Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 21., szombat 17:14

R. Carlos írta:
wZoLee7 írta:

23 eves korara legalabb egy, de lehet tobb aranylabdat is adnak neki, meg ha lesz nala jobb akkor is. Egyenileg majd mimdent megnyeretnek vele, es ha osszejon valahogy egy bl akkor lenyegeben kivitte ezt az jatekot. Indulhat a jollakott bulikazas.
Ez is elképzelhető, persze ha emlékszel Fatira, ő is fel volt emelve rendesen. Nem annyira mint Yamal és tény, hogy Lamine jobb nála, de simán befuthatja ő is azt a karriert amit Ansu és arra nehéz egyéni díjakat adni.
Sérüléssel nem számolok, leginkább azért mert senkinem nem kívánom (ezzel nem azt írom, hogy bárki is kívánta volna). Viszont igen, beillik a sorba Yamal is. Terhelik a fiatal szervezetet mintha már egy kész játékos lenne, pedig messze nem az.

Az meg, hogy vele foglalkozunk...mi nem arról írunk, hogy ette a tojást reggelire, meg ez a Real Madrid vs Barcelona topic. Ter Stegennel kár foglalkozni, kivágják mint macskát szarni. Ráveszik, hogy szerződést bontson, valószínűleg lemond a teljes fizetésről, valahol félúton kezet ráznak és fizetik még 3 évig úgy, hogy már a galatában vagy valahol máshol fog védeni. 25 millióért megszerezték az egyik legnagyobb kapus tehetséget és kiszállnak egy sokat sérült 30+ os játékosból. A baj a hogyan részével van megint.

A vegas sporton lement a Laporta rész is. Érdekes, hogy Messi elengedésénél egy árva szó nem esett arról az embertelen nagyságú fizetésről és hogy a klub legenda elvárta hogy legalább 2 évente emeljenek rajta. Nem tudom barcásoknak mi a véleményük, de az, hogy ott kiszálltak Messiből nagyon kellett. Ter Stegenhez hasonlóan ott is inkább a hogyannal volt a probléma, meg a hazug kommunikációval.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 21., szombat 15:38

wZoLee7 írta:
R. Carlos írta:

Lehet ez az út is, de az is lehet, hogy annyira buta, hogy fel se fogja, hogy bohócnak nézik. Amúgy akkor lesz igazán szar neki, ha ez a youngest hype elmúlik és nem lesz róla napi 8-9 cikk egy-egy oldalon. Szerintem őt az fogja a legjobban zavarni, hogy már nem ő van a középpontban. Már pedig 22-23 éves korára már valószínű, hogy ez elmúlik és az is előfordulhat, hogy új tehetségek kerülnek elő. Kérdés, hogy addig finanszírozza-e Fabriziot a Barca meg, hogy ő lesz a legnagyobb guru a neten.
23 eves korara legalabb egy, de lehet tobb aranylabdat is adnak neki, meg ha lesz nala jobb akkor is. Egyenileg majd mimdent megnyeretnek vele, es ha osszejon valahogy egy bl akkor lenyegeben kivitte ezt az jatekot. Indulhat a jollakott bulikazas.
Ez is elképzelhető, persze ha emlékszel Fatira, ő is fel volt emelve rendesen. Nem annyira mint Yamal és tény, hogy Lamine jobb nála, de simán befuthatja ő is azt a karriert amit Ansu és arra nehéz egyéni díjakat adni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 21., szombat 10:40

Galacticos írta: En se ertem minek foglalkoztok vele ennyit.
Tenyleg toljak, tenyleg tultoljak. De itt ugyanez megy.

A viselkedese meg szerintem most ertheto. Nyar van, nyari szunet, sikeres, gazdag, fiatal mit csinaljon? Vagy barki mas a helyeben a 16-17eves osztalytarsak kozul valogathatna akik epp hogy a vakacio szo vegere ertek vagy 30eves fullos top modellt valasztana. :lol: az influenszer csajnak is jo, porog a neve, tobb koveto, tobb penz a yamal meg belekostol ebbe abba. En nem ertem mi ezzel a baj.
Ketlem hogy barki 17evesen ezt teljesen eretten tudná kezelni.
Amugy a csaj nem ansu fati rokona, de gondolom akkor ezen logika alapjan a "dani carvajal ramos", meg a "dani olmo carvajal" ikertesok vagy mik? :lol:
Persze,gondolom a “halalos fenyegetes”-ek mellett,sosem volt ennyi fizetoje onlyfans-on.. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 21., szombat 10:21

En se ertem minek foglalkoztok vele ennyit.
Tenyleg toljak, tenyleg tultoljak. De itt ugyanez megy.

