de azt nem hittem volna, hogy ekkora rasszista vagy bazmeg

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 15:54
Ha strand, akkor Ayia Napa es környeke. Larnaca korul mar sotetedik a homok, azok is paradesak amugy, de Ayia Napa es onnan keletre, Protaras, Paralamni...bomba. Ezen a kornyeken nem tudsz nagyon mellenyulni strand ugyben.hehetheoriginal írta:igen azt nezem most, hogy melyik oldalra erdemes menni, de ugy nez ki a fasza homokos strandok a keleti, larnaka repteri oldalon vannak, a nyugati oldalon viszont van nemzeti park meg mindenfele, egy kb 2 ora autovalRealista24 írta:
En azt mondom (10+ ev tapasztalataval), hogy jo ha van kocsi, mert azt is lehet olcson berelni es nem vagy hozzakotve senkihez. Autopalyan nem kell szaguldozni, mert sokat mernek, parkolas egyszeru, kozlekedes biztonsagos.
Tartom ezt akkor, hogy ha tervben van mondjuk szigetet ativelo kirandulas, mondjuk Afrodite sziklaja, Adonisz furdoje, egy jo Nicosia, vagy akar egy Limasszol.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 15:42
Loro Park, Siam park?Halfkey írta: Én nagyon szeretem Tenerifét, idén is voltam 2 hetet családdal, de erősen ellent kell mondjak abban a tekintetben hogy amit felvetettem arra a nyaralásra (beach first, mellette dolgok) Tenerife egyszerűen gyengébb. Az óceán hideg, a partok nem rendes homokosak hanem fekete vulkáni ami más - szerintem rosszabb- érzés. Szóval persze lehet strandolni Tenerifén, de össze sem hasonlítható egy Ciprussal. Ott a programturizmus a menő, az általad is említett csúszdapark, a Loro parque, a Teide, Majompark, buggiezás, hajókázás, stb stb. Ezekben elit, szóval inkább program first, mellette kis strand helynek tudom ajánlani, mondjuk ilyen februári hónapban.
Adeye környékén egyébként vigyázni kell, évek óta van egy kocsigyújtogató főleg Los Cristianosban, nem tudják elkapni, és egy-egy éjszaka random fel gyújt 10+ autót. Az én bérelt autóm mellett 2-vel leégetett hármat, ha átterjedt volna akkor 15 milla bukó, mert a biztosítás azt nem fedezte volna.
Cipruson nem nagy titok, de a Nissi Beach gyönyörű. Autó szerintem nem feltétlenük kell (legalábbis egészen biztosan kevésbé mint Tenerifén) mert a taxi hugyért szarért visz, hotelekből vannak szervezett kirándulások, és a fő turista részeken járatos buszok is vannak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 15:37
igen azt nezem most, hogy melyik oldalra erdemes menni, de ugy nez ki a fasza homokos strandok a keleti, larnaka repteri oldalon vannak, a nyugati oldalon viszont van nemzeti park meg mindenfele, egy kb 2 ora autovalRealista24 írta:En azt mondom (10+ ev tapasztalataval), hogy jo ha van kocsi, mert azt is lehet olcson berelni es nem vagy hozzakotve senkihez. Autopalyan nem kell szaguldozni, mert sokat mernek, parkolas egyszeru, kozlekedes biztonsagos.Cipruson nem nagy titok, de a Nissi Beach gyönyörű. Autó szerintem nem feltétlenük kell (legalábbis egészen biztosan kevésbé mint Tenerifén) mert a taxi hugyért szarért visz, hotelekből vannak szervezett kirándulások, és a fő turista részeken járatos buszok is vannak.
Tartom ezt akkor, hogy ha tervben van mondjuk szigetet ativelo kirandulas, mondjuk Afrodite sziklaja, Adonisz furdoje, egy jo Nicosia, vagy akar egy Limasszol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 14:58
En azt mondom (10+ ev tapasztalataval), hogy jo ha van kocsi, mert azt is lehet olcson berelni es nem vagy hozzakotve senkihez. Autopalyan nem kell szaguldozni, mert sokat mernek, parkolas egyszeru, kozlekedes biztonsagos.Cipruson nem nagy titok, de a Nissi Beach gyönyörű. Autó szerintem nem feltétlenük kell (legalábbis egészen biztosan kevésbé mint Tenerifén) mert a taxi hugyért szarért visz, hotelekből vannak szervezett kirándulások, és a fő turista részeken járatos buszok is vannak.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 2., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. július 2., szerda 14:23
Amikor kerestünk nászút miatt utazási célt, Kanári szigetek voltak az első helyen, de annyi jó értékelésű helyről olvastuk h tele volt csótánnyal és nem volt takarítva, hogy inkább másik helyet keresgéltünk. Nem bántuk meg.L.Miki írta:Nekünk a Kanári szigetek Tenerife egy álom nyaralás volt, vagy inkább nászút, mert abból a célból mentünk. 10 Napot töltöttünk el Costa Adeyban, autót is béreltünk, voltunk a Siam- és Loro parkban, a Siam parkot legalább két napra be kell tervezni, mert annyi csúszda van, hogy egy nap kevés. Kipróbáltuk a tengeralattjárózást, paraschending, illetve a Teidere is felmentünk. Volt idő arra, hogy az óceánparton és a belső medencék mellett is pihenjünk, lebarnultunk mint állat, én már az első napon megégtemrashidm írta:
Én bedobnám Madeira-t. Lehet strandolni is (bár 1 db homokos strandja van, a többi kavicsos, vagy mesterségesen lett kialakítva), rengeteg túralehetőség, nagyon szép látnivalók., és mellette programoztunk is. Egyszerűen imádtuk az egészet, az embereket, magát a környezetet, a kajákat. Bátran ajánlom! Hétfőn és pénteken közvetlen járattal is ellehet jutni 5 óra hosszú.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 2., szerda 13:09
Nekünk a Kanári szigetek Tenerife egy álom nyaralás volt, vagy inkább nászút, mert abból a célból mentünk. 10 Napot töltöttünk el Costa Adeyban, autót is béreltünk, voltunk a Siam- és Loro parkban, a Siam parkot legalább két napra be kell tervezni, mert annyi csúszda van, hogy egy nap kevés. Kipróbáltuk a tengeralattjárózást, paraschending, illetve a Teidere is felmentünk. Volt idő arra, hogy az óceánparton és a belső medencék mellett is pihenjünk, lebarnultunk mint állat, én már az első napon megégtemrashidm írta:Én bedobnám Madeira-t. Lehet strandolni is (bár 1 db homokos strandja van, a többi kavicsos, vagy mesterségesen lett kialakítva), rengeteg túralehetőség, nagyon szép látnivalók.Halfkey írta: Olyan nyaraláshoz amit én szeretek (strandolás fasza helyen, plusz valami jó program/látnivaló is közben vegyesen) nekem Ciprus, Halkidiki és Nessebar jött be legjobban.
Sokat strandolni és kevesebbet kirándulni jó lehet Tunézia, sokat kirándulni és kevesebbet strandolni meg Olaszország. De ennyire melegben amúgy egy Balti tenger is simán jó lehet.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. július 2., szerda 11:15
Én bedobnám Madeira-t. Lehet strandolni is (bár 1 db homokos strandja van, a többi kavicsos, vagy mesterségesen lett kialakítva), rengeteg túralehetőség, nagyon szép látnivalók.Halfkey írta: Olyan nyaraláshoz amit én szeretek (strandolás fasza helyen, plusz valami jó program/látnivaló is közben vegyesen) nekem Ciprus, Halkidiki és Nessebar jött be legjobban.
Sokat strandolni és kevesebbet kirándulni jó lehet Tunézia, sokat kirándulni és kevesebbet strandolni meg Olaszország. De ennyire melegben amúgy egy Balti tenger is simán jó lehet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 10:34
kedvet kaptunk ciprushoz, olvasgatom a dolgokat - tudnivalok, latnivalok, autoberles, stb -, van vmi javaslat vagy über titok, amit erdemes megfogadni/megnezni?Halfkey írta: Olyan nyaraláshoz amit én szeretek (strandolás fasza helyen, plusz valami jó program/látnivaló is közben vegyesen) nekem Ciprus, Halkidiki és Nessebar jött be legjobban.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 2., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. június 30., hétfő 16:42
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2025. június 30., hétfő 9:58
dettó, de cserébe még csak az eredmények se jönnek (vagy még nagyon várat magára).Marky írta:Peldaul napi 10-12 orakat dolgozok 6-8 helyett, feszult vagyok, ha nem csekkolgatom a Slacket, a munka miatt csak elmegy az egesz het folottem, nem toltok minosegi idot a parommal. A szabadidomben is azon agyalok, hogy lehetne valamit megoldani a munkaban.realmadrid95 írta:irnal valami peldat, hogy hogyan teszi tonkre?
Sajnos ez nekem egy tanult minta, a ferfi felmenoimtol is ugyanezt lattam.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. június 30., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 30., hétfő 8:55
Kétszer is voltam augusztusban, kint lakott egy cimborám. Anélkül biztos nem mentem volna újra, nem sok érdekes dolog van ott szvsz. Egy Kaiser Chiefs koncertet sikerült levadászni, az volt a legjobb.lordgabi írta:Július közepén érdekes lehet Málta?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. június 29., vasárnap 17:18
Mi szeptemberben voltunk, és alig bírtunk megmaradni a szabad levegőn. Olyan páratartalom volt, amilyet még soha életemben nem tapasztaltam, pedig voltam már pár helyen.lordgabi írta: Szép napot!
Július közepén érdekes lehet Málta?
Nagyon bírom a forróságot, hőmérséklet nem tényező, csak jó idő legyen.
Lenne olcsón repülőjegy, szállás pedig hotelben lenne reggelivel, szóval nem szánok rá túl sokat, csak kicsit kiszabadulni a melóból végre.
Melyik részén voltatok esetleg, mit nem szabad kihagyni? Hajós, vagy bármilyen program?
Jellegzetes ital vagy étel esetleg?
Köszi szépen előre is a válaszokat!![]()
(Tudom, neten fent van minden, de nekem ez a fórum a mérvadó).![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. június 29., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 24., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 19:22
Akkor hogy érted azt, hogy szerinted a depresszió nem létező dolog?hehetheoriginal írta: de hát ugye le se szarta az ember évszázadokon át a szellemi egészség kérdését
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 24., kedd 18:50
Nem akarom leszarni, ha akarnam megtennem, mint szamtalan elemevel a melomnakhehetheoriginal írta: Tudok leszaromtablettát okosba![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem