Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. június 20., péntek 12:52

Persze, mert elotte Mendy meg Fran erolkodeset lattuk. Hozzajuk kepest jobb a vedelem bal oldalan, de ez meg semmit nem jelent.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 20., péntek 12:50

gólvonal írta:
ELSiete írta: Szerintem meg akkor oda kell tenni Camavingat és házon belül megoldani. A piac sz.r, szerintem Cama is lehozza Carreras szintjét, bár lehet keveset láttam játszani a spanyolt. Cama sem egy életbiztosítás, de voltak igeretes meccsei hatvedkent, olyan meg ugysem lesz, hogy mindkét oldalunkon világklasszis van, azok az idők már elmúltak.
Én nem értem miert gondoljátok, hogy jó lehet Camavinga balhátvédben. Szerintem nem megoldás, Carreras szintekkel jobb, nem beszélve egy top balhatvedről
Én egy rosszabb meccsére emlékszem, a többin meg odáig voltunk tőle, hogy milyen jól tolta balhátvédben.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 20., péntek 12:46

gólvonal írta:
ELSiete írta: Szerintem meg akkor oda kell tenni Camavingat és házon belül megoldani. A piac sz.r, szerintem Cama is lehozza Carreras szintjét, bár lehet keveset láttam játszani a spanyolt. Cama sem egy életbiztosítás, de voltak igeretes meccsei hatvedkent, olyan meg ugysem lesz, hogy mindkét oldalunkon világklasszis van, azok az idők már elmúltak.
Én nem értem miert gondoljátok, hogy jó lehet Camavinga balhátvédben. Szerintem nem megoldás, Carreras szintekkel jobb, nem beszélve egy top balhatvedről
Ha jó Carreras, annak csak örülök, de akkor meg ne toketlenkedjen a vezetőség. Nem maradhatunk itt egy Fran Mendyvel.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 20., péntek 12:42

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 20., péntek 12:33

Szerintem meg akkor oda kell tenni Camavingat és házon belül megoldani. A piac sz.r, szerintem Cama is lehozza Carreras szintjét, bár lehet keveset láttam játszani a spanyolt. Cama sem egy életbiztosítás, de voltak igeretes meccsei hatvedkent, olyan meg ugysem lesz, hogy mindkét oldalunkon világklasszis van, azok az idők már elmúltak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. június 20., péntek 12:23

RealMadridFanatic írta:
Grimaldo nekem meggyőzőbb elsőre, mint Carreras, furcsállom, ha Xabi nem hozná úgy, hogy ismeri is.
Grimaldo Valenciában született és Barcelona nevelés, a vérébe van kókdolva hogy gyűlölje a klubunkat. Egyrészt, másrészt nem egyedül igazol Xabi, még ha ő hozná is, szerintem van tíz másik ember döntő szerepben (hálistennek), akik megvétózzák. Nagyon helyesen, nem ő való ide.

Amúgy majd jövőre elhozzuk a magyar duót Liverpoolból. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 20., péntek 12:16

Tjacks írta:
RealMadridFanatic írta: Már az is kész csoda volt, hogy RC után azonnal jött Marcelo. Minden idők két legjobb támadó szellemű bal oldali védője, ilyet normál esetben nem találsz minden sarkon.
Az konkrétan a nagybetűs csoda volt.
Foleg az, hogy Marcelot el akartak kuldeni, de olyan makacs volt, hogy mondta nem megy sehova :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 20., péntek 12:10

cart írta: Persze ez a Maszturbinho vagy kire egyből lerakták a pénzt miközben rajta kívül van vagy 3 másik játékos arra a posztra aki jobb nála
:lol:
A jobbszélső posztra érkezik, oda egyedül Brahim van

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 20., péntek 12:04

flori írta:
Tjacks írta:

Azt sokan elfelejtik, hogy neki is kellett 5 év mire normális teljesítményt hozott. Addig azért voltak borzalmas szezonjai. Mourinhónál meg Ancelottinál is csak csere volt sokszor.
Azt is sokan elfelejtik, hogy ott über extra alapok voltak, a technikai tudas ket labdaérintés utan látható volt, a gyenge vedojateka miatt nem lehetett betenni az elejen.
De ott is megvolt az az extra, amire egyszerűen szukseg van.
Vagy legyen kibaszottgyors, vagy ubertechnikas, vagy kreativ, valami legyen, de ezek az atlagos, semmiben sem kiemelkedo semmi enberek kellenek a fasznak. Ilyenkor van az, hogy evekig mendiket kell nezni... A teljesitmeny meg lofasz
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 20., péntek 11:56

Persze ez a Maszturbinho vagy kire egyből lerakták a pénzt miközben rajta kívül van vagy 3 másik játékos arra a posztra aki jobb nála
:lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 20., péntek 11:53

Tjacks írta:
RealMadridFanatic írta: Már az is kész csoda volt, hogy RC után azonnal jött Marcelo. Minden idők két legjobb támadó szellemű bal oldali védője, ilyet normál esetben nem találsz minden sarkon.
Azt sokan elfelejtik, hogy neki is kellett 5 év mire normális teljesítményt hozott. Addig azért voltak borzalmas szezonjai. Mourinhónál meg Ancelottinál is csak csere volt sokszor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 20., péntek 11:53

A kp-s poszton simán rápróbálnék egy Güler vagy Paz hátrébb vonásra. Valószínűleg Paznál nagyobb a siker esélye, Kroos is dicsérte és ne felejtsük el, Kroos sem azon a poszton kezdte. Onnantól a Ceba, Paz, Güler hármasból valaki mindig a pályán lenne, amit első körben a Fede-Tchoua párosból szívna meg valaki. Cama meg totál peremen kívülre kerül, szóval neki meg tényleg egyre inkább a védelem bal oldalán, vagy egy másik csapatban lesz lehetősége. Mivel van 2 10-esünk, Jude és Arda, akik tényleg jók, remekül tudják előre fele játszani a labdát, jól is érkeznek a kapu elé, remekül lépnek be a csatár mellé, nálam a jelenlétük alap lenne.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 20., péntek 11:53

Tjacks írta:
Es ha nem a seggeben kutatott volna az elmult evekben a klubvezetes, akkor a psgs gyerek is most nalunk lenne....
thereisonly1ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. június 20., péntek 11:48

Grimaldot hoznam en is.
KKP meg kell, aki tud szervezni is. Ha stiller akkor stiller.
Jelenleg az van, hogy 0 vagy "1".

Akkor inkabb legyen az egy.
Ahogy kollega mondta, Zubi sem az a minoseg, ami kell nekunk, de a semmitol jobb.

Tudom itt negativ, de egyebekent Barella is hozna azt a posztot 2-3 evig. Atmenetnek jo lenne.
ZIDANE

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 20., péntek 11:45

Viccen kívül Kerkez nem lett volna rossz, egy upgrédelt Fran Garcia nekem, de elég gyenge a felhozatal most azon a poszton..
Vagy Camát kell átnevelni, belőle lehetne top balhátvéd, középen úgysem lesz kezdő mostanában.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 20., péntek 11:41

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 20., péntek 11:39

Galacticos írta: Azert grimaldo most lesz mar 30 eves, carreras meg csak 22.
Engem inkabb ez a kps dolog gavar. Evekig lattuk hogy hogy epul a kozepe, cama, tchou, fede, jude es azt hittuk hogy tokeletes csak egy iranyito sincs kozte. Kozben meg a ket oreg elment azt nincs aki elorejuttassa a labdat mert a vezetoseg inkabb ujabb tamado 10esekbe gondolkozik.

Ertem hogy a stadion miatt nincs teljesen habzsi dozsi meg hogy nincs is olyan elerheto akiert feltetlen megérné de az ilyen argentin 45millas csodagyerek arat nyugodtan belepotolhattuk volna egy minosegi kozeppalyasba.
A "mértékadó transfermarkt" szerint ezek a top cm-ek
Pedri, fede, rice, macallister, vitinha, enzo, barella, gavi, cama, reijnders, tonali.
Lassan tenyleg ott tartunk hogy a 60as zubimendivel jartunk volna a legjobban.
Szerintem Zubimendi nagyon jó lett volna nekünk. Pont azt tudja, amit Tchouameni nem. Nyilván nem az a minőség, amihez hozzá vagyunk szokva. De jelenleg az kb. 3 ember és nem hozhatók.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 20., péntek 11:36

Már az is kész csoda volt, hogy RC után azonnal jött Marcelo. Minden idők két legjobb támadó szellemű bal oldali védője, ilyet normál esetben nem találsz minden sarkon.

Grimaldo nekem meggyőzőbb elsőre, mint Carreras, furcsállom, ha Xabi nem hozná úgy, hogy ismeri is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 20., péntek 11:33

Azert grimaldo most lesz mar 30 eves, carreras meg csak 22.
Engem inkabb ez a kps dolog gavar. Evekig lattuk hogy hogy epul a kozepe, cama, tchou, fede, jude es azt hittuk hogy tokeletes csak egy iranyito sincs kozte. Kozben meg a ket oreg elment azt nincs aki elorejuttassa a labdat mert a vezetoseg inkabb ujabb tamado 10esekbe gondolkozik.

Ertem hogy a stadion miatt nincs teljesen habzsi dozsi meg hogy nincs is olyan elerheto akiert feltetlen megérné de az ilyen argentin 45millas csodagyerek arat nyugodtan belepotolhattuk volna egy minosegi kozeppalyasba.
A "mértékadó transfermarkt" szerint ezek a top cm-ek
Pedri, fede, rice, macallister, vitinha, enzo, barella, gavi, cama, reijnders, tonali.
Lassan tenyleg ott tartunk hogy a 60as zubimendivel jartunk volna a legjobban.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 20., péntek 11:27

Jöjjön Grimaldo, aztán kell találni végre egy csiszolatlan RC, Marci klónt braziliában.. :D

Vissza: