de kiforgatod az ember szavait. egy szóval nem mondtam semmit űrfociról. valami változást vártam. kis erőfeszítést. Inzaghi is most vette át és egyenlőre jobban játszanak mint mi. Huijsen és Tchouameni a legjobbjaink egy al hilal ellen. amit mindenki hiányolt valami szervezett séma előrefele vagy csak labdakihozatalhoz. biztos, hogy jobbak lesznek év közben. ez a mai attól még nem lesz jobb és én csak a mairól beszéltem eddig is.realmadrid95 írta: Kis tulzassal egy het telt el, nem egy szezon. Aki focizott mar elete soran, az tudja, hogy az eronlet nem jon meg ennyi ido alatt. Xabi jateka leginkabb arra fog epulni, ugyhogy kar volt varnod ilyen hamar az eredmenyet. Arrol nem beszelve, hogy egy kifacsart keretet kapott, szeptemberben vegen, ha ugyan ez lesz, teljesen igazad lesz, igy viszont nonszensz tole azonnali gigafocit varni.
Eleg csak megnezni Trent allapotat, leginkabb o tukrozi legjobban a keretet.

Megy a meccs!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem érdekel, hogy első meccs, szerintem a két brazil mindenhez is kevés.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
what?Eleg csak megnezni Trent allapotat, leginkabb o tukrozi legjobban a keretet.
hát liverpoolban volt 1 héttel ezelőttig, mirol beszelsz, mi koze van hozzank meg a tobbi jatekoshoz?

btw 10 milliot fizettunk ezert

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
De amúgy ki tökömet akar a csapat lefutballozni, ha nem a megye1es tevehajcsárokat?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MorataMartin 2025. június 18., szerda 21:50-kor.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
RaúlCF írta:egyáltalán nem erről van szó. Xabi az edzőnk és kész. nem kell megmagyarázni sem. Inzaghi is most vette át a csapatot és eddig jobban játszottak. én továbbra is a csapatnak szurkolok és nagyon vártam már az első meccsünket. egész héten ment a sebesség, intenzitás nyilatokzat és eddig nem ezt adták vissza. most toltak egy szép kontrát amit sikerült befejezni. ebből kell több. Rodrygo is mondja hogy nem akar elmenni és küzd, szóval kicsit nagyobb csörtét vártam tőle is.realmadrid95 írta: Van egy olyan erzesem, hogy eg benned a bosszu, amiert sokan kritikat fogalmaztak meg Ancelottival. Ez nem most lesz urfoci, honapok kellenek, mire atadja azt a csapatnak, amire szuksege van. Nem jo a mai, de nem is rosszabb, mint egy tavalyi la liga meccs.
Kis tulzassal egy het telt el, nem egy szezon. Aki focizott mar elete soran, az tudja, hogy az eronlet nem jon meg ennyi ido alatt. Xabi jateka leginkabb arra fog epulni, ugyhogy kar volt varnod ilyen hamar az eredmenyet. Arrol nem beszelve, hogy egy kifacsart keretet kapott, szeptemberben vegen, ha ugyan ez lesz, teljesen igazad lesz, igy viszont nonszensz tole azonnali gigafocit varni.
Eleg csak megnezni Trent allapotat, leginkabb o tukrozi legjobban a keretet.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szabályok szerint akár az is lehetne, volt kontakt és húzás.Tjacks írta: Tiszta tizi, még mindig imádom ezt a sportot. Túloldalt is kérjük majd a hasonlóért.
Amúgy meg megnézve a felvételeket... az ítélet egy kabaré.
- Galacticos
36 meccsen 25 golt vert a castillaba. En nem mondom hogy ma ez eddig tok jo tole de ez szerintem sokkal inkabb az izgulas.besteve7 írta: Azért van baj az utánpótlás nevelésûnkkel, h ha ő a legjobb csatár és még meg is érteném ezeket a hibákat, ha egy 16-17 éves jatékos csinálná, de már 21![]()
Na közben 1:1![]()
A gol elott eltorte a labdat elotte meg gyengebbikkel szinten azon kivul tobbszor is jol tartotta meg a labdat, jol visszakeszitette most a kontra elejen is o indult meg. Ha mar egy hasznos cserecsatar lehet belole mar jol jartunk.
Pozitivum nekem meg huijsen eles felpasszai.
Ja es ami most is latszik hogy a balhatved posztunk a leggyengebb, akár fran, akár mendy, fáj.
-
Undorító ez a majom is.Remy írta: KOmmentátort hányszor akarja még leszopni az Al Hilalt?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A jatekosaink lepni is alig birnak. A meleg is erosen hozzatesz, de alapbol ez meg mindig a 24/25os szezon, junius kozepen.
Eddig ami feltuno, hogy aszelso vedok szinte nem is futnak fel a tamadasokkal. Pihentebbek nem leszunk a tornan, szoval kivancsi vagyok mit lehet ebbol tanulni, erzesre nem sokat, de bizzunk a legjobbakban
Eddig ami feltuno, hogy aszelso vedok szinte nem is futnak fel a tamadasokkal. Pihentebbek nem leszunk a tornan, szoval kivancsi vagyok mit lehet ebbol tanulni, erzesre nem sokat, de bizzunk a legjobbakban
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tiszta tizi, még mindig imádom ezt a sportot. Túloldalt is kérjük majd a hasonlóért.
- BlancoMark
Remelem a csajod elott is igy dobalod magad ha beletek allnak az utcan.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
KOmmentátort hányszor akarja még leszopni az Al Hilalt?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért van baj az utánpótlás nevelésûnkkel, h ha ő a legjobb csatár és még meg is érteném ezeket a hibákat, ha egy 16-17 éves jatékos csinálná, de már 21
Na közben 1:1

Na közben 1:1

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ne ez az a 11-es amit mi sosem kapnánk meg

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Hagyjal mar ez milyen tizi eppen hozzáert mar dobta magát..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ramos!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Na ezért kár....
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyáltalán nem erről van szó. Xabi az edzőnk és kész. nem kell megmagyarázni sem. Inzaghi is most vette át a csapatot és eddig jobban játszottak. én továbbra is a csapatnak szurkolok és nagyon vártam már az első meccsünket. egész héten ment a sebesség, intenzitás nyilatokzat és eddig nem ezt adták vissza. most toltak egy szép kontrát amit sikerült befejezni. ebből kell több. Rodrygo is mondja hogy nem akar elmenni és küzd, szóval kicsit nagyobb csörtét vártam tőle is.realmadrid95 írta: Van egy olyan erzesem, hogy eg benned a bosszu, amiert sokan kritikat fogalmaztak meg Ancelottival. Ez nem most lesz urfoci, honapok kellenek, mire atadja azt a csapatnak, amire szuksege van. Nem jo a mai, de nem is rosszabb, mint egy tavalyi la liga meccs.
-
Amúgy a gólja ellenére szerintem gyenge ez a Gonzalo. Most is mit csinált a kapu előtt...Huijsen nagy fogás.