Jude Bellingham - 5
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Jude Bellingham - 5
Az nem gyémánt formáció volt? Abban Kaka is mekkorat ment a Milanban.
Heat mapet probaltam keresni az Al hilal elleni meccshez, az nm sikerült. De 2 erintese volt 16-on belul. 2 cselbol 1 volt jó. 2 passza volt a final third iranyaba. 1 helyzetet alakított ki.
Sztem ezek meg nem tipik tkp statok, bár 1 félidő volt, ami igazan értékelhető, de par kapura tarto loves elfert volna még.
Heat mapet probaltam keresni az Al hilal elleni meccshez, az nm sikerült. De 2 erintese volt 16-on belul. 2 cselbol 1 volt jó. 2 passza volt a final third iranyaba. 1 helyzetet alakított ki.
Sztem ezek meg nem tipik tkp statok, bár 1 félidő volt, ami igazan értékelhető, de par kapura tarto loves elfert volna még.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Legelején kb csatárt játszott carlo alatt, lőtte is a gólokat megállás nélkül. Nem lehetne esetleg feltenni csatárba? Érkezni tud, érzéke van hozzá, s akkor idén nem kéne csatárt venni, GGarcia meg jó lenne cserének. Beli ott volt nagyon jó. De akkor az egyik brazil akinek mindenképp mennie kéne, s akkor középpályára jöhetne egy szervező.
Vagy pl dortmundban hol játszott?
(nem néztem ott egy meccsét sem)
Vagy pl dortmundban hol játszott?
(nem néztem ott egy meccsét sem)
Az, hogy 433-ban a nuevo BBC majd megold mindent elöl, nem fog menni, a 2 szélső nincs azon a szinten.
Ez így azért nem igaz. Volt akkor egy Marcelo baloldalon, hát ahhoz képest most Fran sok szinttel alatta van. Jobbon a fiatal Carvajal, közepén CKM. Szerintem a BBC sokkal több támogatást kapott, mint a mostani. Nincs olyan a mostani csapatból aki simán beraknék abba.
ez az egesz ugy egy sportszakmai csod. jatekos es stab kezet foghat egymassalTomidzsi írta: Baszki rajta van 40 fokban a vállvédő/szorító. Biztos kényelmes neki. Kipiheni magát októberre/novemberre azt jó lesz megint.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Baszki rajta van 40 fokban a vállvédő/szorító. Biztos kényelmes neki. Kipiheni magát októberre/novemberre azt jó lesz megint.
Toni
Luka
Lucas. 

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tavaly is kumma fontos volt, az első pár meccsen a sérüléséig, amíg bírta szuflával, hogy a középpályáról fellépett a támadók közé és próbált Bapival/Rodryval összejátszani, de nyilvánvalóan nem lehet ennyit melózni.
Tegnap is ez volt. A meccs elején szépen látszott, hogy sokkal struktúráltabb az egész csapat, látszott a 433. Labdakihozatalnál, támadásépítésnél ott volt Fede mellett és ingázott fel-le. Aztán ahogy fogyott a lelkesedés/jöttek elő a régi rutinok, lett inkább újra 4231 (csak most tán nem nyúlt/szakadt szét a felállás hosszában, hanem kompaktabb maradt).
Az nyilván nem fog működni, hogy szerda-szombatban 80-85 percig csinálja ezt a fel-alá rohangálást (tegnap se bírta), de szerintem a 4231 sem az igazi.
Tartom, hogy a legjobb a bl győztes csatárnélküli játékban volt.
Sztem már írtam, én ahhoz térnék vissza. Emiatt nyilván Rodry/Vini valakinek ki kell kerülni a kezdőből (perpill egyikért se kár):
Fede-Csucsu-Güli
Belli
Bapi-tökmindegy
Az, hogy 433-ban a nuevo BBC majd megold mindent elöl, nem fog menni, a 2 szélső nincs azon a szinten (hiába, nem a mezszám teszi az embert). Kell nekik a support, magukban kevesek, de akkor meg Belli kifingik vagy a meccsek végére, vagy szeptember közepére.
Tegnap is ez volt. A meccs elején szépen látszott, hogy sokkal struktúráltabb az egész csapat, látszott a 433. Labdakihozatalnál, támadásépítésnél ott volt Fede mellett és ingázott fel-le. Aztán ahogy fogyott a lelkesedés/jöttek elő a régi rutinok, lett inkább újra 4231 (csak most tán nem nyúlt/szakadt szét a felállás hosszában, hanem kompaktabb maradt).
Az nyilván nem fog működni, hogy szerda-szombatban 80-85 percig csinálja ezt a fel-alá rohangálást (tegnap se bírta), de szerintem a 4231 sem az igazi.
Tartom, hogy a legjobb a bl győztes csatárnélküli játékban volt.
Sztem már írtam, én ahhoz térnék vissza. Emiatt nyilván Rodry/Vini valakinek ki kell kerülni a kezdőből (perpill egyikért se kár):
Fede-Csucsu-Güli
Belli
Bapi-tökmindegy
Az, hogy 433-ban a nuevo BBC majd megold mindent elöl, nem fog menni, a 2 szélső nincs azon a szinten (hiába, nem a mezszám teszi az embert). Kell nekik a support, magukban kevesek, de akkor meg Belli kifingik vagy a meccsek végére, vagy szeptember közepére.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
bluebike írta:Az ilyen hozzáállású szurkolóknak tényleg egyszerűbb lenne pár havonta csapatot váltani, ráadásul meg is tehetik minden következmények nélkül.Menjetek, most kicsit szurkoljatok a Párizsnak, aztán majd visszajöttök, ha úgy alakul!realmadrid95 írta: Jovore mehet egy az egyben a csere Wirtzert.![]()
(nem személyesen neked szól, hanem mindenkinek, "aki magára veszi", de pechedre most éppen te illusztráltad ezt az archetípust)
Attol, hogy engem nem gyozott meg, engedtessek meg, hogy leirjam a velemenyemet. Az, meg hogy azzal mosod ossze, hogy nem vagyok Madridista, kb szora sem melto.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Wirtznek se lenne helye, ahogy Judenak sincs.
Neki az első 3as egyikének kellene lennie, de ebben a 4-3-3as rendszerben ott nincs helye, mert se nem szélső se nem csatár, az hogy a csatár mögött játszott szerintem így nem igaz, mármint igen sokat lépett fel, ahogy Carlo alatt is, de a 3as középpálya egyik eleme, és így folyamat fel le szalad, ha meg látványosan elfárad boklászik.
Biztos hátráltatja a válla, de szerintem nála több összetevős a probléma, az erőnléte 1,5 éve nagyon nem az igazi (ahogy tavaly óta a csapatnak nagy részének sem), de neki nagyon látványosan, és rajta még mindig azt érzem hogy sokat fut feleslegesen, és most Xabinál is ezt láttam, hogy nincs neki megmondva, hogy értelmetlen sprinteket ne vágjon ki, mert a meccs felére kifingik. Én bízom Xabiba és abban hogy rendszerben fog játszani és mozogni a csapat, és akkor Jude is feljavul, bírni fogja a meccseket is tüdővel, és az erősségei is újra ki fognak jönni, hogy neki van esze a játékhoz, nem büdős a meló (csak ésszel kéne csinálni), és technikás is, képes az 1v1-ekre és kulcs passzokra.
Neki az első 3as egyikének kellene lennie, de ebben a 4-3-3as rendszerben ott nincs helye, mert se nem szélső se nem csatár, az hogy a csatár mögött játszott szerintem így nem igaz, mármint igen sokat lépett fel, ahogy Carlo alatt is, de a 3as középpálya egyik eleme, és így folyamat fel le szalad, ha meg látványosan elfárad boklászik.
