Mint mondtam, a tökéletes agymosás: fontosabb az, hogy ki mondja, mint az, hogy mit.hehetheoriginal írta: kiserik, duro dora daraloja![]()

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 21., szombat 11:34
Mint mondtam, a tökéletes agymosás: fontosabb az, hogy ki mondja, mint az, hogy mit.hehetheoriginal írta: kiserik, duro dora daraloja![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 21., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 21., szombat 10:48
A tényleges probléma az, hogy nem tudsz érdemben beszélgetni semmiről, mert mindenbe bevonod a kormányt. Kérdés: Mi a véleményed a nyilvános vonaglásról? Válasz: O1G. Ennyi! Annyira át van mosva az emberek agya (és most ne vedd magadra, ha nem akarod), hogy szinte semmiről nincs véleményük, mert azt majd megmondja nekik más. Azt kellene felfogni, attól, ha nekem az a véleményem, hogy hányok a pucut lóbáló, keresztet gyalázó polgárpukkasztóktól és akinek esetleg ott van dolguk, vagy arra laknak, azok nem tudják elkerülni, így valamilyen szinten érthető, hogy ""zárt"" helyre kellene vinni, de ez meg az egész filozófiájával ellentétes, tehát inkább a szervezőknek kellene megoldani ezt a problémát, attól még nem leszek a fideszes, orbánfan véglény. Persze ma már ott tartunk, hogy egyeseket jobban érdekel az, hogy ki mondja, mint az, hogy mit.hehetheoriginal írta: nem neked szol, vagy a trollon kivul barkinek szemely szerint, egyszeruen nem kene etetni.
joindulatuan feltetelezem, hogy nem ennyire ostoba, hogy ilyen felszines dolgokat kerdez, es nem latja, mit van az egesz hattereben. tudja nagyon jol magarol. ne nezzuk egymast hulyenek.
nem a pride a lenyeg itt, az, es plane a gyerekek senkit se erdekelnek, plane nem a kormanyt.
Tudom, hogy csak színjáték, de van aki foglalkozik, foglalkozna az üggyel:hehetheoriginal írta: tenyleg ez a tema, amikor csecsemonek mar kezeben a telefon a babakocsiban, amerre nezek, es megy a tiktok ezerrel.
melyik a károsabb? a pride, ahol egy kisgyerek fel se fogja mi van, mert még ki sem alakult a fejében a szexualitás? vagy hogy egy adhd-s roncs lesz 6 eves korara....
Ha jól emlékszem a Mi hazánknak nincs ilyen adózási programja. Amit egyelőre tudni lehet az az, hogy bevezetnék a vagyonadót egy bizonyos (ennek mértéke még nem fix, 500 millió és 1 milliárd környékét beszélnek) vagyon felett.Halfkey írta: Annyi mindent lehetne ebben a realfan eszmefuttatásban boncolgatni hogy vajon mire gondol a költő, mit akar ebből kihozni. De nem látom értelmét én is tételesen leírogatni 20 dolgot amit senki nem tud követni egy idő után, ezért csak egy téma.
A vagyon és a magas fizetés viszonylag egymástól messze álló fogalmak. Mit akarsz, a vagyonosok magasabb adóztatását, vagy a felső-középosztályét? Mert a vagyonosok ezt leszarják, nekik vagy nincs fizetésük vagy minimálbér. Befektetéseikből, esetleg saját cégeikből élnek, de többkulcsos adó az őket pont nem fogja érinteni. A multis vezetőket, informatikusokat, stb. fogod baszogatni a többkulcsos adóval. Ha ez neked célod akkor oké, kritizáld azt aki nem akar többkulcsos adót - ami egyébként tudtommal szinte mindenki a politikai palettán, de javítsatok ki ha valaki ezt akarja. Gondolom tippre Toroczkai lehet ezt akarja, ő szereti a különutas dolgokat.nem akar 2 kulcsos adót, hanem megtartja a mostanit, sőt még csökkenti, ez nekem nem a nagy vagyponok megadóztatása
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 21., szombat 10:35
es meg mennyi van aki rejtegeti mert a dagadt tolvaj szabadsagharcosnak meg akar felelni
Főleg, hogy a politikai pártok közül a fideszben van a legtöbb, vállaltan meleg..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 21., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. június 21., szombat 10:31
Gondolom ez nekem is szól, de hol írtam, hogy a pride a probléma? Azzal, hogy azt írtam a szülő felelőssége, hogy mit lát a gyerek, nem pont arra reagáltam, hogy teljesen mindegy mit nyom a propaganda? Főleg, hogy a politikai pártok közül a fideszben van a legtöbb, vállaltan meleg..hehetheoriginal írta: tenyleg ez a tema, amikor csecsemonek mar kezeben a telefon a babakocsiban, amerre nezek, es megy a tiktok ezerrel.
melyik a károsabb? a pride, ahol egy kisgyerek fel se fogja mi van, mert még ki sem alakult a fejében a szexualitás? vagy hogy egy adhd-s roncs lesz 6 eves korara....
de nem, a pride a problema![]()
rengetegszer leirtam, hogy senkire nem tartozik a maganszfera, senkit nem erdekel, a direkt arcodba nyomom polgarpukkasztas, ebben mindig is hibas volt az lgbtq banda, de zsenialisan forgatja ki es tereli teljesen mas mederbe a dolgot a kormanypropaganda, es ahogy nezem, az alacsonyabb iq reteg nyeli is be szepen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 21., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. június 21., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 21., szombat 10:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. június 21., szombat 8:33
Én sem idegből válaszolok.1madridista írta: Nem trollkodni jovok
Sokszor hallottam hogy a fidesz hulyenek nezi az embereket akik ra szavaznak (talan igazsagtartalma is van), az lenne a kerdesem, hogy mit gondoltok a kiszivargott tiszas szemelyes adatokrol es az ahhoz fuzott vallalhatatlan megjegyzesekrol? Szerintetek kamu az egesz? Nem a tiszasok csinaltak? Mert nekem ebbol az jon le hogy hulyenek nezik meg a sajat aktivistaik egy reszet is (+nem tudnak megfeleloen kezelni szemelyes adatokat).
