cssssssss, ne lődd le, hadd lebegjenek tovább az álomvilágukbanMondjuk ezen a nem kicsi gólon annyit sikerült látnom, hogy hosszan megtolta, majd szerencsésen elépattant.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 14:25
cssssssss, ne lődd le, hadd lebegjenek tovább az álomvilágukbanMondjuk ezen a nem kicsi gólon annyit sikerült látnom, hogy hosszan megtolta, majd szerencsésen elépattant.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 24., kedd 14:19
Mondjuk ezen a nem kicsi gólon annyit sikerült látnom, hogy hosszan megtolta, majd szerencsésen elépattant.Pad'em írta:Mora gólja:IdentitásbólGyőzelem írta: Egyebkent ha mar Porto, a kis Rodrigo Mora, azert odateszi rendesen a klub vb-n is. Ebben a szezonban robbant be, azt hiszen 17 eves. Kozeppalyas de inkabb tamado szellemu.
Az ejjel is nem piti golt lott!
Nagyon agilis, rohadt jo mozgasa van labdaval, foleg ha melle teszem h elvertunk 45 millat egy hasonlo profilra aki meg europai fuvet se latott es darabos az egesz gyerek…
Kivancsi leszek a nyaron elviszi-e valaki a portugalt.
https://x.com/RB_Delarge/status/1937329 ... xwyQA&s=19
Hehe eyetesztjén már megbukott, mi emberszabású játékosokat keresünk!
Amúgy nem fogja senki elvinni egyelőre, 2030-ig hosszabbított a Portóval.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 24., kedd 13:46
Szomszéd nője mindig zöldebb. De ez örökösen így van, el kell fogadni.ToniKroos írta:Érdekes ez, Mastanuonot már előre leírtad, hogy szar igazolás 2 CWC meccs után, míg Mora meg mekkora játékos, közben leggyengébb játékosok között volt mindegyik meccsen. Gondolom ha Morat igazoltuk volna le, akkor meg Masti lenne a király. Vannak itt furcsa nézetek.IdentitásbólGyőzelem írta: Nem igazan szoktam nezni ki milyen osztalyzatot kap a meccsek utan.
Lehet boomer vagyok hozza vagy nem tudom, de nekem nem ad semmilyen infot egy jatekos megiteleset illetoen.
Persze a hajnali meccset nem lattam, csak a goljat reggel, de nem erre alapoztam, amit irtam rola.
Amit eddig lattam belole a klub vb-n es a szezonban, az szamomra tobb mint biztato. Jo nezni a mozgasat stb.
Kicsit, olyan mint a Cherki nehany eve, bár ő mar akkor 1-2 szinttel jobb volt mint most Mora szerintem.
Kivancsian varom mi lesz a sorsa.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 24., kedd 13:35
Érdekes ez, Mastanuonot már előre leírtad, hogy szar igazolás 2 CWC meccs után, míg Mora meg mekkora játékos, közben leggyengébb játékosok között volt mindegyik meccsen. Gondolom ha Morat igazoltuk volna le, akkor meg Masti lenne a király. Vannak itt furcsa nézetek.IdentitásbólGyőzelem írta: Nem igazan szoktam nezni ki milyen osztalyzatot kap a meccsek utan.
Lehet boomer vagyok hozza vagy nem tudom, de nekem nem ad semmilyen infot egy jatekos megiteleset illetoen.
Persze a hajnali meccset nem lattam, csak a goljat reggel, de nem erre alapoztam, amit irtam rola.
Amit eddig lattam belole a klub vb-n es a szezonban, az szamomra tobb mint biztato. Jo nezni a mozgasat stb.
Kicsit, olyan mint a Cherki nehany eve, bár ő mar akkor 1-2 szinttel jobb volt mint most Mora szerintem.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 24., kedd 13:14
Egy is eleg beloled, nem kell 10 millio, nem birna el a bolygo.hehetheoriginal írta: Eyetestek haboruja, avagy miert tart ott a magyar fodball, ahol, a 10millio kapitanyok orszagaban![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 24., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 24., kedd 12:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 24., kedd 11:44
IdentitásbólGyőzelem írta: Nem igazan szoktam nezni ki milyen osztalyzatot kap a meccsek utan.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. június 24., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 24., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 24., kedd 10:50
Mora kifejezetten gyenge a cwcn, elso ket meccsen konkretan a leggyengebb Porto jatekos volt. Hajnalban is a golja ellenere nem erte el a 7 es osztalyzatot.IdentitásbólGyőzelem írta: Egyebkent ha mar Porto, a kis Rodrigo Mora, azert odateszi rendesen a klub vb-n is. Ebben a szezonban robbant be, azt hiszen 17 eves. Kozeppalyas de inkabb tamado szellemu.
Nagyon agilis, rohadt jo mozgasa van labdaval, foleg ha melle teszem h elvertunk 45 millat egy hasonlo profilra aki meg europai fuvet se latott es darabos az egesz gyerek…
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. június 24., kedd 10:19
Akkor belole se lesz focista ha Hehe fele eyeteszten nem ment at…Pad'em írta:Mora gólja:IdentitásbólGyőzelem írta: Egyebkent ha mar Porto, a kis Rodrigo Mora, azert odateszi rendesen a klub vb-n is. Ebben a szezonban robbant be, azt hiszen 17 eves. Kozeppalyas de inkabb tamado szellemu.
https://x.com/RB_Delarge/status/1937329 ... xwyQA&s=19
Hehe eyetesztjén már megbukott, mi emberszabású játékosokat keresünk!
Amúgy nem fogja senki elvinni egyelőre, 2030-ig hosszabbított a Portóval.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 24., kedd 10:04
Mora gólja:IdentitásbólGyőzelem írta: Egyebkent ha mar Porto, a kis Rodrigo Mora, azert odateszi rendesen a klub vb-n is. Ebben a szezonban robbant be, azt hiszen 17 eves. Kozeppalyas de inkabb tamado szellemu.
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. június 24., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 24., kedd 9:21
Tudják ők is, hogy nem illik Messivel szemben..Pad'em írta:Porto parádé, hogy ebből a csoportból ki tudott esni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 24., kedd 7:20
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 23., hétfő 23:51
Három csapat volt ugyanannyi ponttal és körbeveréssel, ezért számított a gólarány. Ha két csapat lett volna ugyanannyi ponttal, akkor számított volna az egymás elleni: https://bolavip.com/en/soccer/fifa-club ... reak-rulesflori írta:Konkrétan mindenhol azt írták.Pad'em írta:
Ja közben megnéztem fifa.com-on is gólkülönbség van. Nem tudom miért terjedt el minden más site-on hogy egymás elleni dönt.Ennyit is ér az egész.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 23., hétfő 23:04
Konkrétan mindenhol azt írták.Pad'em írta:Ja közben megnéztem fifa.com-on is gólkülönbség van. Nem tudom miért terjedt el minden más site-on hogy egymás elleni dönt.RaúlCF írta:
semennyire rohannak tovább. azóta már grafikában is kitették a csoportot és 2ik a Botafogo szóval gólkülönbség van
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 23., hétfő 23:03
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem