hehetheoriginal írta:filatáska írta:
Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.
mi lesz így akkor
sztem ez a dolog nem létezik, mint ahogy a depresszió sem.
egyéni döntés, ha az embernek van agya.

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 24., kedd 16:45
hehetheoriginal írta:filatáska írta:
Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.
mi lesz így akkor
sztem ez a dolog nem létezik, mint ahogy a depresszió sem.
egyéni döntés, ha az embernek van agya.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 24., kedd 16:45
Köszönömlordgabi írta:Goldball vagy Siketek pálya a Telekom székház után, vagy a Kőér utcánál a Pénzügyőr pálya, mi ezeken szoktunk.Babinho írta: Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet![]()
Kocsis Sándor Sportközpont még esetleg.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 24., kedd 16:44
Cigi és pia addikcióban van tapasztalatom, és sajnos a legnagyobb ordas nagy klisé igaz, amíg az illető nem akar változást addig mondhatsz Te vagy bárki bármit, nem fog sikerülni.filatáska írta:
Állítólag már nem játszik, de 99% hogy igen. Az a baj még tagadási fázis van. Család most megy szét, "most már mindegy" hozzáállás van. Nem tudom, ilyen hozzáállással hogy lehetne megindulni a megfelelő útra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 16:40
filatáska írta:Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. június 24., kedd 16:25
Valahogyan azt kene elso korben elerni, hogy rajojjenek, hogy nincs "most mar mindegy". Sosem keso, amig el az ember.filatáska írta:
Állítólag már nem játszik, de 99% hogy igen. Az a baj még tagadási fázis van. Család most megy szét, "most már mindegy" hozzáállás van. Nem tudom, ilyen hozzáállással hogy lehetne megindulni a megfelelő útra.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 24., kedd 16:23
Sok addikciót úgy küzdenek le, hogy helyette valami más, kevésbé ártalmas dologra függnek rá. A kokain nem tudom, hogy ez a kategória-ehehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 16:22
Néha vicces vagy, de legtöbbször inkább a röhejes és a szánalmas között billegsz.hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 24., kedd 16:16
Te is.hehetheoriginal írta: Andrew tate 3 perc alatt megbeszelne vele.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 15:32
Köszi szépen!Marky írta: Ugyanugy, ahogy barmilyen mas fuggoseget is kezelnek. Addiktologia, erre szakosodott klinikai szakpszichologus es tamogato kozeg. A csoportterapia is jo dolog lehet.
A betegnek meg kell ertenie, hogy ezzel maganak es a kornyezetenek is fajdalmat okoz, kulonben elkezdeni se tudja a gyogyulast. Kesobb le lehet menni melyebb szintekre es feldolgozni azt, ami miatt az addikcioba menekult az illeto.
A legtobb fuggovel az a baj, hogy nem is tudatosul bennuk, hogy a tevekenyseguk karos. Csak egy kicsit iszik, dohanyzik, vagy jatszik.. az biztos nem baj meg. Egy addikciora hajlamos embernek csak a zero tolerancia a megoldas.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 24., kedd 14:01
Ugyanugy, ahogy barmilyen mas fuggoseget is kezelnek. Addiktologia, erre szakosodott klinikai szakpszichologus es tamogato kozeg. A csoportterapia is jo dolog lehet.filatáska írta: Van itt valakinek közvetlen vagy közvetett tapasztalata szerencsejáték függőséggel kapcsolatban?
Hogy lehet kijönni belőle, mi játszódik le az ember fejében közben, hogy lehet jobb belátásra bírni?
Stb stb... bármilyen hasznos ötletet szívesen olvasnék, ha van valakinek.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. június 24., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. június 24., kedd 13:35
Goldball vagy Siketek pálya a Telekom székház után, vagy a Kőér utcánál a Pénzügyőr pálya, mi ezeken szoktunk.Babinho írta: Budapesten tudtok bárhol nagy focipályát/edzőpályát ami bérelhető lenne egy órára?
Bármilyen egyesület, klubé jó lehet![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 24., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 24., kedd 11:15
A Colombiaval kezdtem. Kozepes porkoles. Sage barista express geppel csinalom otthon.nmate írta:Nem terveztem, nem gondolnám, hogy 8x annyi pénzért többet adna a V60-hez onnan bármi, mint mondjuk egy Röast vagy rexkave.Remy írta: Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?
Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen.![]()
![]()
Milyenek (voltak)? Milyenre pörkölték? Mivel készítetted el?
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 24., kedd 10:57
Nem terveztem, nem gondolnám, hogy 8x annyi pénzért többet adna a V60-hez onnan bármi, mint mondjuk egy Röast vagy rexkave.Remy írta: Végül valaki bepróbálta innen a %ARABICA-t Pesten?
Hozattam 3 különféle babot most onnan, kíváncsi vagyok. Az alap Arabica Blend-et ismerem, de jött egy Colombia Huila Monteblanco és egy Indonesia Java Ijen.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 24., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 16., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 16., hétfő 16:46
Igen,azert nem is erre iranyult a kerdes,hogy melyik nem von le,de koszi.cart írta: Mindegyik bank lehuz a pénzvaltasnal meg minden egyéb devizával kapcsolatos ugyletert.
Na,ez viszont mar megeros lenne akar. Koszi!Halfkey írta:
Ha veszel prémiumot (3000 per hó, asszem min 1 évre kell h ne kérjék vissza) akkor nincs ez a fél százalék.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. június 16., hétfő 16:45
Ha veszel prémiumot (3000 per hó, asszem min 1 évre kell h ne kérjék vissza) akkor nincs ez a fél százalék.miro. írta:Igen,ez az ami erdekel,hogy hol vatljak a legjobban,es/vagy hol vesznek le a legkevesebbet belole.cart írta: Mondjuk ha bankban váltaszáltasz akkor kb van 10 forint eltérés a közép árfolyamhoz képest például dollárnál.
10 milliót ha atvaltasz elbuksz kb 300 ezret csak az árfolyam miatt.
A wise meg revolut közép árfolyamon váltanak.
Revohoz tok hulye vagyok,abszolut nem kovetem,de a googleba rakerestem,400,85-be valtjak,de leszednek 0,5%-t a tranzakciobol.
Koszi mindenkinek azert,nezelodok meg,meg erdeklodom.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem