realmadrid95 írta:
A kis Yamal ferfiva erett es kezelgeti Fati noveret, amibol oriasi botrany van Spanyolorszagban. Konkretan nem volt olyan csatorna fomusoridoben ahol ne ezzel foglalkoztak volna.
Fati Vazquez: „Szó szerint kritizálnak, és ez hihetetlenül igazságtalannak tűnik. Először is, 29 éves vagyok – még a 30-at sem töltöttem be. Nem tettem semmi rosszat; nem bántottam senkit. Ez mélyen érinti a családomat, és őszintén szólva nem akarom, hogy ez még jobban eszkalálódjon. Halálos fenyegetésekről beszélünk, arról, hogy pedofilnak neveznek, sértésekről…”
Ez már így is túl sok."
„Amikor egy idősebb férfiról van szó, senki sem szól egy szót sem.
De amikor egy nő egy fiatalabb férfival van, az hirtelen problémát jelent."
„Csak néhány napot töltöttem vele (Lamine-nal), ami pontosan az, ami a címlapképeken is látszik – és ennyi. Nem fogok többet mondani, és nem is akarom felfújni vagy botrányt csinálni belőle, mert számomra ez teljesen felesleges.”
Tenyleg Mes que un club, Pique is lekurta Gavi anyjat parszor, de Fermin anyjat is bedobtak mar a hirek szerint a kozosbe.
A holgyet, akirol szo van Fati Vazqueznek hivjak es semmi koze nincs Ansu Fatihoz, az egyik keresztnev, a masik vezeteknev. Nekem sem szimpatikus Yamal viselkedese, de nem neveznem az o reszerol botranynak, hogy egy 29 eves csajjal nyaral. Erdemes megnezni egyebkent Gavi, vagy Fermin anyukajat es utana eldonteni, hogy mennyi igaz ezekbol a pletykakbol. Megertem az indulatot es a barca elleni utalatot, de lehet erdemes lenne tartani egy szintet itt a forumon.