megmondta anno a telefosott gatyas szabadsagharcos hogy 2024 nagyon jo ev lesz

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 19., csütörtök 7:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 20:58
az nem lehallgatas, egyertelmu. tobb hszben is emlitve van hogy beszelgetes.swfan írta: Most akkor MP lehallgatott valakit szerinted, vagy sem? Az én értelmezésem szerint a nejével folytatott magánbeszélgetést vette fel, amin az hallható, hogy az akkori igazságügyi miniszter arról beszél, hogy kormánytagok belenyúltak az ügyészségi anyagokba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 20:43
Valaki írta itt a lehallgatást, én arra reagáltam általánosságban hehe válasza után.swfan írta: Most akkor MP lehallgatott valakit szerinted, vagy sem? Az én értelmezésem szerint a nejével folytatott magánbeszélgetést vette fel, amin az hallható, hogy az akkori igazságügyi miniszter arról beszél, hogy kormánytagok belenyúltak az ügyészségi anyagokba
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 18., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 18., szerda 20:07
Ez így ebben a formában én úgy tudom, nem igaz. Ezzel kb. úgy reagáltál, mint Szíjjártó, amikor Kaufman Balázs az orra alá dörgölte a bizonyítékot, hogy az oroszok feltörték a külügyet, amit ők tagadtak.Realista24 írta: Lehallgatni mást engedély nélkül, bűncselekmény. Parttól és személytol függetlenül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 19:57
Beszélgetést felvenni és lehallgatni valakit, eg és fold. Itt kezdődik az alapveto különbség.h3x0r írta:Valamikor Karacsony kornyeken ugyved ismerosom magyarazta, hogy lehallgatni valakit engedely nelkul buncselekmeny, viszont a masik tudta nelkul felvenni, ahogy beszelgettek (tehat te is meg kell szolalj) mar nem az. Megosztani a felvetelt ugyancsak buncselekmeny, viszont ott is vannak kivetelek, hogyha kozszereplorol van szo vagy kozerdeku informaciot tartalmaz. De ezt mar a birosag donti el, szoval nem fekete feher.Realista24 írta: Lehallgatni mást engedély nélkül, bűncselekmény. Parttól és személytol függetlenül.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. június 18., szerda 19:54
Valamikor Karacsony kornyeken ugyved ismerosom magyarazta, hogy lehallgatni valakit engedely nelkul buncselekmeny, viszont a masik tudta nelkul felvenni, ahogy beszelgettek (tehat te is meg kell szolalj) mar nem az. Megosztani a felvetelt ugyancsak buncselekmeny, viszont ott is vannak kivetelek, hogyha kozszereplorol van szo vagy kozerdeku informaciot tartalmaz. De ezt mar a birosag donti el, szoval nem fekete feher.Realista24 írta: Lehallgatni mást engedély nélkül, bűncselekmény. Parttól és személytol függetlenül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 18:24
Jól elintezted ennyivelgutihaz14 írta: Mikor nem bűncselekmény?
- Hatósági engedéllyel végzett lehallgatás (pl. rendőrségi nyomozás keretében).
- Saját beszélgetésed rögzítése, ha te is részt veszel benne (de a közzététel ekkor is jogsértő lehet adatvédelmi okból).
- Nyilvános helyen történő megfigyelés bizonyos esetekben (pl. térfigyelő kamerák), de ezekre is külön szabályok vonatkoznak.
pipa
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 18:11
Nézz utána.gutihaz14 írta:akkor az összes oknyomozó riportok stb alatt felvett rejtett kamerás felvételek mind bűncselekmény? mi a jogi meghatározása a lehallgatásnak?Realista24 írta: Lehallgatni mást engedély nélkül, bűncselekmény. Parttól és személytol függetlenül.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 18:09
akkor az összes oknyomozó riportok stb alatt felvett rejtett kamerás felvételek mind bűncselekmény? mi a jogi meghatározása a lehallgatásnak?Realista24 írta: Lehallgatni mást engedély nélkül, bűncselekmény. Parttól és személytol függetlenül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 18:02
Egyrészt mentelmi joga van gondolom, másrészt amiért Orbán és sleppje sincs.hehetheoriginal írta: nem is értem miért nincs akkor mp börtönben.
az meg nem is számít, hogy mi volt a felvételen, jóvanazúgy, az mehet tovább.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 18., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 18., szerda 17:05
Képviselni az álláspontod, ha kritika ér nem támadás. Persze már elszoktunk a politikai vitáktól. Az, hogy a sajtónak beszólogat, amikor nem írnak eleget róla, nekem sem tetszik. De az a kritikája jogos, hogy a független sajtó sokszor beleszalad Rogánék késébe, amikor utóbbia tematizálni próbálják a közvéleményt. Illetve az is fura volt, hogy egyetlen Lázárinfóról 10 cikket hozott le a Telex, miközben aznap a Tisza pártos kommunikációról nem írtak semmit. Szerintem amikor ilyenekre rávilágít, akkor jogosan kritizál. Egy demokráciában miért ne lehetne a kritikával illetni a független sajtó munkáját? Az nem azt jelenti, hogy be akarja tiltani.realfan írta: nem az egyszerű üzenet zavar, hanem ha valaki nem ért egyet vele, azt rögtön támadja (mint a fórumon hehe), legyen az sajtó, egy személy vagy szervezet.
Mindegyik konkrét ígérete megvalósítható. Csak mondjuk a befizetett adót nem ellopni kéne, hanem ténylegesen a közszolgáltatásokra fordítani.nem tetszik a populista megvalósíthatatlan ígérgetései
A Partizánba biztosan sértettségből ment le, de azóta rengeteget változott a kommunikációja. Nem mellesleg lement vidékre meghallgatni az emberek problémáit, egész biztos, hogy sok mindent másképp lát, mint 2024 elején. Annyira azért nem jó színész, hogy mindezt csak megjátssza.alapból az, hoigy egy enres úrifiú, aki csak azért hagyta ott őket, mert ott nem érvényesülhetett úgy, ahogy azt gondootla, hogy ő azt megérdemli, alég naív, aki ilyentől sokat vár.
A fideszes korrupció sokszorosan bizonyított tény. Szépen felmégy Hadházy Ákos oldalára, aki hetente talál valamit, bizonyítékokkal. Ha neked ebben "hinni" kell, az a te bajod szerintem.az üzenetei nagyarésze az, mint a fideszé -korrupció, amit vagy elhiszek vagy nem, személy szerint én inkább nem.
Nem kell lopni. Haza kell hozni az EU-s pénzeket.mondanak dolgokat persze, de semmi konrétumot az esetek 90%-ban, a maradék 10-ben meg hülyeséghet (lásd szja csökkentés, minden csökkentés, de közben lesz pénz oktatásra meg egészségügyre meg nyugdíjra meg mindenre is)
A politika már csak ilyen. Nem mindegy hogyan juttatod el az üzeneted az emberekhez.amit MP mond, azt kb már az összes ellenzéki párt elmondta, ami szerinted valódi problémákra hívja fel a figyelmet, valahogy nekik senki nem tapsolt,
Bűncselekményt vett felaki lehallgat másokat
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 18., szerda 16:58
A rendszerváltáshoz vezető első lépést akkor tesszük meg ha a Tisza nyer jövőre, szóval ha rendszerváltást akarsz akkor nem sok más opciód van.realfan írta: értem én, hogyha valakinek elég, ha nem rendszert váltunk csak pár személyt, de nekem nem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 16:50
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 18., szerda 16:47
nem az egyszerű üzenet zavar, hanem ha valaki nem ért egyet vele, azt rögtön támadja (mint a fórumon heheswfan írta:Lehet, hogy MP is egyszerű üzenetekkel kommunikál, mint a Fidesz, de míg utóbbi ezekkel az egyszerű üzenetekkel gyűlöletet kelt, magyart uszít magyar ellen, de legfőképp: hazudik és alternatív valóságot gyárt ("az ukrán titkosszolgálatnak és brüsszeli elitnek dolgozó Tisza Párt a felelős Magyarország minden gondjáért"), addig MP egyszerű üzenetekkel, de valódi problémákra hívja fel a figyelmetrealfan írta:
nem értem, hogy lehet tapsolni neki, mikor nem mond semmit, de ugyanúgy kommunikáél, mint a fidesz. egymosás lvl 100, hogy menő legyek én is![]()
És mellesleg nem egy konkrét ígérete van már a Tiszának, de el lettek ezek már mondva itt húszmilliószor, de pár hónap múlva úgyis újra ezt fogod mondani, hogy "nem mondanak semmit"
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. június 18., szerda 16:43
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem