Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 20., péntek 11:53

Tjacks írta:
RealMadridFanatic írta: Már az is kész csoda volt, hogy RC után azonnal jött Marcelo. Minden idők két legjobb támadó szellemű bal oldali védője, ilyet normál esetben nem találsz minden sarkon.
Az konkrétan a nagybetűs csoda volt.
Es ha nem a seggeben kutatott volna az elmult evekben a klubvezetes, akkor a psgs gyerek is most nalunk lenne....
thereisonly1ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. június 20., péntek 11:48

Grimaldot hoznam en is.
KKP meg kell, aki tud szervezni is. Ha stiller akkor stiller.
Jelenleg az van, hogy 0 vagy "1".

Akkor inkabb legyen az egy.
Ahogy kollega mondta, Zubi sem az a minoseg, ami kell nekunk, de a semmitol jobb.

Tudom itt negativ, de egyebekent Barella is hozna azt a posztot 2-3 evig. Atmenetnek jo lenne.
ZIDANE

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 20., péntek 11:45

Viccen kívül Kerkez nem lett volna rossz, egy upgrédelt Fran Garcia nekem, de elég gyenge a felhozatal most azon a poszton..
Vagy Camát kell átnevelni, belőle lehetne top balhátvéd, középen úgysem lesz kezdő mostanában.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 20., péntek 11:41

RealMadridFanatic írta: Már az is kész csoda volt, hogy RC után azonnal jött Marcelo. Minden idők két legjobb támadó szellemű bal oldali védője, ilyet normál esetben nem találsz minden sarkon.
Az konkrétan a nagybetűs csoda volt.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 20., péntek 11:39

Galacticos írta: Azert grimaldo most lesz mar 30 eves, carreras meg csak 22.
Engem inkabb ez a kps dolog gavar. Evekig lattuk hogy hogy epul a kozepe, cama, tchou, fede, jude es azt hittuk hogy tokeletes csak egy iranyito sincs kozte. Kozben meg a ket oreg elment azt nincs aki elorejuttassa a labdat mert a vezetoseg inkabb ujabb tamado 10esekbe gondolkozik.

Ertem hogy a stadion miatt nincs teljesen habzsi dozsi meg hogy nincs is olyan elerheto akiert feltetlen megérné de az ilyen argentin 45millas csodagyerek arat nyugodtan belepotolhattuk volna egy minosegi kozeppalyasba.
A "mértékadó transfermarkt" szerint ezek a top cm-ek
Pedri, fede, rice, macallister, vitinha, enzo, barella, gavi, cama, reijnders, tonali.
Lassan tenyleg ott tartunk hogy a 60as zubimendivel jartunk volna a legjobban.
Szerintem Zubimendi nagyon jó lett volna nekünk. Pont azt tudja, amit Tchouameni nem. Nyilván nem az a minőség, amihez hozzá vagyunk szokva. De jelenleg az kb. 3 ember és nem hozhatók.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 20., péntek 11:36

Már az is kész csoda volt, hogy RC után azonnal jött Marcelo. Minden idők két legjobb támadó szellemű bal oldali védője, ilyet normál esetben nem találsz minden sarkon.

Grimaldo nekem meggyőzőbb elsőre, mint Carreras, furcsállom, ha Xabi nem hozná úgy, hogy ismeri is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 20., péntek 11:33

Azert grimaldo most lesz mar 30 eves, carreras meg csak 22.
Engem inkabb ez a kps dolog gavar. Evekig lattuk hogy hogy epul a kozepe, cama, tchou, fede, jude es azt hittuk hogy tokeletes csak egy iranyito sincs kozte. Kozben meg a ket oreg elment azt nincs aki elorejuttassa a labdat mert a vezetoseg inkabb ujabb tamado 10esekbe gondolkozik.

Ertem hogy a stadion miatt nincs teljesen habzsi dozsi meg hogy nincs is olyan elerheto akiert feltetlen megérné de az ilyen argentin 45millas csodagyerek arat nyugodtan belepotolhattuk volna egy minosegi kozeppalyasba.
A "mértékadó transfermarkt" szerint ezek a top cm-ek
Pedri, fede, rice, macallister, vitinha, enzo, barella, gavi, cama, reijnders, tonali.
Lassan tenyleg ott tartunk hogy a 60as zubimendivel jartunk volna a legjobban.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 20., péntek 11:27

Jöjjön Grimaldo, aztán kell találni végre egy csiszolatlan RC, Marci klónt braziliában.. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 20., péntek 11:20

ki szerint jobb grimaldo, mint carreras?

ha ez a felhozatal, nekem egyertelmu kit kell igazolni, nem is ertem miert utobbi az A opcio....
megint balfasz a vezetoseg, semmi új.
középpályás meg nem lesz, tavaly lelepett kroos, most modric, aztan ugyanaz az atlag banda marad, semmi változás :lol:
1/10
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 20., péntek 11:12

Pad'em írta: Ugyanazt írják mint hetek óta, ha meghiúsulna a Carreras ügy Grimaldo a B terv, meg, hogy a játékos szívesen követné Xabit. Gondolom olcsóbb lenne.

Nem látom miért hiúsulna meg, ki kell fizetni a kivásárlási árát, ez eddig is nyilvánvaló volt. Ha csak nem rágtunk be a Benficára, hogy nem engedték el a klub vb elött akkor a torna után be lesz jelentve.
Szerintem tovabbra is az van, amit irtam korabban, hogy nem akarunk kivasaralsi arat fizetni, plane nem egyben. Ez horror adot hoz magaval, stb.stb.