Masik kerdesem: sokszor hallottam a priderol hogy nem is akarnak gyerekeket befolyasolni meg atmuteni, lattam a fidesz sajto tudositasait a becsi priderol. Interjukat, kepeket (sajnos). Lehet hogy osszevalogatott de ha 10 kepuk van arrol hogy emberek konkretan egy szal faszban maszkalnak, meg 40 kepuk van arrol hogy ezt kisgyerekek nezik (akit anyja apja kivitt) akkor szerintetek ez nem aggaszto?
Csak szeretnem megerteni h mit gondoltok ezekrol a kerdesekrol.(nem idegbol irok most ide es nem trollkodok, ha van ra igeny tudok konkret videot/cikket linkelni amit a temaban lattam de nem hiszem hogy igenyetek van ra)
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 21., szombat 8:12
Adatbázis: nem egy pozitív dolog, de várható volt, hogy lesznek ilyen hibák, pláne hogy a több tízezer Tisza Sziget tag (akik nem párttagok, hanem önkéntesek) között nem lehet mindenki adatbázis szakértő.1madridista írta: Nem trollkodni jovok
Sokszor hallottam hogy a fidesz hulyenek nezi az embereket akik ra szavaznak (talan igazsagtartalma is van), az lenne a kerdesem, hogy mit gondoltok a kiszivargott tiszas szemelyes adatokrol es az ahhoz fuzott vallalhatatlan megjegyzesekrol? Szerintetek kamu az egesz? Nem a tiszasok csinaltak? Mert nekem ebbol az jon le hogy hulyenek nezik meg a sajat aktivistaik egy reszet is (+nem tudnak megfeleloen kezelni szemelyes adatokat).
Masik kerdesem: sokszor hallottam a priderol hogy nem is akarnak gyerekeket befolyasolni meg atmuteni, lattam a fidesz sajto tudositasait a becsi priderol. Interjukat, kepeket (sajnos). Lehet hogy osszevalogatott de ha 10 kepuk van arrol hogy emberek konkretan egy szal faszban maszkalnak, meg 40 kepuk van arrol hogy ezt kisgyerekek nezik (akit anyja apja kivitt) akkor szerintetek ez nem aggaszto?
Csak szeretnem megerteni h mit gondoltok ezekrol a kerdesekrol.(nem idegbol irok most ide es nem trollkodok, ha van ra igeny tudok konkret videot/cikket linkelni amit a temaban lattam de nem hiszem hogy igenyetek van ra)
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. június 21., szombat 8:09
Ki kényszerített arra, hogy a bécsi pride-ról nézzél képeket?!1madridista írta: Masik kerdesem: sokszor hallottam a priderol hogy nem is akarnak gyerekeket befolyasolni meg atmuteni, lattam a fidesz sajto tudositasait a becsi priderol. Interjukat, kepeket (sajnos). Lehet hogy osszevalogatott de ha 10 kepuk van arrol hogy emberek konkretan egy szal faszban maszkalnak, meg 40 kepuk van arrol hogy ezt kisgyerekek nezik (akit anyja apja kivitt) akkor szerintetek ez nem aggaszto?
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 21., szombat 5:48
Nem tudom, szerintem mindannyian lattuk apainkat meztelenul gyerekkent, jartunk strandra, ahol a fecskeben alltak sorba a ferfiak a langosozonal es valoszinuleg ennek ellenere is 10:1 a hetero:nem hetero arany.1madridista írta: Masik kerdesem: sokszor hallottam a priderol hogy nem is akarnak gyerekeket befolyasolni meg atmuteni, lattam a fidesz sajto tudositasait a becsi priderol. Interjukat, kepeket (sajnos). Lehet hogy osszevalogatott de ha 10 kepuk van arrol hogy emberek konkretan egy szal faszban maszkalnak, meg 40 kepuk van arrol hogy ezt kisgyerekek nezik (akit anyja apja kivitt) akkor szerintetek ez nem aggaszto?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. június 21., szombat 0:59
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. június 21., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 20., péntek 23:57
Ez mind nulla ahhoz kepest, amit a fidesz tett az elmult 15 evben az orszaggal es a tarsadalommal.1madridista írta: Nem trollkodni jovok
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 20., péntek 23:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. június 20., péntek 21:30
A vagyon és a magas fizetés viszonylag egymástól messze álló fogalmak. Mit akarsz, a vagyonosok magasabb adóztatását, vagy a felső-középosztályét? Mert a vagyonosok ezt leszarják, nekik vagy nincs fizetésük vagy minimálbér. Befektetéseikből, esetleg saját cégeikből élnek, de többkulcsos adó az őket pont nem fogja érinteni. A multis vezetőket, informatikusokat, stb. fogod baszogatni a többkulcsos adóval. Ha ez neked célod akkor oké, kritizáld azt aki nem akar többkulcsos adót - ami egyébként tudtommal szinte mindenki a politikai palettán, de javítsatok ki ha valaki ezt akarja. Gondolom tippre Toroczkai lehet ezt akarja, ő szereti a különutas dolgokat.nem akar 2 kulcsos adót, hanem megtartja a mostanit, sőt még csökkenti, ez nekem nem a nagy vagyponok megadóztatása
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. június 20., péntek 15:38
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 20., péntek 14:39
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem