Megy a meccs!
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Ti amúgy ilyen negatívan élitek a mindennaojaitokat is? Mert akkor nagyon nehéz lehet nektek. 20 perc után elfogyott a hurráoptimizmus és az edző váltásáról beszéltek. Nevetséges!
Jo gagyi hatasa van ennek a barnas arnyalatnak a mezen, olyan mintha megfakult volna.
Carlo ball eddig ul.
Carlo ball eddig ul.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ennek a Tchouameninek hiaba passzolod fel a labdát, nem tud vele mit kezdeni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem ez a meccs fogja beárazni a szezont, sem Xabi munkásságát.Faust írta: Novemberig kar frocsogni, nem Lopetegui az edzo. El nem tudom kepzelni, barmilyen kommunike ellenere, hogy teljesen komolyan veszi kezt a tornat, 40 fokban a tuzo napon, kb felkeszules nelkul. Faszsag az egesz.
A magam részéről annyi a bajom, hogy pihenhetnének, Judot megoperálhatták volna..felesleges ez.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de mi, hát edzésnek kell felfogni, futni kell és kész.Faust írta: Novemberig kar frocsogni, nem Lopetegui az edzo. El nem tudom kepzelni, barmilyen kommunike ellenere, hogy teljesen komolyan veszik ezt a tornat, 40 fokban a tuzo napon, kb felkeszules nelkul. Faszsag az egesz.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egész évben ment a ki kell baszni az edzőt tehát elvárás volt az azonnali javulás az új edzővel. lehessen már leírni azt, hogy eddig ez szar. Huijsen meg Tchouameni pl betonok de előrefele semmi ötlet és intenzitásunk nincs. biztos lesz jobb is de most a mai meccsről van szó. legalább egy kényszeritőt vagy sablont vártam egy taktikus edzőtől, ennyi. nem kell rögtön védekezni.J. Dee írta: Mi alapján, mar nem azért. Kezdő fele 3 napja ha beesett, ne legyünk mar nevetsegesek. Xabi focijahoz kell a szufla is, ez egy szezon vegi halálra facsart keret, fel is kell epiteni ehhez az eronletet is, hónapok lesznek mire barmi is látszani fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ezt most pont Te?Yazid írta: Szerintem menjetek szurkolni a psgnek mindenki jobban jár![]()

Tartott 3 edzést a faszi, nyilván az elmúlt X év berögződéseit sikerült kipucolniRaúlCF írta: ez eddig elég gyenge. az első hármasból Rodry van jelen de csak mert védekezik. Jude megint csak úton van. Fede labdához sem ér. ennél kicsit szervezettebb játékra számítottam.

Novemberig kar frocsogni, nem Lopetegui az edzo. El nem tudom kepzelni, barmilyen kommunike ellenere, hogy teljesen komolyan veszik ezt a tornat, 40 fokban a tuzo napon, kb felkeszules nelkul. Faszsag az egesz.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ha ezek tudnának focizni már kettővel mennének ellenünk..nem mi gátoljuk ebben őket eddig.

- whitemadrid
Hiányzik, hogy valaki megszervezze a közepén a dolgokat.RaúlCF írta: ez eddig elég gyenge. az első hármasból Rodry van jelen de csak mert védekezik. Jude megint csak úton van. Fede labdához sem ér. ennél kicsit szervezettebb játékra számítottam.
Óriási fekete pont ha nem jön senki középre aki használja az eszét es nem csak fut fel és le...
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Mi alapján, mar nem azért. Kezdő fele 3 napja ha beesett, ne legyünk mar nevetsegesek. Xabi focijahoz kell a szufla is, ez egy szezon vegi halálra facsart keret, fel is kell epiteni ehhez az eronletet is, hónapok lesznek mire barmi is látszani fog.RaúlCF írta: ez eddig elég gyenge. az első hármasból Rodry van jelen de csak mert védekezik. Jude megint csak úton van. Fede labdához sem ér. ennél kicsit szervezettebb játékra számítottam.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Vegen felertekelodnek Cr goljai a szaudi ligaban?

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Jo lesz ez, csak meg a sracoknak is fura, hogy futniuk kell.hehetheoriginal írta: semmi low block, csak a pressing![]()
uj szavazas, novemberben már nem xabi az edző?![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jude fuck off

Szerintem menjetek szurkolni a psgnek mindenki jobban jár

- hehetheoriginal
130 centis fran garcia megkapja a legnagyobb baszomnégert fogjad szögletnél, mennyi szuperlicenc és expertise, nyilvan megbeszeltek, felkeszultek

thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez eddig elég gyenge. az első hármasból Rodry van jelen de csak mert védekezik. Jude megint csak úton van. Fede labdához sem ér. ennél kicsit szervezettebb játékra számítottam.
- ateeemadrid
Nem o lott tovabb az utso percben a kupaban?gutihaz14 írta: ez a gonzalo meg hany meccsen at lesz lampalazas?
nulla jo megmozdulasa volt kb a nagyoknal, borzaszto eddig
ez a gonzalo meg hany meccsen at lesz lampalazas?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
semmi low block, csak a pressing
uj szavazas, novemberben már nem xabi az edző?

uj szavazas, novemberben már nem xabi az edző?

thereisonly1ronaldo