Ha a Benfica nem rugalmas, akkor szerintem kukazzuk ezt a dealt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 20., péntek 11:01

Ugyanazt írják mint hetek óta, ha meghiúsulna a Carreras ügy Grimaldo a B terv, meg, hogy a játékos szívesen követné Xabit. Gondolom olcsóbb lenne.

Nem látom miért hiúsulna meg, ki kell fizetni a kivásárlási árát, ez eddig is nyilvánvaló volt. Ha csak nem rágtunk be a Benficára, hogy nem engedték el a klub vb elött akkor a torna után be lesz jelentve.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. június 20., péntek 10:44

Realista24 írta: Alejandro Grimaldo is now an option for Real Madrid. The Álvaro Carreras deal is complicated.
Azt hittem, h az mar done deal. :|

Am, ez a grimaldo gyerek elso klikkre fluidabbnak néz ki, plusz tud lőni, ami fontos lehet, h ne csusszunk bele a vegtelen korbepasszolgatas utvesztojebe.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 20., péntek 10:25

Alejandro Grimaldo is now an option for Real Madrid. The Álvaro Carreras deal is complicated.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 19., csütörtök 17:40

Whiteheart írta:
Kerlon írta:
Kánaán nekik ez a "keveredés" a házunk táján. Asencionál meg leírtam, hogy a most látottakból kb. semmit sem szabad levonni. Courtois tette a legjobban, hogy ezt kimondta a meccs után. Xabi kapott 3-4 meccset felmérni a keretet.
Én is amondó vagyok h ez a torna olyan szempontból annyira nem is jön rosszul itt az elején.. lássák már ezek qrvara hozzáértő vezetők h még mindig a béka segge alatt vagyunk pedig elvileg egy "összeszokott" kp és támadósorrol van szó...

Csak az a kár hogy megint úgy bezengték hogy mennyire fontos nekünk ez a klub vb és mindenáron meg akarjuk nyerni, erre meg úgy beégünk mint úgy általában az egész múlt szezonban... Alázattal többre mennénk, egyáltalán nem gáz hogy csapatot építünk épp és hogy ez a torna egy felmérő xabi és a csapat számára
A vezetőségnek lehet, hogy fontos, de néhány játékos meg magasról tesz rá. Semmire nem volt idő még az edzői stábnak, semmit nem tudtak felmérni. Kb megjöttek, látták, hogy itt kurva nagy baj van, ezek taktikát nem hallottak már vagy 2 éve. Mindenki kifacsarva, félsérülten. Nyilván gazdaságilag a legjobb nyerni, de a keret és a következő szezon szempontjából a barca már most előnyben van, a játékosaik kitudja hol nyaralnak.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. június 19., csütörtök 17:17

Kerlon írta:
Pad'em írta:

Maximális fenntartasokkal olvasnám amit a Marca ír idén nyáron. Pár hete címlapon volt Nico Williams hogy megvesszük azóta épp aláír a katalánokhoz, szintén világgá kürtölték, hogy hozzuk Stillert Xabinak most meg, hogy nemet mondtak neki a kpsra. Írnak össze vissza mindent.
Kánaán nekik ez a "keveredés" a házunk táján. Asencionál meg leírtam, hogy a most látottakból kb. semmit sem szabad levonni. Courtois tette a legjobban, hogy ezt kimondta a meccs után. Xabi kapott 3-4 meccset felmérni a keretet.
Én is amondó vagyok h ez a torna olyan szempontból annyira nem is jön rosszul itt az elején.. lássák már ezek qrvara hozzáértő vezetők h még mindig a béka segge alatt vagyunk pedig elvileg egy "összeszokott" kp és támadósorrol van szó...

Csak az a kár hogy megint úgy bezengték hogy mennyire fontos nekünk ez a klub vb és mindenáron meg akarjuk nyerni, erre meg úgy beégünk mint úgy általában az egész múlt szezonban... Alázattal többre mennénk, egyáltalán nem gáz hogy csapatot építünk épp és hogy ez a torna egy felmérő xabi és a csapat számára
szuperliga.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 19., csütörtök 15:16

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:

Azert ezt sajnalattal olvasom, Cebat ki kell maxolni igy.
Maximális fenntartasokkal olvasnám amit a Marca ír idén nyáron. Pár hete címlapon volt Nico Williams hogy megvesszük azóta épp aláír a katalánokhoz, szintén világgá kürtölték, hogy hozzuk Stillert Xabinak most meg, hogy nemet mondtak neki a kpsra. Írnak össze vissza mindent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 19., csütörtök 14:56

Szerintem az a krva nagy problema, hogy nincs ertelmes elerheto ember a piacon aki upgradet jelentene a kp-n. Uveglabu Ceballosra bizni a posztot azert eros. Ha formaban van es nem eppen serulesbol ter vissza akkor siman kezdoszint, de ez evente kb 3-4 honap max.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 19., csütörtök 14:46

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:

Marca mar egy jo ideje kiesett Perezek pixisebol, JFDra ez kulonosen igaz. Cortegana, Ramon de Mon es Pepe Alvarez megbizhato forrasok, ha ok lehoznak valamit, arra erdemes odafigyelni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 19., csütörtök 14:43

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:

En megmondom oszinten, Zubira sajnaltam volna a 60 milliot, de most mar boldogan alairnam. Uvolt a hianytol az a pozicio csapaton belul.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 19., csütörtök 14:15

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: JUST IN: In his first squad planning meeting with Real Madrid, Xabi Alonso asked the club for a controlling midfielder.

The club said NO, and told him the midfielders he has now are enough. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: