nem az egyszerű üzenet zavar, hanem ha valaki nem ért egyet vele, azt rögtön támadja (mint a fórumon heheswfan írta:Lehet, hogy MP is egyszerű üzenetekkel kommunikál, mint a Fidesz, de míg utóbbi ezekkel az egyszerű üzenetekkel gyűlöletet kelt, magyart uszít magyar ellen, de legfőképp: hazudik és alternatív valóságot gyárt ("az ukrán titkosszolgálatnak és brüsszeli elitnek dolgozó Tisza Párt a felelős Magyarország minden gondjáért"), addig MP egyszerű üzenetekkel, de valódi problémákra hívja fel a figyelmetrealfan írta:
nem értem, hogy lehet tapsolni neki, mikor nem mond semmit, de ugyanúgy kommunikáél, mint a fidesz. egymosás lvl 100, hogy menő legyek én is![]()
És mellesleg nem egy konkrét ígérete van már a Tiszának, de el lettek ezek már mondva itt húszmilliószor, de pár hónap múlva úgyis újra ezt fogod mondani, hogy "nem mondanak semmit"

amit MP mond, azt kb már az összes ellenzéki párt elmondta, ami szerinted valódi problémákra hívja fel a figyelmet, valahogy nekik senki nem tapsolt, de egy neres zsúrfiúnak rögtön, aki lehallgat másokat, ugyanúgy agr3esszíven támadja a nem neres sajtót olyanokat ígér, csak még durvábbakat, amit a fidesznek hibának rónak fel, értem én, hogyha valakinek elég, ha nem rendszert váltunk csak pár személyt, de nekem nem