HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 15., vasárnap 19:49
GT37 írta:
Ha egyenes ember AVB, akkor lemond.
Én ezt nem így gondolom. Nálam pont akkor lenne egy 0 edző ha lemondana. Gondolom ő választotta ki a játékosokat akiket a csapathoz hozott, úgy érezte hogy beleillenek a játékba amit ő létre akar hozni a csapathoz. Ha lemond akkor félbe hagyja a munkáját. Fiatal játékosokat hozott, nyilván ezzel vállalta a kockázatot hogy belefuthatnak egyszer-egyszer a késbe, a kulcskérdés az hogy fel tudnak-e állni ebből, hogy kialakul-e szezon közben valami elképzelés, hogy mégis milyen focit nyomhat a Spurs. Kirúgni sem érdemes, minimum 2 évet meg kell kapnia, és ha akkor sincs fejlődés akkor el lehet gondolkozni a továbbiakon. Gondoljatok csak bele Rodgers az elején mekkora bukásnak indult. Volt egy elképzelése hogy az akkor még teljesen favágó focit nyomató Liverpool-t megtanítja focizni, olyan csapatot hoz létre amely nagyon labdabiztos. Eleinte teljesen csőd volt, talán még lejjebb kerültek játékban mint ahogy előtte álltak, de a fejlődés fokozatosan érezhető, most már annyira hogy ez a Liverpool szerintem oda fog érni a legjobb háromba. Ha őt is kirúgták volna 1 szezon után, ugyanúgy a béka segge alatt lenne a Pool mint ahogy előtte is. Pedig a keret most sem világverő, de megtanultak focizni, gyorsan gondolkoznak a pályán, és technikailag is rengeteget fejlődtek. És szerintem még messze a folyamat vége, ami az lehet (és szerintem lesz is) hogy újra minden évben BL csapat lesz a Pool, és a bajnoki címért fognak menni. Annak ellenére hogy United szurkoló vagyok örülök ennek, mégiscsak úgy a legjobb bajnoknak lenni ha az ellenfelek is ütősek, és az angol focinak is nagyon jót tesz hogy visszatér a Pool... Na ha még a Leeds is feljut
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Becksy23 2013. december 15., vasárnap 19:51-kor.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano