Atadolista, vagy lomtar, kar hogy nem rajtad mulik.RealRaúl77 írta:
Vinit továbbra sem tudom hova tenni..

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 22., vasárnap 21:59
Atadolista, vagy lomtar, kar hogy nem rajtad mulik.RealRaúl77 írta:
Vinit továbbra sem tudom hova tenni..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 22., vasárnap 21:58
Es ez a gyerek mar tavaly is ott volt, kapott 5 percet a kupaba gol aztan szia.realmadrid95 írta: Egyebkent Mbappe pont az ilyen tipusu csatar mellett szeret focizni, ezt mar tobbszor is elmondta, hogy neki elolre kell egy Cavani, Giroud fele tamado. Remelem a szezon soran parszor lesz lehetosege.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 22., vasárnap 21:57
Mbappe, Gonzalo, Brahim > Vini, Mbappe, Rodrygorealmadrid95 írta: Egyebkent Mbappe pont az ilyen tipusu csatar mellett szeret focizni, ezt mar tobbszor is elmondta, hogy neki elolre kell egy Cavani, Giroud fele tamado. Remelem a szezon soran parszor lesz lehetosege.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 22., vasárnap 21:57
Ilyenkor azért azt sem kell elfelejteni, hogy a pacsuka feltehetőleg nem olyan szinten tolta le a szezont, mint mi..mentamas írta:Ilyenkor azért azt sem kell elfelejteni, hogy nem csak minket tűz a nap. Naptejre meg amúgy sem sok játékosunknak van szüksége.Steve írta: Laza 33 fok van ott most, pont alkalmas egty kis levezető focára egy végig nyomott szezon után..
Attól tartok jönni fognak a sérülések jövőre is. Mem hiszem, hogy tartósan bírni lehet ezt terhelést.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 22., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 22., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 22., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 22., vasárnap 21:54
mentamas írta:Ilyenkor azért azt sem kell elfelejteni, hogy nem csak minket tűz a nap. Naptejre meg amúgy sem sok játékosunknak van szüksége.Steve írta: Laza 33 fok van ott most, pont alkalmas egty kis levezető focára egy végig nyomott szezon után..
Attól tartok jönni fognak a sérülések jövőre is. Mem hiszem, hogy tartósan bírni lehet ezt terhelést.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 22., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 22., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 22., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 22., vasárnap 21:52
Ilyenkor azért azt sem kell elfelejteni, hogy nem csak minket tűz a nap. Naptejre meg amúgy sem sok játékosunknak van szüksége.Steve írta: Laza 33 fok van ott most, pont alkalmas egty kis levezető focára egy végig nyomott szezon után..
Attól tartok jönni fognak a sérülések jövőre is. Mem hiszem, hogy tartósan bírni lehet ezt terhelést.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. június 22., vasárnap 21:51
Sztem csak Vini van elol, hatha el tud futni par passz utan. Garcia meg kb amugyis jobbnak tunik mezonybewZoLee7 írta:Jelenleg arra hogy baszik vedekezni az a megoldas hogy a center hatrebb jatszio mint a szelso ha vedekezni kell. ViccYazid írta: Ezzel a vini jelenséggel nem tudom mit fog kezdeni xabi meg perez. (Tom semmit, de mégis)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 22., vasárnap 21:49
Jelenleg arra hogy baszik vedekezni az a megoldas hogy a center hatrebb jatszio mint a szelso ha vedekezni kell. ViccYazid írta: Ezzel a vini jelenséggel nem tudom mit fog kezdeni xabi meg perez. (Tom semmit, de mégis)
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 22., vasárnap 21:49
Nem birom, mar nagyon eladnam.Faust írta: Annyira cringe ez a faszi.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 22., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. június 22., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 22., vasárnap 21:48
Benzema 17/18gutihaz14 írta: lehet ez a gonzalo csak befejezni nem tud rendesen![]()
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. június 22., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 22., vasárnap 21:46
Igen, aztán őt is beleirtam. Remek a kis fiatal.tomi_b írta:Mondjuk az egyérintős gólpasszt adó Gonzalo is zsenibe tolta.ELSiete írta: Ez zseni gól. Trent, Gonzalo és Arda.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem