Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
elvileg szoltak az usanak, hogy mit es mikor akarnak loni, igy megvolt az evakualas is, usa szerint kb semmilyen kar nem keletkezett, szemelyi serules se tortent. (tudnam akkor mi ertelme van az egesznek amugy.....)
azota ketoldali tuzszunet van izrael es iran kozott. nem tudom kinek es mire jo ez az egesz szar...
azota ketoldali tuzszunet van izrael es iran kozott. nem tudom kinek es mire jo ez az egesz szar...
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Volt már ilyen a történelemben, akkor is csak tessék lássék módon támadtak vissza, gondolom most is üres bázisokat lőttek. Otthon eladják, hogy kemények vagyunk visszatámadtunk, mostmár lehet tárgyalni mert megmutattuk...nuevo_ericco írta: Közben Irán visszatámadt az USA-ra, Katarban lévő amerikai bázisokra lőttek ki rakétákat![]()
-
Hát igen, annyi komoly vitában láttuk mar MP-t, tuti tarolna. Vonával is milyen jo lett a vita, meg minden másik politkussal milyen jókat vitazott, legyen az fideszes vagy bárki más.swfan írta:MP amúgy mindkét felet megette volna reggelire ezen a vitán, pedig hármuk közül ő áll a legtávolabb a témától szakmailagcart írta: Elég szomorú akkor ha ez a Kulja András a top szakmailag. Szakmai érvek helyett én csak főleg személyeskedést hallottam tőle.![]()

Attól még hogy valaki jo szakamber nem jelenti azt hogy jo vezeto is lesz belole es rendszer szinten megfeleloen atlatja a dolgokat. Foleg hoy egy orvos a 30-as eveiben meg boven kezdonek szamit.
Olvasd akkor a fb posztjait. Attól hogy valaki szakmailag rendben van, még nem biztos, hogy megvannak azok a skillek, amik egy élő vitában kellenek. Egészen más készség kell oda. Ugyanúgy ahogy lehettél te mondjuk az egyetemen a szakodon a legjobb tanuló, ha állásinterjún nem tudod eladni magad, mert hiányoznak azok a kommunikációs skillek, akkor nagyon nehéz dolgod lesz, hiába vagy amúgy jó a szakmádban. Andrásnak van még hova fejlődnie, ha politizálni akar. De majd MP-vel biztos átbeszélik ezt, levonják a tanulságokat.cart írta: Elég szomorú akkor ha ez a Kulja András a top szakmailag. Szakmai érvek helyett én csak főleg személyeskedést hallottam tőle.
Az egy nagy hiba volt tőle, hogy belement Takács játékába a szakmai vonal helyett
MP amúgy mindkét felet megette volna reggelire ezen a vitán, pedig hármuk közül ő áll a legtávolabb a témától szakmailag

- hehetheoriginal
igazabol nem nehez, egy lefosott fadarab is tobbet erne el kb az egeszsegugyben, mint ezek az elmult 15 evben.
nem atomfizika, csak leszartak az egeszet. nem kell hozza korhazigazgato vagy vilag legjobb agysebesze, hogy egyszeruen ra kell kolteni a mosdokat, mutoket, infrastrukturat felujitani pl, rendezett, emberi korulmenyeket biztositani a betegeknek, es a munkajukhoz meltoan megfizetni a dolgozokat. ez az allam feladata, ha kozegeszsegugyet akar.
de ugye nem akar.
nem atomfizika, csak leszartak az egeszet. nem kell hozza korhazigazgato vagy vilag legjobb agysebesze, hogy egyszeruen ra kell kolteni a mosdokat, mutoket, infrastrukturat felujitani pl, rendezett, emberi korulmenyeket biztositani a betegeknek, es a munkajukhoz meltoan megfizetni a dolgozokat. ez az allam feladata, ha kozegeszsegugyet akar.
de ugye nem akar.
thereisonly1ronaldo
Elég szomorú akkor ha ez a Kulja András a top szakmailag. Szakmai érvek helyett én csak főleg személyeskedést hallottam tőle.
Kulja szakmailag toppon van, de vitázni nem tud. Ez van, ő nem egy olyan alkat, akinek mennek az ilyen szereplések. Hagyta sajnos, hogy Takács személyeskedés irányába vigye a témát, és hát ő is belement. András mondjuk szerintem jól kihasználta azt az 1 percet, amikor Takácsnak már lejárt az ideje. Mondjuk az eü-t egy kormányban nem neki, hanem egy jóval tapasztaltabb orvosnak adnám, aki volt már minimum kórházigazgató.Rozsabimbo2019 írta:Tehetségtelen, gondolatszegény mindkét figura. Siralmas az országra nézveBLevi96 írta: VITA AZ EGÉSZSÉGÜGYRŐL – Takács Péter vs. Kulja András | ATV Élő
https://www.youtube.com/watch?v=O5frFcGD5Ig![]()
Na mindegy, sokat nem fog változtatni ez a vita egyik oldalon sem, mindkét fél tudja pozitívan keretezni a szereplését.
https://youtube.com/watch?v=wKGIxa6-GSg ... tTFOWovQ04ferni írta: már ha meg van a szándék, hogy javuljon a helyzet is egy óriási előrelépés lenne, mint hogy direkt a szakadékba száguldunk padlógázzal.
Valahogy így?