Biztos hátráltatja a válla, de szerintem nála több összetevős a probléma, az erőnléte 1,5 éve nagyon nem az igazi (ahogy tavaly óta a csapatnak nagy részének sem), de neki nagyon látványosan, és rajta még mindig azt érzem hogy sokat fut feleslegesen, és most Xabinál is ezt láttam, hogy nincs neki megmondva, hogy értelmetlen sprinteket ne vágjon ki, mert a meccs felére kifingik. Én bízom Xabiba és abban hogy rendszerben fog játszani és mozogni a csapat, és akkor Jude is feljavul, bírni fogja a meccseket is tüdővel, és az erősségei is újra ki fognak jönni, hogy neki van esze a játékhoz, nem büdős a meló (csak ésszel kéne csinálni), és technikás is, képes az 1v1-ekre és kulcs passzokra.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A fel forumnak nem kene mar itt lennie ezek alapjan, akik hosszu evek óta a statokat meg a győzelmeket nezik csak, es a jatek minőségét leszarjak nagy ívben.bluebike írta:Az ilyen hozzáállású szurkolóknak tényleg egyszerűbb lenne pár havonta csapatot váltani, ráadásul meg is tehetik minden következmények nélkül.Menjetek, most kicsit szurkoljatok a Párizsnak, aztán majd visszajöttök, ha úgy alakul!realmadrid95 írta: Jovore mehet egy az egyben a csere Wirtzert.![]()
(nem személyesen neked szól, hanem mindenkinek, "aki magára veszi", de pechedre most éppen te illusztráltad ezt az archetípust)
thereisonly1ronaldo
Az ilyen hozzáállású szurkolóknak tényleg egyszerűbb lenne pár havonta csapatot váltani, ráadásul meg is tehetik minden következmények nélkül.Menjetek, most kicsit szurkoljatok a Párizsnak, aztán majd visszajöttök, ha úgy alakul!realmadrid95 írta: Jovore mehet egy az egyben a csere Wirtzert.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Jovore mehet egy az egyben a csere Wirtzert.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem kerult kozelebb? Akkor mast neztel. Epp hogy egybol a csatar mogott, sokszor mellett jatszott. Nagyon max a meccs elejen volt a szelen 442 ben, de nagyon hamar kiragaaztottuk Viniciust a szelre es kerult feljebb az angol.Zsobo írta: Hol lesz a helye ennek az embernek? Nekem a tegnapi meccs egyik legnagyobb negatíva, h nm kerult kozelebb a kapuhoz.
Ha egy vkp fix, talan egy box to box, es egy szervező, akkor hova? Széleken nem hiszem, csatar mogott lenne jo, de akkor ki szervez?
Ha csak annyira beernek a rendszerek, h nm nagyon kell kreativkod i, mert mindenki tudja a dolgat es johet o, mint kapu elé erkezo tkp?
- Galacticos
Erthetetlen ez az egesz.
Nem mutik meg mert a klub vb a nagy bevetel miatt fontos de ezzel a bellinghammel semmivel nincs tobb eselyunk ra mintha barki mas jatszana a helyen. Ehelyett ciszont lemarad a tenyleg fontos szezon elso par heterol es a kozos alapozasrol ami sokkal fontosabb lenne.
Ugyanazt kellett volna csinalni mint rudigerrel, ahogy megvolt a barca elleni buko azonnal megmuteni. Ha jol emlekszem 2 honapot irtak neki, a bajnokit majus elejen buktuk el, julius kozepere felepilt volna es amikor normal esetben kezdodik az alapozas/amcsi tura mar ott lehetett volna a kerettel, ehelyett elengedtuk andorra ellen jatszani meg most az arabok ellen hat tenyleg ez a fontos.
Ez egy nagyon rossz dontes.
Nem mutik meg mert a klub vb a nagy bevetel miatt fontos de ezzel a bellinghammel semmivel nincs tobb eselyunk ra mintha barki mas jatszana a helyen. Ehelyett ciszont lemarad a tenyleg fontos szezon elso par heterol es a kozos alapozasrol ami sokkal fontosabb lenne.
