Nekem ugy mondta az orvos, hogy lehet bakterialis, virusos eredetu, vagy akar parazita is. Bejut a szervezetedbe, eloszor megtamadja a gyomrod, majd attelepszik a belre is.lestat írta:De milyen betegseg ez amugy? Csak annyit irtak hogy virus.realmadrid95 írta:
En ugyan ezzel 3 honapig szenvedtem. Maganorvoshoz jartam, (ezert kerdeztem a gyomortukrozest a forumon, hogy tul lehet e elni.)
Iszonyatos gorcsokkel jart, legyengultem, mar azt hittem itt a veg, semmi gyogyszer nem segitett. Aztan az egyik reggel azt vettem eszre, hogy at tudtam aludni az ejszakat es jobban lettem, de maga volt a pokol ez a 3 honap.
Azert gondolom neki sokkal profibb orvosok allnak rendelkezesere, kivancsi leszek, hogy mennyi idobe telik igy.
Ha jol lattam mar edzesbe allt szoval remeljuk nem lesz neki is 3 honap.
Lenyegeben egy heveny gyomor es belgyulladas ez. Hanyassal, hasmenessel is jarhat, nekem epp ez volt a problema, hogy nem tarsult melle, igy meg jobban el tudott burjanzani a szervezetemben, mert nem tisztult. Olyan gorcsok jottek ram hirtelen, hogy rendesen belazasodtam egy perc alatt a fajdalomtol. Egyebkent ez nem 0-24 es fajdalom, szoval tuti igy is fog jatszani, ha nem is epul fel teljesen. En 40 kgs estrichet hordtam fel lepcson az 5.re hetfo-szombat tobb heten at.
Leggyakoribb eset elvileg, ha szennyezett vizzel lett ontozve az a zoldseg, gyumolcs, amit megeszel. Hiaba mosod meg, az mar beivodott.
Van, aki szerencses, annak 1-2 nap, de van akinek fel ev is lehet mire teljesen felepul ebbol.