Én is amondó vagyok h ez a torna olyan szempontból annyira nem is jön rosszul itt az elején.. lássák már ezek qrvara hozzáértő vezetők h még mindig a béka segge alatt vagyunk pedig elvileg egy "összeszokott" kp és támadósorrol van szó...Kerlon írta:Kánaán nekik ez a "keveredés" a házunk táján. Asencionál meg leírtam, hogy a most látottakból kb. semmit sem szabad levonni. Courtois tette a legjobban, hogy ezt kimondta a meccs után. Xabi kapott 3-4 meccset felmérni a keretet.Pad'em írta:
Maximális fenntartasokkal olvasnám amit a Marca ír idén nyáron. Pár hete címlapon volt Nico Williams hogy megvesszük azóta épp aláír a katalánokhoz, szintén világgá kürtölték, hogy hozzuk Stillert Xabinak most meg, hogy nemet mondtak neki a kpsra. Írnak össze vissza mindent.
Csak az a kár hogy megint úgy bezengték hogy mennyire fontos nekünk ez a klub vb és mindenáron meg akarjuk nyerni, erre meg úgy beégünk mint úgy általában az egész múlt szezonban... Alázattal többre mennénk, egyáltalán nem gáz hogy csapatot építünk épp és hogy ez a torna egy felmérő xabi és a csapat számára