Egyéb bajnokságok
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
Musiala amikor kisgyerek volt, akkor a Chelseaben rúgta a bőrt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nemtudom mar hol lattam a bayern utanpotlasarol anyagot, amikor még musiala kisgyerek volt par eve, mar akkor vittek vagonszamra szerte a vilagbol szamolatlanul a gyerekeket az akademiara, de kb ezrevel. Ez nem uj, evtizedek ota zajlik, mar kisgyerek le van igazolva. Nyilvan csak a legjobbak ragadnak meg, de ez nem ujdonsag, hogy egyszamjegyu a gyerek eletkora, es mar kopogtat a szerzodessel az ugynok meg a helyi klub
thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Egy kis off ha nem baj,erdekesseg lehet valakiknek:
Egy sraccal beszelgettem januarban eleg sokat,edzoit csinalta epp,2 evvel ezelott alapitottt egy ugynokseget azzal a cellal,hogy del afrikaban(malira emlekszem,es meg ket orszagot mondott,de nem akarok hazudni,nem tudom pontosan) fiatal kolykoket(10-14) figyeljen meg,majd europaba hozza oket a cegen keresztul.
Azt mondta,hogy becsodolt a ceg,rengeteg idot,penzt es energiat beletettek,alig tudott par gyerekkel szerzodest kotni.
Meg ki is rohogtem,hogy onnan nem sikerult?!
Azt mondta,hogy a legutolso falvakban,ahol meg focipalyanak se nezheto valamin jatszottak,tele vannak mindenhol megfigyelokkel,ha egy ugyesebb,tehetsegesebb,kepzettebbb gyerekhez oda mesz meccs utan,vagy megvarod az oltozonel,felteszik a kezuket,mondjak,hogy no,es hozzateszik,hogy feyeneord,ajax,psv,rb salzburg,spanyol csapatok stb.
Azt mondta,hogy brutalis ami lent megy,mindenhol mindenkit figyelnek,oriasi halozatokkal dolgoznak bizonyos csapatok lent.
Oszinten,ezert is gondolom,hogy egy real madrid,akinel a piac azert del amerikaban mindig is eros volt,nem hiszem,hogy akkor ertesulnek egy jatekosrol,amikor az a youtube-ra vagy tiktokra felkerul.
Hanem mar akkor elkezdik figyelemmel kovetni,ha kolyokkoraban ugyesebb.
Neymar is volt ugye itt.
Egy sraccal beszelgettem januarban eleg sokat,edzoit csinalta epp,2 evvel ezelott alapitottt egy ugynokseget azzal a cellal,hogy del afrikaban(malira emlekszem,es meg ket orszagot mondott,de nem akarok hazudni,nem tudom pontosan) fiatal kolykoket(10-14) figyeljen meg,majd europaba hozza oket a cegen keresztul.
Azt mondta,hogy becsodolt a ceg,rengeteg idot,penzt es energiat beletettek,alig tudott par gyerekkel szerzodest kotni.
Meg ki is rohogtem,hogy onnan nem sikerult?!
Azt mondta,hogy a legutolso falvakban,ahol meg focipalyanak se nezheto valamin jatszottak,tele vannak mindenhol megfigyelokkel,ha egy ugyesebb,tehetsegesebb,kepzettebbb gyerekhez oda mesz meccs utan,vagy megvarod az oltozonel,felteszik a kezuket,mondjak,hogy no,es hozzateszik,hogy feyeneord,ajax,psv,rb salzburg,spanyol csapatok stb.
Azt mondta,hogy brutalis ami lent megy,mindenhol mindenkit figyelnek,oriasi halozatokkal dolgoznak bizonyos csapatok lent.
Oszinten,ezert is gondolom,hogy egy real madrid,akinel a piac azert del amerikaban mindig is eros volt,nem hiszem,hogy akkor ertesulnek egy jatekosrol,amikor az a youtube-ra vagy tiktokra felkerul.
Hanem mar akkor elkezdik figyelemmel kovetni,ha kolyokkoraban ugyesebb.
Neymar is volt ugye itt.
