csababarca írta:
realfan írta:
fideszes körökben nagyon nem aggódnak, hungary helps-es haverom mesélte, hogy nekik tartott értekezleten elég magabiztosan mondta az államtitkár, hogy nem lesznek gondok a hosszútávú tervekkel, tartani tudják őket '26 után is, mer a szavazóik egy jó részét el sem érik az ilyen felmérések kistelepülésen és ők viszont sokan vannak és biztosan a fideszre szavaznak, a párt kapcsolatban is van velük (nem az én véleményem, nem tudom, hogy ez így van-e, mielőtt belém köt valaki

)
Hát, Nemzetgazdasági Minisztériumban meg már arra készülnek, hogy váltás lesz, ezért se költöznek át a zsír új irodaházukba, amit egy ner-estől vett meg túlárazva az állam...és nem akarják hogy megszaglásszák az újságírók a tendert, mert bajos lenne, választásokig maradnak ahol vannak.
Én is hiszem ha látom állapotban vagyok, egyébként.
Ezek a közvéleménykutatások azt is okozhatják, hogy aki bizonytalan rálegyint, hogy jó hát simán vezet a tisza, nem megyek el.
Aztán majd mehet a csodálkozás.
De alapvetően azért félnek most, vagy tartanak a kormányváltástól, nem is a Tiszától alapvetően, hanem ők is érzékelik, hogy 15-16 év már betegesen hosszú idő hatalmon, és egyre messzebb rúgják a pöttyöst.
az nem jelent semmit, hogy készülnek arra is, szerintem, tartom annyira rutinosnak már őket, hogy felkészülnek a verségre is, akármit gondolnak bent, már az előző választásnál is sok ilyen lépésük volt. most nekem is sokkal komoylabbnak tűnik, Orbán mit mond, maz meg nem érdekel, megtanulhattuk, hogy az nem fontos, amit mond...
szerintem vegyesek a vélemények fideszen belül is, tuti van, aki váltásra készül, a kérdés, hogy kik azok, akik benne vannak a belső körben és ők mire számítanak, mit látnak. szerintem sem egy eccccerű ogy képviselő, sem egy államtitkár nincs benne ebben a körben. a sajtó meg a pride baszakvást én nem a váltástól való félelemnek tudom be, annál ezek azért komolyabb dolgok. mindenesetre meglátjuk, én nem készülök semmire, mer mindegy, hogy tisza vagy fidesz, egyik kutya másik eb, inkább egyik se nyerjen
a közvéleménykutatós hozzászólásokra nem reagálok külön, szerintem egyik sem pontos, utólag magyarázzák általában a bizonyítványt(mint MZP veresége után is), nem tartom mérvadónak, hogy pár ezer embert megkérdeznek és abból számítják ki a teljes lakosságot (és azt sem tudjuk, hogy hányan csapták rájuk a telefont előtte), magában a módszertanban nem hiszek

néha betalálhat, de hát na, nagy többségében elég vakon vannak...