A viselkedese meg szerintem most ertheto. Nyar van, nyari szunet, sikeres, gazdag, fiatal mit csinaljon? Vagy barki mas a helyeben a 16-17eves osztalytarsak kozul valogathatna akik epp hogy a vakacio szo vegere ertek vagy 30eves fullos top modellt valasztana. :lol: az influenszer csajnak is jo, porog a neve, tobb koveto, tobb penz a yamal meg belekostol ebbe abba. En nem ertem mi ezzel a baj.
Ketlem hogy barki 17evesen ezt teljesen eretten tudná kezelni.
Amugy a csaj nem ansu fati rokona, de gondolom akkor ezen logika alapjan a "dani carvajal ramos", meg a "dani olmo carvajal" ikertesok vagy mik? :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 21., szombat 8:52

Nem tudom mi rosszabb, a Yamal hype vagy hogy 0-24-ben ot targyaljatok. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 21., szombat 8:35

R. Carlos írta:
Marky írta: Ez a srac 3 even belul megy a sullyesztobe, ha nem tudjak megnevelni. Hiaba a tehetseg, alazat es profizmus nem szorult bele. Ameddig jobban foglalkoztatja az, hogy a mediat uralja, addig idozitett bomba, mert jonni fog egy serules es abbol kemeny meloval kell majd felepulnie. Nem pozerkedessel, meg arcoskodo nyilatkozatokkal.

Vinivel ossze se lehet hasonlitani, mert o maximum a palyan csibesz, azon kivul nem egy valosagshow szereplo. Van egy ugye, amit mar evek ota visz, penzt aldoz ra es azert hetrol-hetre kiderul, hogy nem veletlen kell a temaval foglalkoznia, pl, a valenciai idegenbeli meccseken.

Nem is jut hirtelen eszembe olyan jatekos, aki ennyire fiatalon ennyire kifele elte volna az eletet.
Lehet ez az út is, de az is lehet, hogy annyira buta, hogy fel se fogja, hogy bohócnak nézik. Amúgy akkor lesz igazán szar neki, ha ez a youngest hype elmúlik és nem lesz róla napi 8-9 cikk egy-egy oldalon. Szerintem őt az fogja a legjobban zavarni, hogy már nem ő van a középpontban. Már pedig 22-23 éves korára már valószínű, hogy ez elmúlik és az is előfordulhat, hogy új tehetségek kerülnek elő. Kérdés, hogy addig finanszírozza-e Fabriziot a Barca meg, hogy ő lesz a legnagyobb guru a neten.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 21., szombat 8:27

Néha kölcsönadja faternak majd, ha úgy van.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 21., szombat 7:53

Blikknők.hu :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 21., szombat 7:39

dzsi91 írta: Ebben az esetben mondjuk gyamal szerintem nem hibás meg igazából a nő se. Csináljanak amit akarnak csak hát mivel ráhúzták a youngest imidzset így furcsa lenne nem pedofíliát kiáltani amikor az összes meccsen percenként elvan mondva, hogy még csak egy gyerek. :mrgreen:
Epp ez a lenyeg, nem csinalt semmit, de az imidzse miatt ez mar botrany, kerdes, hogy fogja ezeket kezelni. Bekapcsolja a tvt es mindenhol azt latja, hogy molesztaljak. Senki nem irta, hogy csunya Yamal aldozat szerepeben megeroszakoltatta magat, hanem, hogy amit felepitettek neki statuszt,(La liga, Romano, stb) most csorba esik rajta es kerdes ezekkel, hogy fog megbaratkozni, mert bizony nem ez lesz az elso, egyben utolso sem. Az elozo baratnojevel levo sztorit is nagyon felkaptak, volt is egy 3.5 honap goltalansag, itt volt, hogy osszejottek, szetmentek, ujra osszejottek, majd megint szetmentek.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 21., szombat 6:52

Marky írta: Ez a srac 3 even belul megy a sullyesztobe, ha nem tudjak megnevelni. Hiaba a tehetseg, alazat es profizmus nem szorult bele. Ameddig jobban foglalkoztatja az, hogy a mediat uralja, addig idozitett bomba, mert jonni fog egy serules es abbol kemeny meloval kell majd felepulnie. Nem pozerkedessel, meg arcoskodo nyilatkozatokkal.

Vinivel ossze se lehet hasonlitani, mert o maximum a palyan csibesz, azon kivul nem egy valosagshow szereplo. Van egy ugye, amit mar evek ota visz, penzt aldoz ra es azert hetrol-hetre kiderul, hogy nem veletlen kell a temaval foglalkoznia, pl, a valenciai idegenbeli meccseken.

