Ha mar ez a szint

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 26., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 26., csütörtök 9:15
Szép volt, jó volt, ennyi volt.hehetheoriginal írta: alexandre már elnézést te pumukli.
amugy nem az hangzott el, hanem hogy te büdös kutya.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 25., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. június 25., szerda 23:12
SírokPad'em írta: "koszos argentin geci"
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 25., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 25., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 25., szerda 22:50
Due to a lot of injury last year, Xabi and the staff ask for a new medical staff. With the help of the new brazilian eyetester, maybe they find the best solution. The contract with Sanitas declined.Yazid írta: But due to financial issues, before he start the journey and the hard work, he has to share a room for few months with Solari at the Valdebebas Sport Center![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. június 25., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 25., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. június 25., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 25., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 25., szerda 15:08
a jó ginger xabiklón, nyilvan nezzukKees Smit (Midfielder)
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. június 25., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 25., szerda 14:05
Ez kinek kérdés? Federico barátunk. CSK szalag is tökéletesen feszít rajta.Pad'em írta:De ők nem elfocizgatnak hanem az ezredik trófea után is megszakadnak a következőért. Modric is elmehetne lazulgatni az USAba vagy haza a Dinamoba, akárhova, de nem ő még trófeákat akar nyerni egy Milannal meg vb-t. CR szintén meg 1000.gólra hajt dagadó erekkellestat írta:
Nemtudom en siman elfocizgattam volna egesz eletemben ha ennyi penzt kapok erte.![]()
Ha valaki szereti a focit szerintem ez valahol magatol jon.![]()
Tare amúgy elég jól elmondta.
Igli Tare (AC Milan sporting director): "Luka Modrić? I spoke to him in person, I saw a guy with a great desire to be competitive. His arrival is fundamental for a group that needs players like this, with leadership. The first question Luka asked me was 'will we be a team built to win the league?'.
He has won six Champions Leagues and wants to be a protagonist right away, it is important for what he will transmit in terms of mentality, leadership and professionalism. The fact that he is a Milan fan makes this story even more exciting and it would be great for him to have a season as a protagonist: at the end of the season there is the World Cup". @Gazzetta_it
Jelenlegi keretünkből kérdés ki viszi tovább ezt a nyerni akarást így, hogy Carvajal marad hírmondónak az aranygenerációból.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 25., szerda 14:00
Már most jóllakott. Huijsen, Fede, valaki fiatal ha jönne balhátvédbe, GG, Güler, Jude, Bappe...vannak páran akik még nyerni akarnak pár trófeát és megvan a maguk motivációja.gólvonal írta:ViniciusPad'em írta: Jelenlegi keretünkből kérdés ki viszi tovább ezt a nyerni akarást így, hogy Carvajal marad hírmondónak az aranygenerációból.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 25., szerda 9:53
ViniciusPad'em írta: Jelenlegi keretünkből kérdés ki viszi tovább ezt a nyerni akarást így, hogy Carvajal marad hírmondónak az aranygenerációból.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 25., szerda 9:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 25., szerda 9:31
De ők nem elfocizgatnak hanem az ezredik trófea után is megszakadnak a következőért. Modric is elmehetne lazulgatni az USAba vagy haza a Dinamoba, akárhova, de nem ő még trófeákat akar nyerni egy Milannal meg vb-t. CR szintén meg 1000.gólra hajt dagadó erekkellestat írta:Pad'em írta:
Igli Tare (AC Milan sporting director):
“We are ready to bring in Luka Modrić, we need new leaders. Modrić can be a key player for us and he asked about being competitive, winning titles… we are on it."
Hihetetlen mi van ebben az emberben is még 40 évesen. Egy hetet lennék csak ilyen motivált a munkámban mint ezek CR-el tizenx éve![]()
Nemtudom en siman elfocizgattam volna egesz eletemben ha ennyi penzt kapok erte.![]()
Ha valaki szereti a focit szerintem ez valahol magatol jon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 25., szerda 9:25
Szerintem pont ez a lenyeg, hogy pl. Modric eseteben a penz a leglenyegtelenebb tenyezo.lestat írta:Pad'em írta:
Igli Tare (AC Milan sporting director):
“We are ready to bring in Luka Modrić, we need new leaders. Modrić can be a key player for us and he asked about being competitive, winning titles… we are on it."
Hihetetlen mi van ebben az emberben is még 40 évesen. Egy hetet lennék csak ilyen motivált a munkámban mint ezek CR-el tizenx éve![]()
Ha valaki szereti a focit szerintem ez valahol magatol jon.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 25., szerda 9:24
Pad'em írta:Igli Tare (AC Milan sporting director):nzooli93 írta:Yamalfan azt irja, hogy 100% a Modric Milan a vb után
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem