Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
binicius mint vmi béta new yorki rapper, aki bármikor egy halálos kimenetelű leszámolás áldozata lehet
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Raphinha most sem tudott feloltozni normalisanPad'em írta:Semmi hír nem jelent meg róla, Xabi meccs utáni interjúban sem láttam semmit. Ahhoz képest amit 5 napja nyilatkozott róla, hogy milyen motivált meg blabla, elég meglepő, hogy előbb jött be vöri Munoz mint ő.hehetheoriginal írta:
még mindig nem tudom miért nem játszott tegnap, de majd megmondjátok.
Példaképeid összeugrottak egy fotóra![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En harom dolgot olvastam:hehetheoriginal írta: Mondom ezt tudom elképzelni, amit leirtam, vagy kisebb serules esetleg.
Jelenleg azt mondanam, 70%, hogy lép arsenalba
1. Vini mar alairta az uj szezodeset.
2. Rodrygo apja inkabb a maradas fele hajlik.
3. Tovabbra is kepben van egy kp-s szerzodtetese, de ez meg nem eldontott dolog (gondolom ez a piactol is fugg).
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kép címe: Előttem az utódom.Pad'em írta:Semmi hír nem jelent meg róla, Xabi meccs utáni interjúban sem láttam semmit. Ahhoz képest amit 5 napja nyilatkozott róla, hogy milyen motivált meg blabla, elég meglepő, hogy előbb jött be vöri Munoz mint ő.hehetheoriginal írta:
még mindig nem tudom miért nem játszott tegnap, de majd megmondjátok.
Példaképeid összeugrottak egy fotóra![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
Mondom ezt tudom elképzelni, amit leirtam, vagy kisebb serules esetleg.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Semmi hír nem jelent meg róla, Xabi meccs utáni interjúban sem láttam semmit. Ahhoz képest amit 5 napja nyilatkozott róla, hogy milyen motivált meg blabla, elég meglepő, hogy előbb jött be vöri Munoz mint ő.hehetheoriginal írta:még mindig nem tudom miért nem játszott tegnap, de majd megmondjátok.Pad'em írta: NEW: IF a big player leaves, that would allow Real Madrid to sign a midfielder that Xabi Alonso wants. IF Rodrygo leaves, Real Madrid would want €90M for the player. Arsenal’s interest is REAL [Cadena Ser]
Példaképeid összeugrottak egy fotóra

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. június 23., hétfő 17:57-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
még mindig nem tudom miért nem játszott tegnap, de majd megmondjátok.Pad'em írta: NEW: IF a big player leaves, that would allow Real Madrid to sign a midfielder that Xabi Alonso wants. IF Rodrygo leaves, Real Madrid would want €90M for the player. Arsenal’s interest is REAL [Cadena Ser]
sztem első meccsen kirakták megint jobbra, akkor leesett a tantusz, hogy itt lépni kell, szóval sztem menni fog, remélem azért egy 100 körül kapunk érte.
brahimnak, endrének kell kapnia a perceit.
kérdés, hogy milyen kp-s van a piacon, aki nem egy szedettvetett balfasz.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
NEW: IF a big player leaves, that would allow Real Madrid to sign a midfielder that Xabi Alonso wants. IF Rodrygo leaves, Real Madrid would want €90M for the player. Arsenal’s interest is REAL [Cadena Ser]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Jó gondolkozás ez a részünkről. Jelenleg 3 stabil védőnk(Huijsen, Rüdi és Asencio) van, de Rüdiger szerződése lejár jövőre, amit talán hosszabbítunk, Alaba fixen távozni fog és marad Militao.Pad'em írta: Guardian szerint nem halad jól Konaté szerződéstárgyalása, nő az esélye, hogy ő is ingyen távozik a Pooltól - legsanszosabban ide.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Guardian szerint nem halad jól Konaté szerződéstárgyalása, nő az esélye, hogy ő is ingyen távozik a Pooltól - legsanszosabban ide.
- realmadrid95
Real Madrid: Az Arsenal tervei szerint szerette volna megszerezni a 24 éves brazil szélsőt, Rodrygot a Real Madridból, ám a játékos 10,2 millió fontos éves fizetési igénye jelentős akadályt jelent az üzlet megkötésében. (AS)
- Pad'em
NEW: Real Madrid have sent emissaries to inspect the pitches Real Madrid will play on during the Club World Cup.
The final report from the emissaries advised that the players who suffered an ACL injury (Carvajal, Militão, Alaba) should NOT play.
This doesn’t mean that they will not feature at all, it will all depend on a decision between how the players feel, Xabi Alonso, and the club’s doctors. @marca
The final report from the emissaries advised that the players who suffered an ACL injury (Carvajal, Militão, Alaba) should NOT play.