Tegyük fel ez igaz is, már ha meg van a szándék, hogy javuljon a helyzet is egy óriási előrelépés lenne, mint hogy direkt a szakadékba száguldunk padlógázzal.Rozsabimbo2019 írta:Tehetségtelen, gondolatszegény mindkét figura. Siralmas az országra nézveBLevi96 írta: VITA AZ EGÉSZSÉGÜGYRŐL – Takács Péter vs. Kulja András | ATV Élő
https://www.youtube.com/watch?v=O5frFcGD5Ig![]()
Senki nem várja, hogy itt most 10/10es kormányt alakítson a Tisza a létező legjobb emberekkel, de ha már csak nem direkt akarnak kibaszni a magyarokkal is óriás javulás várható.
Lesznek itt is balhék, lesznek nem a legalkalmasabb emberek, de mivel egy zsák krumpli nem csinálna ennyi kárt mint ezek, ennél bármi jobb lenne.
-
Tehetségtelen, gondolatszegény mindkét figura. Siralmas az országra nézveBLevi96 írta: VITA AZ EGÉSZSÉGÜGYRŐL – Takács Péter vs. Kulja András | ATV Élő
https://www.youtube.com/watch?v=O5frFcGD5Ig

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A leirat alapjan ez is pont annyira konstruktiv "vita", mint amit az USA-ban adnak elo.BLevi96 írta: VITA AZ EGÉSZSÉGÜGYRŐL – Takács Péter vs. Kulja András | ATV Élő
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
VITA AZ EGÉSZSÉGÜGYRŐL – Takács Péter vs. Kulja András | ATV Élő
- hehetheoriginal
nuevo_ericco írta: Közben Irán visszatámadt az USA-ra, Katarban lévő amerikai bázisokra lőttek ki rakétákat![]()

good luck.
thereisonly1ronaldo
-
Közben Irán visszatámadt az USA-ra, Katarban lévő amerikai bázisokra lőttek ki rakétákat

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én végigszenvedtem, de csak felbasztam magam...gutihaz14 írta:megnezted mar, ugye?hehetheoriginal írta:
hetfo kora reggel mar szedbaszod az ember vernyomasat.
csakazertse nezem meg.![]()

megnezted mar, ugye?hehetheoriginal írta:hetfo kora reggel mar szedbaszod az ember vernyomasat.gutihaz14 írta: https://youtu.be/digiZ-bQz_c?si=pYhUtYU3Mf6hWdJy
megint jora sikeredett
semmi extra csak kozpenz szetlopasa fidesz modra
csak a szoki
csakazertse nezem meg.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Ha Irán lezárja a Hormuzi-szorost, nem kell nett ahhoz, hogy érzékeld. Elég, ha elmész megtankolni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. június 23., hétfő 9:38-kor.
- hehetheoriginal
de a fórumot azért remélem még olvasod:Tjacks írta: Nyilván a tököm tele a fidesszel(ehhez nem kell gutihaz linkeket megnyitnom, és kommenteket olvasnom), de sokkal inkább aggasztanak a nagy világi trendek.
De én vagyok a fasz tudom, nem kell híreket olvasni mert csak lehoz az életről. Korábban már csináltam hogy letettem a telót/laptopot pár napra és egy kis idő elteltével máris jobban éreztem magam.
Húzzátok ki a netkábelt, aztán lehet az értelmes dolgokra koncentrálni : haverok,család,sport,utazás,pride kinek mi![]()
jemen enters the chat

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nyilván a tököm tele a fidesszel(ehhez nem kell gutihaz linkeket megnyitnom, és kommenteket olvasnom), de sokkal inkább aggasztanak a nagy világi trendek.
De én vagyok a fasz tudom, nem kell híreket olvasni mert csak lehoz az életről. Korábban már csináltam hogy letettem a telót/laptopot pár napra és egy kis idő elteltével máris jobban éreztem magam.
Húzzátok ki a netkábelt, aztán lehet az értelmes dolgokra koncentrálni : haverok,család,sport,utazás,pride kinek mi
Húzzátok ki a netkábelt, aztán lehet az értelmes dolgokra koncentrálni : haverok,család,sport,utazás,pride kinek mi