Ugyanazt kellett volna csinalni mint rudigerrel, ahogy megvolt a barca elleni buko azonnal megmuteni. Ha jol emlekszem 2 honapot irtak neki, a bajnokit majus elejen buktuk el, julius kozepere felepilt volna es amikor normal esetben kezdodik az alapozas/amcsi tura mar ott lehetett volna a kerettel, ehelyett elengedtuk andorra ellen jatszani meg most az arabok ellen hat tenyleg ez a fontos.

Ez egy nagyon rossz dontes.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy darab ősz, más semmi.
Nem volt még szar a vállam soha. Fogalmam sincs milyen lehet, ez e az oka, de tobb rossz meccse volt itt, mint jo. Fakoff
Nem volt még szar a vállam soha. Fogalmam sincs milyen lehet, ez e az oka, de tobb rossz meccse volt itt, mint jo. Fakoff
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Hol lesz a helye ennek az embernek? Nekem a tegnapi meccs egyik legnagyobb negatíva, h nm kerult kozelebb a kapuhoz.
Ha egy vkp fix, talan egy box to box, es egy szervező, akkor hova? Széleken nem hiszem, csatar mogott lenne jo, de akkor ki szervez?
Ha csak annyira beernek a rendszerek, h nm nagyon kell kreativkod i, mert mindenki tudja a dolgat es johet o, mint kapu elé erkezo tkp?
Az a baj, hogy többször volt k.rvaszar idén, mint k.rvajó.raul 4 ever írta: Abban azért elévülhetetlen érdemei vannak Carlonak is. Összvissz 2 kupameccsen pihent, de amúgy ha nem volt eltiltott vagy sérült, akkor mindig játszott (51 meccs, majdnem 4500 perc).
Ennyiszer nem lehet mindig kurvajónak lenni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Abban azért elévülhetetlen érdemei vannak Carlonak is. Összvissz 2 kupameccsen pihent, de amúgy ha nem volt eltiltott vagy sérült, akkor mindig játszott (51 meccs, majdnem 4500 perc).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Pad'em
Hogy az EB-t kihagyja azt nem várhatod el semelyik játékostól, de EB után simán meg kellett volna műtenie magát. Idei szezonja így kb 2-3 hónap kivételével kuka volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
KAG írta:Well, onnan is kap penzt.hehetheoriginal írta:
fizut innen kapja, nem a válogatottól.
Masreszt, kb minden jatekosnak fontosabb a nemzeti csapat, mint a klubcsapat.
Imadom a Realt, de teljesen ertheto szerintem.
Ez amúgy érdekes kérdés, szavazást is nyithatnánk egyszer erről szerintem, személy szerint, ha én profi játékos lennék, egyáltalán nem lenne nyilvánvaló, hogy a magyar válogatott fontosabb, mint a Real Madrid. Arról nem is beszélve, hogy a válogatott futballesemények mennyit estek szinvonalban, aki egy kicsit is ért a futballhoz, az tudja, hogy a BL, PL, + Real Madrid, Barcelona, Bayern a futball csúcsa. De persze megértem, hogy a nemzeti csapatnak is van egy varázsa.
Témára visszatérve, hogy ne legyen akkora off, ahogy az elmúlt években kinéz a naptár, akkor sose menjen el műtétre, mert mindig lesz valami. El lehet felejteni azokat az időket, amikor május végén lejátszották a BL döntőt, 2 hónap off és aztán augusztus elejétől elkezdődtek lassan a lötyögős barátságos meccsek. EB-t simán lehetett volna offolni, azért az nem egy VB. Vagy legkésőbb akkor elmehetett volna a műtétre, amikor Carvajal lesérült és 3 egymás utáni meccsen láttuk Lukács barátunkat játszani.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Well, onnan is kap penzt.hehetheoriginal írta:fizut innen kapja, nem a válogatottól.KAG írta: Persze, majd kihagyja az EB-t ugy, hogy egyebkent eselyes az a csapat amiben jatszik.
nonszensz
Viszont a klub WC-t nyugodtan ki lehetne hagynia.
"...az miaz, leuli a Vétén"
Masreszt, kb minden jatekosnak fontosabb a nemzeti csapat, mint a klubcsapat.
Imadom a Realt, de teljesen ertheto szerintem.
ZIDANE