This doesn’t mean that they will not feature at all, it will all depend on a decision between how the players feel, Xabi Alonso, and the club’s doctors. @marca
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Balhatved tuti fog erkezni es valoszinuleg Carreras lesz az. A CWC elott volt szo kozeppalyasrol is. Fuggetlenul attol ki erkezik, amig Xabi nem tudja megtanitani a jatekosoknak az alapveto mozgasokat amiket szeretne latni, csak 10 jatekost fogunk latni a palyan, akik fel-ala rohangalnak esz nelkul, ahogy azt tavaly is lattuk. Le kell nyomni a tornat komolyabb arcvesztes/vereseg nelkul es az eloszezonban igazolni oda, ahova az edzo szukseget latja.cart írta:Ott tud jatszani Arda, Rodrygo meg Brahim is.Azt a penzt akkor inkabb kozeppalyasra vagy balhatvedre kellett volna kolteni ha mar ennyire megy a szamolgatas.wZoLee7 írta:
A jobbszélső posztra érkezik, oda egyedül Brahim van
Ott tud jatszani Arda, Rodrygo meg Brahim is.Azt a penzt akkor inkabb kozeppalyasra vagy balhatvedre kellett volna kolteni ha mar ennyire megy a szamolgatas.wZoLee7 írta:A jobbszélső posztra érkezik, oda egyedül Brahim vancart írta: Persze ez a Maszturbinho vagy kire egyből lerakták a pénzt miközben rajta kívül van vagy 3 másik játékos arra a posztra aki jobb nála
![]()
- realmadrid95
Trent es Isco kiskora ota Barca szurkolok voltak, szerintem ez nem oszt, nem szoroz ebben az ugyben. O is haza akar terni Spanyolorszagba, tobbszor is nyilatkozott errol. Olyan 15-20 millioert mar megvalna tole a Lever, bild irta, ha jol emlekszem.Pipita írta:Grimaldo Valenciában született és Barcelona nevelés, a vérébe van kókdolva hogy gyűlölje a klubunkat. Egyrészt, másrészt nem egyedül igazol Xabi, még ha ő hozná is, szerintem van tíz másik ember döntő szerepben (hálistennek), akik megvétózzák. Nagyon helyesen, nem ő való ide.RealMadridFanatic írta:
Grimaldo nekem meggyőzőbb elsőre, mint Carreras, furcsállom, ha Xabi nem hozná úgy, hogy ismeri is.
Amúgy majd jövőre elhozzuk a magyar duót Liverpoolból.![]()
Ennyiert boven megeri, szerintem elegge jol nezne ki vele a vedosor, az meg hab a tortan, hogy o is spanyol. A kozeppalyara leszek kivancsi, hogy erkezik e meg valaki.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mi is leakartuk igazolni már pár éve, de nem vittük el a PSG elöl, nehogy rosszul vegyék és bezavarjon a Mbappe üzletbe.hehetheoriginal írta:Es ha nem a seggeben kutatott volna az elmult evekben a klubvezetes, akkor a psgs gyerek is most nalunk lenne....Tjacks írta:
Az konkrétan a nagybetűs csoda volt.
Jó nagy balekok voltunk

- Galacticos
Tchouameni jo nehany meccsen kisegitesbol megy cbbe, rodrygoval meg konstans ott szamolt az elozo edzonk evekig. Es most xabi is a jobbszel melle ragasztotta le.wZoLee7 írta: Attól, hogy kényszerből ott játszik, nem lesz jsz. Ahogy Tchoua sem kh. Jelen pillanatban a keretben van 3 bsz, 1 csatár/center és 1 jsz. Nyilván az egyik balosunk a jobb oldalon fog játszani, de nyílt egy lehetőség egy igéretes argentin srác megszerzésére aki posztra érkezik. Ha nem is azonnal a mi kezdőnkbe, de ha bevállik akkor win-win. Rodrygo nem lesz itt sokáig, az sem lepne meg ha még idén nyáron távozna. Igazából én az összes brazilunkat eladnám és egy darabig elfelejteném a nagy brazil csillagokat.
Szerintem a keretünk egeszen jó a körulmenyeket nezve. Ez nem a fifa még most se. Itt a legnagyobb baj az elmúlt két ev leamortizalta az összes jatekost, tudjuk az okokat nem sorolom. En vallom ha hagyjak xabit dolgozni kell egy év, akarmilyen szarul hangzik
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Attól, hogy kényszerből ott játszik, nem lesz jsz. Ahogy Tchoua sem kh. Jelen pillanatban a keretben van 3 bsz, 1 csatár/center és 1 jsz. Nyilván az egyik balosunk a jobb oldalon fog játszani, de nyílt egy lehetőség egy igéretes argentin srác megszerzésére aki posztra érkezik. Ha nem is azonnal a mi kezdőnkbe, de ha bevállik akkor win-win. Rodrygo nem lesz itt sokáig, az sem lepne meg ha még idén nyáron távozna. Igazából én az összes brazilunkat eladnám és egy darabig elfelejteném a nagy brazil csillagokat.Galacticos írta:Rodrygot is odaszamolhatjuk nyugodtan.wZoLee7 írta:
A jobbszélső posztra érkezik, oda egyedül Brahim van
- Galacticos
Rodrygot is odaszamolhatjuk nyugodtan.wZoLee7 írta:A jobbszélső posztra érkezik, oda egyedül Brahim vancart írta: Persze ez a Maszturbinho vagy kire egyből lerakták a pénzt miközben rajta kívül van vagy 3 másik játékos arra a posztra aki jobb nála
![]()