Nem is jut hirtelen eszembe olyan jatekos, aki ennyire fiatalon ennyire kifele elte volna az eletet.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. június 21., szombat 5:58

Ez a srac 3 even belul megy a sullyesztobe, ha nem tudjak megnevelni. Hiaba a tehetseg, alazat es profizmus nem szorult bele. Ameddig jobban foglalkoztatja az, hogy a mediat uralja, addig idozitett bomba, mert jonni fog egy serules es abbol kemeny meloval kell majd felepulnie. Nem pozerkedessel, meg arcoskodo nyilatkozatokkal.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 21., szombat 5:44

Ebben az esetben mondjuk gyamal szerintem nem hibás meg igazából a nő se. Csináljanak amit akarnak csak hát mivel ráhúzták a youngest imidzset így furcsa lenne nem pedofíliát kiáltani amikor az összes meccsen percenként elvan mondva, hogy még csak egy gyerek. :mrgreen:

De az irány jó. Botrányok rajos videók. Aura sétálások jbl hangszóróval. Nekem a hype meg barsza mellett a személyével sokkal nagyobb gondom van. Soha nem láttam még ilyen undorító fiatal focistát. Viniciusz is irritáló de ő inkább az a hülyegyerek fajta aki ha nincs triggerelve inkább egy mosolygós bolond általában.Ez a gyerek viszont egy igazi szar alak aki indokolatlan szituációkban próbál minél menőbben nézni vagy sétálni. :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 21., szombat 1:56

miro. írta:
realmadrid95 írta:

Nem a reszerol, de miatta tortenik. Elotte senki nem foglalkozott a lannyal, most meg halalos fenyegetest kap miatta, ezt nyugodtan lehet botranynak hivni, ha hozzakotheto hirkent kozlik. Vagy itt, Spanyolorszagban mashogy definialjak ezek szerint.
Vegulis akkor o most mit csinalt?
Elvitt 19 evesen egy 29 eves jo not nyaralni,illetve lehet meg is dugta parszor?
Nagyon durva ez a gyerek..
Szegyen es gyalazat.
Jó nőt?

Keress már rá, onlyfanes picsa, úgy szét van szabdalva a csöcse, hogy így egy parizert nem adnak ki jó szívvel a hentespultból.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 21., szombat 1:00

- sorry 17*.

Remelem megdobaljak valami elessel azok,akik nem akartak volna ezt tinikent megtenni. :lol:

Amugy a fran garcia van egyutt az exe anyjaval? :kalapos:
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 21., szombat 0:50

realmadrid95 írta:
MarioCirolo írta:

Nincs szo szivbajrol, csak egyszeruen zavar, hogy felnott emberek kepesek barmifele forraskritika, vagy utana olvasas nelkul minden szart elhinni, aztan ezzel hergelni masokat.

Azt irtam, hogy ez nem Yamal reszerol botrany, az o reszerol az lenne botrany, ha szexvideoval zsarolna a valogatottbeli csapattarsat, vagy 26 evesen egy 16 eves prosti szolgaltatasait vette volna igenybe.
Nem a reszerol, de miatta tortenik. Elotte senki nem foglalkozott a lannyal, most meg halalos fenyegetest kap miatta, ezt nyugodtan lehet botranynak hivni, ha hozzakotheto hirkent kozlik. Vagy itt, Spanyolorszagban mashogy definialjak ezek szerint.
Vegulis akkor o most mit csinalt?
Elvitt 19 evesen egy 29 eves jo not nyaralni,illetve lehet meg is dugta parszor?
Nagyon durva ez a gyerek..
Szegyen es gyalazat.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 20., péntek 22:32

MarioCirolo írta:
realmadrid95 írta:

Szivbajt ne kapj azert, semmifele utalat nincs. Ha nem lenne botrany, nem kapna halalos fenyegeteseket a 29 eves no, aki nem Fati novere. Ha nem lenne botrany, nem lenne tele vele az osszes spanyol ado.
Nincs szo szivbajrol, csak egyszeruen zavar, hogy felnott emberek kepesek barmifele forraskritika, vagy utana olvasas nelkul minden szart elhinni, aztan ezzel hergelni masokat.

Azt irtam, hogy ez nem Yamal reszerol botrany, az o reszerol az lenne botrany, ha szexvideoval zsarolna a valogatottbeli csapattarsat, vagy 26 evesen egy 16 eves prosti szolgaltatasait vette volna igenybe.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 20., péntek 20:13

realmadrid95 írta:
MarioCirolo írta:

A holgyet, akirol szo van Fati Vazqueznek hivjak es semmi koze nincs Ansu Fatihoz, az egyik keresztnev, a masik vezeteknev. Nekem sem szimpatikus Yamal viselkedese, de nem neveznem az o reszerol botranynak, hogy egy 29 eves csajjal nyaral. Erdemes megnezni egyebkent Gavi, vagy Fermin anyukajat es utana eldonteni, hogy mennyi igaz ezekbol a pletykakbol. Megertem az indulatot es a barca elleni utalatot, de lehet erdemes lenne tartani egy szintet itt a forumon.
Szivbajt ne kapj azert, semmifele utalat nincs. Ha nem lenne botrany, nem kapna halalos fenyegeteseket a 29 eves no, aki nem Fati novere. Ha nem lenne botrany, nem lenne tele vele az osszes spanyol ado.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 20., péntek 19:55

MarioCirolo írta:
realmadrid95 írta: A kis Yamal ferfiva erett es kezelgeti Fati noveret, amibol oriasi botrany van Spanyolorszagban. Konkretan nem volt olyan csatorna fomusoridoben ahol ne ezzel foglalkoztak volna.

Fati Vazquez: „Szó szerint kritizálnak, és ez hihetetlenül igazságtalannak tűnik. Először is, 29 éves vagyok – még a 30-at sem töltöttem be. Nem tettem semmi rosszat; nem bántottam senkit. Ez mélyen érinti a családomat, és őszintén szólva nem akarom, hogy ez még jobban eszkalálódjon. Halálos fenyegetésekről beszélünk, arról, hogy pedofilnak neveznek, sértésekről…”
Ez már így is túl sok."

„Amikor egy idősebb férfiról van szó, senki sem szól egy szót sem.
De amikor egy nő egy fiatalabb férfival van, az hirtelen problémát jelent."

„Csak néhány napot töltöttem vele (Lamine-nal), ami pontosan az, ami a címlapképeken is látszik – és ennyi. Nem fogok többet mondani, és nem is akarom felfújni vagy botrányt csinálni belőle, mert számomra ez teljesen felesleges.”

Tenyleg Mes que un club, Pique is lekurta Gavi anyjat parszor, de Fermin anyjat is bedobtak mar a hirek szerint a kozosbe.
A holgyet, akirol szo van Fati Vazqueznek hivjak es semmi koze nincs Ansu Fatihoz, az egyik keresztnev, a masik vezeteknev. Nekem sem szimpatikus Yamal viselkedese, de nem neveznem az o reszerol botranynak, hogy egy 29 eves csajjal nyaral. Erdemes megnezni egyebkent Gavi, vagy Fermin anyukajat es utana eldonteni, hogy mennyi igaz ezekbol a pletykakbol. Megertem az indulatot es a barca elleni utalatot, de lehet erdemes lenne tartani egy szintet itt a forumon.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 20., péntek 19:42

Attól még lehet a nővére, ebben a kozegben nehéz követni hogy ki kinek a rokona
:mrgreen:

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 20., péntek 19:35

realmadrid95 írta: A kis Yamal ferfiva erett es kezelgeti Fati noveret, amibol oriasi botrany van Spanyolorszagban. Konkretan nem volt olyan csatorna fomusoridoben ahol ne ezzel foglalkoztak volna.

Fati Vazquez: „Szó szerint kritizálnak, és ez hihetetlenül igazságtalannak tűnik. Először is, 29 éves vagyok – még a 30-at sem töltöttem be. Nem tettem semmi rosszat; nem bántottam senkit. Ez mélyen érinti a családomat, és őszintén szólva nem akarom, hogy ez még jobban eszkalálódjon. Halálos fenyegetésekről beszélünk, arról, hogy pedofilnak neveznek, sértésekről…”
Ez már így is túl sok."

„Amikor egy idősebb férfiról van szó, senki sem szól egy szót sem.
De amikor egy nő egy fiatalabb férfival van, az hirtelen problémát jelent."

„Csak néhány napot töltöttem vele (Lamine-nal), ami pontosan az, ami a címlapképeken is látszik – és ennyi. Nem fogok többet mondani, és nem is akarom felfújni vagy botrányt csinálni belőle, mert számomra ez teljesen felesleges.”

Tenyleg Mes que un club, Pique is lekurta Gavi anyjat parszor, de Fermin anyjat is bedobtak mar a hirek szerint a kozosbe.

Vissza: