Egészen szürreális mennyire elfelejtik az emberek, hogy miben is élünk minden egyes nap és hová tart az ország, bezzeg ha valami lényegtelen apróság nem úgy van ahogy kéne, akkor hangosan megy az elégedetlenkedés, aki meg végre felemelte a picsáját 15 év után és nap mint nap tesz a változásért, folyamat országot jár, országos kiépített pártot szerveznek stb stb, na azt kell elővenni, mert ugye ha teszel valamit hibázni is fogsz valószínűleg, az hogy a másik nap mint nap csak hibázik arról egy szó se kb.
Én értem mi a baja az embereknek most, de megint nincs egyensúlyban a reakció a tett mértékével.
Mondjuk ez megszokott, csak épp fordítva, a Fidesznek a legnagyobb bűneire sincs ilyen reakció, mint erre a lófasz dologra.
Azt csodálkozunk miért volt ennyi ideig Fidesz kétharmad, mikor az embereket ennyire lehet hergelni a semmivel.
Valahogy nekem eszembe jut, hogy mi miért történik.
Itt is tudjuk mi a kiinduló pont amiért máshol kormányokat váltanak, itt meg tapsikolunk hozzá.