HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 23., hétfő 8:48
A korai piros miatt ebből a meccsből is nehéz sokat levonni, de azért lehet.
A felállás nekem tetszik, az hogy megvan középen egy vonal, ahol a center mögött ott van Jude és mögötte, jelen esetben Güler kezdett, nagyon jó lesz támadásban. Itt most hiányzott Tchoua a kp-ról sajnos, de azért volt pár jó védekezése a töröknek. G.Garcia is jól játszott. Jelen pillanatban az a véleményem, hogy Endricket kölcsön kell adni és Garcia maradhat a csere, a legtöbb kupa és bajnoki meccsen bőven bevethető, a fejjátéka meg hasznos lehet a nagy meccseken is ha ég a ház. Huijsen nagy fogás volt, bár az első gólnál Ő ragadt be nagyon csúnyán, de hát 2. meccse itt.
Amik viszont nem tetszettek, és ebből van pár...Vinicius. Nem tudom, hogy lehet erre azt mondani, hogy jól játszott. Jó volt mondjuk egy gyenge szélsőhöz képest. Lassú. Nem védekezik. Konkrétan a centerünknek kell hátrébb játszania ha nincs nálunk a labda mert elöl sétálgat. Alapból emberhátrányban voltunk, de Ő csak nézte ahogy 8 emberre támadnak és mennek el mellette. Xabi focija vele nem fog működni úgy ahogy működhetne ez fix. Amikor meg nála a labda, meghúzza befele és vagy a védőbe lövi vagy ki a stadionból. Nem tudom mi történt vele, de mint aki az összes skilljét elveszítette. Amikor eszébe jutott, hogy hoppá, lehet passzolni a bent álló üres társaknak egyből lőttünk is egy gólt. Nála egész biztos fejben vannak a legnagyobb problémák és eddig semmi jelét nem mutatja annak, hogy ezen változtatni szeretne. A másik problémás elem az Fran Garcia. Szegény nagyon igyekszik, de nála a képeségek hiányoznak ahhoz, hogy jó legyen. Nem tud sem védekezni, sem támadni igazán. Arra a posztra kell az upgrade.
A másik ami nekem furcsa és ez belegondolva inkább jó, mint rossz, de biztos edzői dolog, az Trent. Azt hittem Ő inkább fog felfele menni a támadással, de eddig úgy néz ki h inkább hátrébb marad osztogatnni és így oda tud érni a védekezésbe.
A legjobb kezdőnkben valszeg jelenleg inkább Rüdiger van a védelemben. Carvajal lesz majd nagy kérdés és hogy a balosra kit tudunk hozni. A kp-n jelenleg inkább Ceba, mint Güler, de ketten megoldják. Elöl így látatlanban is azt mondom, jelenleg a legjobb egy MBappe-Garcia-Brahim lenne.