aahh az kizart hogy te az legyel. dns-ed nem engedimar elegedett leszek.

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 18., szerda 7:25
aahh az kizart hogy te az legyel. dns-ed nem engedimar elegedett leszek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 18., szerda 6:08
Faust írta: Mekkora carloball lesz a mai.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 18., szerda 0:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 17., kedd 20:55
Bappen kivul tokeletes. Az a hatulja jelenleg ez a legerosebb.Pad'em írta: Possible XI vs Al Hilal according to @marca:
----------------Courtois;
Trent, Asencio, Huijsen, Fran G;
------Tchouaméni, Valverde;
-Güler-----Bellingham----Vinicius;
----------------Rodrygo.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 17., kedd 18:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 16., hétfő 19:25
Tavaly magahoz kepest szintet lepett vedekezesben, ami igy sem volt vilagklasszis, emiatt feltem ettol a transzfertol, de ha Xabival fejlodni fog meg ebben az brutal jo lenne, mert nalam tamadasban nr 1 jobbhatvedben magasan. Bar amugy is lagyult a szivem vele kapcsolatban amikor meghallottam Spanyolul kommunikalni.Pad'em írta: Information from the club is that Xabi Alonso is very intense, very persuasive, and quite tactical. He has a very detailed drawing in his head, and he wants everyone to learn to play exactly what he has in his head — @alvaro_esteban6
NEW: Trent Alexander-Arnold will be Real Madrid’s MAIN corner kick taker, especially on the right side. It’s DECIDED.
Xabi Alonso & his coaching staff are working on Trent’s DEFENDING! They’re also working on improving his corner kicks.
Trent is described as a 'BEAST' physically after the first training sessions at Real Madrid. He is 100% READY for CWC. @diarioas
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. június 16., hétfő 19:02
Akkor nem egy Hazard?Pad'em írta: Information from the club is that Xabi Alonso is very intense, very persuasive, and quite tactical. He has a very detailed drawing in his head, and he wants everyone to learn to play exactly what he has in his head — @alvaro_esteban6
NEW: Trent Alexander-Arnold will be Real Madrid’s MAIN corner kick taker, especially on the right side. It’s DECIDED.
Xabi Alonso & his coaching staff are working on Trent’s DEFENDING! They’re also working on improving his corner kicks.
Trent is described as a 'BEAST' physically after the first training sessions at Real Madrid. He is 100% READY for CWC. @diarioas
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 16., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 16., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 16., hétfő 9:40
21.00-kor mar csak 28 fokPad'em írta:Szerdán játszunk 32 fokban Miamiban, 3 nap teljes keretes edzés után, olyan sokat azért még ne várj.nzooli93 írta: Egy percet nem néztem a vb-bol, csak összefoglalókat, de rohadtul várom a meccsünket,hogy tényleg mi lesz a hozzáállás,meg mit kezdünk el próbálgatni játékban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 16., hétfő 9:09
Szerdán játszunk 32 fokban Miamiban, 3 nap teljes keretes edzés után, olyan sokat azért még ne várj.nzooli93 írta: Egy percet nem néztem a vb-bol, csak összefoglalókat, de rohadtul várom a meccsünket,hogy tényleg mi lesz a hozzáállás,meg mit kezdünk el próbálgatni játékban.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. június 16., hétfő 9:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 16., hétfő 9:01
Fasza, vehetunk egy komplett tamadosort is.Yazid írta:Jah nekem tetszik xabi kezdese de igy le fog redukalódni a hasznalhato emberek mennyisege"Those who do not run and not make an effort WILL NOT PLAY.”![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. június 16., hétfő 8:56
Jah nekem tetszik xabi kezdese de igy le fog redukalódni a hasznalhato emberek mennyisege"Those who do not run and not make an effort WILL NOT PLAY.”
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 16., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 16., hétfő 8:47
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem