De a teljesítménye még lehet jó. És nem is most kell jónak lennie.ELSiete írta:Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?
Döntsük már el
Én utálom. De bízok benne hogy jó szezonja lesz, mert eladva nem lesz.
Csak ciki most beleállni abba hogy nem fut, miközben csak annyit szeretnének mondani hogy utálják. Ezt el lehet mondani sztem. De most a klub vb-s hányást elverni azokon akiket nem bírunk...
Hát min van a hangsúly? Hogy színészkedik. Akkor a személység. Az határozza meg a pályán mutatott karaktert. Ziccert más is hagy ki...Valverdének senki nem hozza fel a 11est, Vininél fel lenne.Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad?
Én nem várok el semmilyen jó teljesítményt ebben a hónapban. És nem is ez a cél, nem láttatok még elég nyári hakni túrát? Ez ilyen körülmények között lehetetlen. Legyünk túl rajta minél hamarabb.
Azt se tudjuk most milyen fázisban van a felkészülés/levezetés...most elkezdtek alapozni, milyen állapotban vannak a játékksok egyáltalán? Lesz még pihenő? Keményen edzenek, vagy az majd később jön? Ez nem a grund, élsport. Hülyeség olyan szemmel nézni ezt a hónapot mint a szezon makd érdemi részét...amiben makd simán hátrányban is leszünk emiatt a szar miatt...