Leirtam en is ezt,nem tokeletes,de jobb.En csak annyit mondok, hogy attol,hogy vkinek x papirja vagy y ev tapasztalata van adott temaban, nem biztos,hogy mindig igaza van es jol latja, nem kell feltetlen gondolkodas nelkul elfogadni, amit mond, tesz.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
Tekintve,ami hirek eljutnak hozzank, milyen penetrans balfaszsagok folynak a klubnal evrol evre, barmelyik verziot el tudom kepzelnimiro. írta:Nem lehet,hogy a real regota figyelte,esetleg mar honapokkal ezelott kiderult a hatterben,hogy a gyereket valoszinuleg hozzak,igy a media elkezdte felhuzni,ami amugy a mindharom felnek tokeletes?hehetheoriginal írta:
Sztem ez egy reklamigazolas, argentin piac, nincs argentin jatekosunk, o meg a legujabb felkapott, mesterségesen hypeolt kisgyerek, hogy mehessen tovabb az argentin gazdasag.
Sportszakmailag lofasz, a latottak alapjan tartom.
Mert a realnak is jo,hogy pl a tegnapi gyozelem mar ugy van megemlitve,hogy a real csodagyerekevel nyert a river.
Vagy a realhoz csak akkor jut el egy nev del-amerikabol,ha a mediaba megemlitik?
En csak annyit mondok, hogy attol,hogy vkinek x papirja vagy y ev tapasztalata van adott temaban, nem biztos,hogy mindig igaza van es jol latja, nem kell feltetlen gondolkodas nelkul elfogadni, amit mond, tesz.
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Már jóval korábban felmerült a neve nálunk, emlékszem rá.
Az nem tölt el túlzott optimizmussal, hogy még egy olyan YT összeállítást sem láttam róla, amire csettintenék, de kölyök még, bízok benne, hogy alaposan felmérték.
A savazás után ránéztem a tegnapi vs videóra is, annyira nem látom gyászosnak a tegnapi teljesítményét, az itt írtak alapján arra számítottam, hogy minden második labda méterekre pattogott el tőle, de nem volt durva, igaz, kiemelkedő sem.
Nem kell agyonnyomni, aztán kiderül mennyi van benne.
Az nem tölt el túlzott optimizmussal, hogy még egy olyan YT összeállítást sem láttam róla, amire csettintenék, de kölyök még, bízok benne, hogy alaposan felmérték.
A savazás után ránéztem a tegnapi vs videóra is, annyira nem látom gyászosnak a tegnapi teljesítményét, az itt írtak alapján arra számítottam, hogy minden második labda méterekre pattogott el tőle, de nem volt durva, igaz, kiemelkedő sem.
Nem kell agyonnyomni, aztán kiderül mennyi van benne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- miro.
Nem lehet,hogy a real regota figyelte,esetleg mar honapokkal ezelott kiderult a hatterben,hogy a gyereket valoszinuleg hozzak,igy a media elkezdte felhuzni,ami amugy a mindharom felnek tokeletes?hehetheoriginal írta:
Sztem ez egy reklamigazolas, argentin piac, nincs argentin jatekosunk, o meg a legujabb felkapott, mesterségesen hypeolt kisgyerek, hogy mehessen tovabb az argentin gazdasag.
Mert a realnak is jo,hogy pl a tegnapi gyozelem mar ugy van megemlitve,hogy a real csodagyerekevel nyert a river.

Vagy a realhoz csak akkor jut el egy nev del-amerikabol,ha a mediaba megemlitik?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
Akkor minek igazoltuk, ha güler ugyanezt tudja, akar meg jobban is?
Sztem teljesen felesleges faszsag volt ez, mert ennyi penzert talalunk jobb prospectet is, vagy mehetett volna mas igazolasra is..
Ha ok lattak, a nagy szakmai szemukkel
Sztem teljesen felesleges faszsag volt ez, mert ennyi penzert talalunk jobb prospectet is, vagy mehetett volna mas igazolasra is..
na attol mentsen meg minket az egSzerintem azert hoztak el,mert ok latjak is ezt a potencialt benne,

Ha ok lattak, a nagy szakmai szemukkel

thereisonly1ronaldo
- miro.
Amiket leirtal,ezek 17 evesen boven fejleszthetok.gólvonal írta:Nyilvánvalóan a tegnapi meccsről van szó, nem kell mindenkit hülyének nézni. Viszont ha valaki egy meccsen lassú, tohonya, egylábas, és technikai hiányosságai vannak, abból azért vonható le következtetés. Nem arról van szó, hogy rossz döntéseket hozott a pályán, ami fejleszthető.miro. írta:
Ott kezdodott el,hogy labdaatveteli gondjai vannak,nem tud egy az egyezni,es ebbol adodoan minek igazoltak le. Egy darab meccsbol itelve.
Nekem ket dolog jott le, o nem vonalszelso lesz,akit arra kell hasznalni,hogy nyargaljon le az alapvonalig,es 90percig rangassa a vedojet,mint egy rodrygo vagy vinicius,illetve azert tunik lassabbnak,mert fejben meg az.
De ez egy kisgyerektol teljesen normalis.
Ha van benne potencial,akkor mar az,hogy egy real madriddal tud mindennap edzeni,kifogja belole hozni,hogy a leheto legtobbet tudjon fejlodni ez idaig.
Szerintem azert hoztak el,mert ok latjak is ezt a potencialt benne,peldaul annak ellenere,amiket leirtal.
Hulyenek meg abszolut nem neztelek,(ugy hogy kerlek ne is vedd ezt magadra) azt maximum szegeny hehe csinal magabol.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nyilvánvalóan a tegnapi meccsről van szó, nem kell mindenkit hülyének nézni. Viszont ha valaki egy meccsen lassú, tohonya, egylábas, és technikai hiányosságai vannak, abból azért vonható le következtetés. Nem arról van szó, hogy rossz döntéseket hozott a pályán, ami fejleszthető.miro. írta:
Ott kezdodott el,hogy labdaatveteli gondjai vannak,nem tud egy az egyezni,es ebbol adodoan minek igazoltak le. Egy darab meccsbol itelve.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor új edzőnk van ősszelYazid írta: Ha kikapnank mind a 3 meccsen is leszarom. Nalam ősszel kezdodik a szezon es addigra remelem mar valami kiforr

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ha kikapnak 3 meccsen akkor hatalmas pacsi annak aki nem kuldte mar reg mutetre bellit... meg amugy isYazid írta: Ha kikapnank mind a 3 meccsen is leszarom. Nalam ősszel kezdodik a szezon es addigra remelem mar valami kiforr
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ha kikapnank mind a 3 meccsen is leszarom. Nalam ősszel kezdodik a szezon es addigra remelem mar valami kiforr
- miro.
Csak arra akarok valaszolni,hogy egy szoval sem irtam,hogy o szuk elit futballista lesz,mert te itt mar errol beszelsz.hehetheoriginal írta:Jobb szeme van.. dehogy van jobb szeme.miro. írta:
Nem biztos,de azert a jozan paraszti esz nekem azt mondja,hogy akinek 20-30 ev tapasztalata van az elitfutballban,aki a mindennapjait ilyen csapatoknal,fiatalok,idosek,tehetsegek,legendak,kolykok kozeleben tolti,annak nem tokeletes,de jobb szeme van hozza.
Csak ha ok rosszul dontenek,azzal utana lehet peldalozni,mert nyoma van. Az interneten szurkolokent nem lehet hibazni.
Te ezt az eye teszteddel azert tudhatod..![]()
A szurkolo a meccs alapjan dont, csak az szamit. Kutyat nem erdekli mit porgeti a faszan is a labdat edzesen, meg mennyire vilagklasszis egyedul az ures kapunal, ha meccsen gatya az egesz.
Csak megsugom, az eyetest meg soha nem tevedett. Mindig tökéletesen megmutatja az aktualis allapotot, perfektul meg lehet itelni belole a fizikalis attributumokat, adottsagokat, labdaerzeket, felfogast, gondolkodast, vagy ezek hianyat. A fizikalis mutatokat 3 perc es 4 megmozdulas utan megmondom neked, hogy miafasz van, barkirol, nem atomfizika.
De ne menjunk bele megint... Mert az az érzésem, hogy nem erted sokan masokkal egyutt... Mert te jovore valo projekciot, meg joslast ertesz ez alatt
Persze a temahoz, maszti fejlodhet - mintha madridban ez lenne a scope, hogy tinitehetsegeket nevelunk ki.... - de az alapok, amiket most mutat, azok alapjan egy teljesen atlagos, semmi extra jatekos. Nagyon meglepodnek, hogy szuk elit vilagsztar valna belole es epik sikeres karriert futna be, mert ilyen hozza hasonlo tudas es kepesseg kismillio van szerte mindenhol.
A tobbire nem tudok/akarok valaszolni,a facebook tele van ilyen emberekkel/hozzaszolasokkal,akik azt hiszik,hogy leteszik ujra a futball alapkoveit,napi 15percben,de valojaban semmi kozuk a sportaghoz.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sergio Ramos is named the MOTM against Inter Milan.
39 years old.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Uram atyám

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
insert "ah shit, here we go again" gta meme.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Jobb szeme van.. dehogy van jobb szeme.miro. írta:Nem biztos,de azert a jozan paraszti esz nekem azt mondja,hogy akinek 20-30 ev tapasztalata van az elitfutballban,aki a mindennapjait ilyen csapatoknal,fiatalok,idosek,tehetsegek,legendak,kolykok kozeleben tolti,annak nem tokeletes,de jobb szeme van hozza.hehetheoriginal írta:
Nem biztos, hogy mindig a szuperlicenszes, sokdiplomas szakembernek kell hinni, hanem eleg a sajat szemednek, es a jozan paraszti esznek....
Csak ha ok rosszul dontenek,azzal utana lehet peldalozni,mert nyoma van. Az interneten szurkolokent nem lehet hibazni.
Te ezt az eye teszteddel azert tudhatod..![]()
A szurkolo a meccs alapjan dont, csak az szamit. Kutyat nem erdekli mit porgeti a faszan is a labdat edzesen, meg mennyire vilagklasszis egyedul az ures kapunal, ha meccsen gatya az egesz.
Csak megsugom, az eyetest meg soha nem tevedett. Mindig tökéletesen megmutatja az aktualis allapotot, perfektul meg lehet itelni belole a fizikalis attributumokat, adottsagokat, labdaerzeket, felfogast, gondolkodast, vagy ezek hianyat. A fizikalis mutatokat 3 perc es 4 megmozdulas utan megmondom neked, hogy miafasz van, barkirol, nem atomfizika.
De ne menjunk bele megint... Mert az az érzésem, hogy nem erted sokan masokkal egyutt... Mert te jovore valo projekciot, meg joslast ertesz ez alatt
Persze a temahoz, maszti fejlodhet - mintha madridban ez lenne a scope, hogy tinitehetsegeket nevelunk ki.... - de az alapok, amiket most mutat, azok alapjan egy teljesen atlagos, semmi extra jatekos. Nagyon meglepodnek, hogy szuk elit vilagsztar valna belole es epik sikeres karriert futna be, mert ilyen hozza hasonlo tudas es kepesseg kismillio van szerte mindenhol.
thereisonly1ronaldo
- miro.
Nem biztos,de azert a jozan paraszti esz nekem azt mondja,hogy akinek 20-30 ev tapasztalata van az elitfutballban,aki a mindennapjait ilyen csapatoknal,fiatalok,idosek,tehetsegek,legendak,kolykok kozeleben tolti,annak nem tokeletes,de jobb szeme van hozza.hehetheoriginal írta:Nem biztos, hogy mindig a szuperlicenszes, sokdiplomas szakembernek kell hinni, hanem eleg a sajat szemednek, es a jozan paraszti esznek....miro. írta:
Ha ilyen szar,hogy kerult egy argentin bajnoksag egyik legerosebb csapatahoz 17 evesen? Eveken keresztul egyetlen meccsen sem volt kiemelkedo az utanpotlasban,de valahogy atbukdacsolt kettesekkel,aztan lepkedte a korosztalyokat?
A Realnal egy Solari aki 30 eve a futballban van,o is ennyire hulye?
En nem mondom,hogy belole barmi is lesz,de azert ennyire fogalmatlan nem lehet.
Te ezt az eye teszteddel azert tudhatod..

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023