19 ebben a honapban vagy osszesen?Halfkey írta: Kíváncsiságból megszámoltam, közel a jubileum gutihaz, 19-edjére sütötted el ezt a poént, a következővel kerek 20 leszA kedvencem azok a hszeid ami semmi más csak egy link és ez
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 24., kedd 19:26
19 ebben a honapban vagy osszesen?Halfkey írta: Kíváncsiságból megszámoltam, közel a jubileum gutihaz, 19-edjére sütötted el ezt a poént, a következővel kerek 20 leszA kedvencem azok a hszeid ami semmi más csak egy link és ez
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. június 24., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 24., kedd 18:27
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 24., kedd 16:18
Én viszem a külügyet akkorPad'em írta:Te Kultúráért és innovációért felelős miniszter kell legyél az biztos. Kiserik agrár, Füst energiaügy. Belügyminiszternek fasza lesz ferni Redditről elintéz bármit.hehetheoriginal írta: naplopós távolbanézős domboldalban henyelos minisztériumot vállalom.
A többire lehet jelentkezni![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 24., kedd 16:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 24., kedd 15:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 14:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 24., kedd 14:23
Te Kultúráért és innovációért felelős miniszter kell legyél az biztos. Kiserik agrár, Füst energiaügy. Belügyminiszternek fasza lesz ferni Redditről elintéz bármit.hehetheoriginal írta:naplopós távolbanézős domboldalban henyelos minisztériumot vállalom.Pedig csak elég lenne feljönnie a madridom.hu fórumára, és kapásból találna 7-8 minisztert![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 14:11
ez amugy igaz.Egyre tobb ismerosom hagyja el az orszagot. Mar nem akarjak megvarni a valasztast sem, mert a kormanyt le lehet valtani, de az embereket nem...
naplopós távolbanézős domboldalban henyelos minisztériumot vállalom.Pedig csak elég lenne feljönnie a madridom.hu fórumára, és kapásból találna 7-8 minisztert![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 24., kedd 14:09
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 24., kedd 14:08
Nem tudjuk, lehet igen, lehet nem. A legnagyobb baj pont ez, hogy lovesunk sincs, hogy kiket fogunk bekuldeni a havi 10 millio koruli juttatasok vilagaba. Se az egeszsegugyrol, se az oktatasrol, se a gazdasagrol nem tudtak meg SEMMI konkretumot megfogalmazni. A fikazas jol megy, esetleg az igergetes is, de jovore kormanyt kellene alakitani es nagyjabol 1.5-2 ev alatt valamilyen novekedesi palyara allitani az orszagot, maskulonben 2030-ban orokre visszater a NER.Dupla D írta:Kulja részt fog venni a Tisza kormányban? EP képviselő. Honnan tudjuk, hogy az egészségügyi államtitkár nem egy korábbi kórházigazgató lesz? MP többször mondta, hogy nem akarnak ők kidolgozni javaslatokat, ez majd a szakmai csoportok feladata lesz, ami ha valóban így lesz, merőben eltér a Fidesz működésétől.Marky írta:
Szerintem 15 ev NER utan jogosan varjuk el, hogy legalabb a kompetenciat hunyoritva utanozni kepes arcokat valasszunk a kormanyba. Meg egy akkora pofaraesest nem fog kibirni ez a nep, amit 2010-ben a Fidesz okozott es sajnos vannak hasonlosagok.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 24., kedd 14:03
Engem speciel nem erdekel,hogy mi a titulasa,de ha MP miniszeterlnok akar lenni,akkor keressen megfelelo embereket,ahogy az sem erdekel,hogy miert nehez embereket talalni.hehetheoriginal írta: de most mit vartok?
egy rendes korhazigazgato mukkanni se mer májusig, mindenki massal egyutt kb, aki változást, fejlődést akar, és most poziban van, de ugyanakkor el van lehetetlenítve.
Szerintem legyen kompentens ES tisztesseges,az egyik a masik nelkul megint csak semmit nem er.nyilvan tulzas, hogy egy telefosott buvarruha jobb lenne a fityesznél, mindenki szakembereket, de legfoképp TISZTESSEGES vezetoket akar latni, a tobbi jon magatol, ha az akarat, a jó szándék megvan, akkor akár egy projektmenedzser is lehet felőlem eü miniszter pl, ha körbeveszi magát a témához értő emberekkel, és normalis vita keretein belul feltarjak a problemakat, a gyokereket (mmint a problema gyokereit), es a megoldasra torekednek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. június 24., kedd 13:57
Kulja részt fog venni a Tisza kormányban? EP képviselő. Honnan tudjuk, hogy az egészségügyi államtitkár nem egy korábbi kórházigazgató lesz? MP többször mondta, hogy nem akarnak ők kidolgozni javaslatokat, ez majd a szakmai csoportok feladata lesz, ami ha valóban így lesz, merőben eltér a Fidesz működésétől.Marky írta:Szerintem 15 ev NER utan jogosan varjuk el, hogy legalabb a kompetenciat hunyoritva utanozni kepes arcokat valasszunk a kormanyba. Meg egy akkora pofaraesest nem fog kibirni ez a nep, amit 2010-ben a Fidesz okozott es sajnos vannak hasonlosagok.hehetheoriginal írta:
Hat akkor bizony csakafidesznes az ujabb 2/3, nem is kerdes.
Nem kell semmilyen lecet megugrani.
Barkit behivsz utcarol jobban jarunk mar csak azzal, ha nem lop.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 24., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 24., kedd 13:40
Azért nem kell egyből ilyen végletekbe átmenni. Az, hogy kritizáljuk a Tiszát is, nem jelenti egyből azt, hogy csakafideszre szavazunk. Sőt konkrétan itt 90% biztos a Tiszára fog, ha törik, ha szakad, de a maradék 10-ből is csak 1 fog a Fideszre, őket meg jól tudjuk, hogy kik azokhehetheoriginal írta:Hat akkor bizony csakafidesznes az ujabb 2/3, nem is kerdes.cart írta: Kulja Andras amugy mivel tamasztja ala hogy akkora szaktekintely? Jol tudom meg szakvizsgaja sincs nemhogy tudomanyos fokozata. Orvosi palyan ezek a dolgok viszonylag jol alatamaszthatoak az elert tudomanyos eredmenyek felmutatasaval. Vagy nala a tiktok kovetok szama is annak szamit? Ha mar nala a szakmai resz van ennyire kiemelve.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 24., kedd 13:34
hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. június 24., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 24., kedd 13:08
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem