Egy jo Reinier fele karrier.Halfkey írta:Hogy mit és hogy játszanak ezek a fiatal a dél amerikaiak otthon az amúgy teljesen lényegtelen, majd meglátjuk itt mi lesz belőle.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 18., szerda 13:42
Egy jo Reinier fele karrier.Halfkey írta:Hogy mit és hogy játszanak ezek a fiatal a dél amerikaiak otthon az amúgy teljesen lényegtelen, majd meglátjuk itt mi lesz belőle.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 13:22
Akkor ne hazudj, szerzodtetni lehet mar 2 evesen is meg jarni se tud, csak athozni/jatszatni nem.cart írta: Hova vitte el? Julius 1-ig meg a Palmeiras jatekosa. Pont azert kellett 1 evet varniuk hogy betoltse a 18-at.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 18., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. június 18., szerda 13:08
Ne aggódj, a scoutok már keresik a nuevo Gagot ishehetheoriginal írta: Hagyd el a forumot.
akkor hogy vitte el tavaly a cselszi az estevaot a palmeirasbulUgy tudom hogy mar betiltotta a FIFA 18 even alattiak szerzodteteset.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 12:34
akkor hogy vitte el tavaly a cselszi az estevaot a palmeirasbulUgy tudom hogy mar betiltotta a FIFA 18 even alattiak szerzodteteset.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. június 18., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 18., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. június 18., szerda 10:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 18., szerda 10:41
Leirtam en is ezt,nem tokeletes,de jobb.En csak annyit mondok, hogy attol,hogy vkinek x papirja vagy y ev tapasztalata van adott temaban, nem biztos,hogy mindig igaza van es jol latja, nem kell feltetlen gondolkodas nelkul elfogadni, amit mond, tesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 10:36
Tekintve,ami hirek eljutnak hozzank, milyen penetrans balfaszsagok folynak a klubnal evrol evre, barmelyik verziot el tudom kepzelnimiro. írta:Nem lehet,hogy a real regota figyelte,esetleg mar honapokkal ezelott kiderult a hatterben,hogy a gyereket valoszinuleg hozzak,igy a media elkezdte felhuzni,ami amugy a mindharom felnek tokeletes?hehetheoriginal írta:
Sztem ez egy reklamigazolas, argentin piac, nincs argentin jatekosunk, o meg a legujabb felkapott, mesterségesen hypeolt kisgyerek, hogy mehessen tovabb az argentin gazdasag.
Sportszakmailag lofasz, a latottak alapjan tartom.
Mert a realnak is jo,hogy pl a tegnapi gyozelem mar ugy van megemlitve,hogy a real csodagyerekevel nyert a river.
Vagy a realhoz csak akkor jut el egy nev del-amerikabol,ha a mediaba megemlitik?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 18., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 18., szerda 10:23
Nem lehet,hogy a real regota figyelte,esetleg mar honapokkal ezelott kiderult a hatterben,hogy a gyereket valoszinuleg hozzak,igy a media elkezdte felhuzni,ami amugy a mindharom felnek tokeletes?hehetheoriginal írta:
Sztem ez egy reklamigazolas, argentin piac, nincs argentin jatekosunk, o meg a legujabb felkapott, mesterségesen hypeolt kisgyerek, hogy mehessen tovabb az argentin gazdasag.
Sportszakmailag lofasz, a latottak alapjan tartom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 10:09
na attol mentsen meg minket az egSzerintem azert hoztak el,mert ok latjak is ezt a potencialt benne,
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 18., szerda 10:03
Amiket leirtal,ezek 17 evesen boven fejleszthetok.gólvonal írta:Nyilvánvalóan a tegnapi meccsről van szó, nem kell mindenkit hülyének nézni. Viszont ha valaki egy meccsen lassú, tohonya, egylábas, és technikai hiányosságai vannak, abból azért vonható le következtetés. Nem arról van szó, hogy rossz döntéseket hozott a pályán, ami fejleszthető.miro. írta:
Ott kezdodott el,hogy labdaatveteli gondjai vannak,nem tud egy az egyezni,es ebbol adodoan minek igazoltak le. Egy darab meccsbol itelve.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 18., szerda 9:44
Nyilvánvalóan a tegnapi meccsről van szó, nem kell mindenkit hülyének nézni. Viszont ha valaki egy meccsen lassú, tohonya, egylábas, és technikai hiányosságai vannak, abból azért vonható le következtetés. Nem arról van szó, hogy rossz döntéseket hozott a pályán, ami fejleszthető.miro. írta:
Ott kezdodott el,hogy labdaatveteli gondjai vannak,nem tud egy az egyezni,es ebbol adodoan minek igazoltak le. Egy darab meccsbol itelve.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 18., szerda 9:30
Akkor új edzőnk van ősszelYazid írta: Ha kikapnank mind a 3 meccsen is leszarom. Nalam ősszel kezdodik a szezon es addigra remelem mar valami kiforr
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 9:29
ha kikapnak 3 meccsen akkor hatalmas pacsi annak aki nem kuldte mar reg mutetre bellit... meg amugy isYazid írta: Ha kikapnank mind a 3 meccsen is leszarom. Nalam ősszel kezdodik a szezon es addigra remelem mar valami kiforr
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. június 18., szerda 9:26
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem