5-8 percesből se, de 1 félidő alapján se ha már itt tartunk.ELSiete írta:Nekem pont hogy meggyőző volt, azok alapján elég jó barátságban volt a labdával, de hát újabb példa, hogy 5-8 perces szösszenetekből nem szabad ítélni.flori írta: Nyilván nem lehet egy meccsből kiindulni, de ő még a youtubeon sem volt meggyőző.Solarit majd elő lehet venni.

Egyéb bajnokságok
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat hany evig szopattak minket, arra gondoltamchronic írta:Most akko mivan hehe?hehetheoriginal írta:Meg bappeval is hulyere vett minket.
Azt hittem te vagy a bappé csoport védőügyvédje.![]()
thereisonly1ronaldo
-
Na azért.chronic írta:Úgy értettem a vakvágányt,hogy lehetett volna belőlük egy Reinier is, hálisten nem lett, komoly szint mind a két játékos, Vini almost balondor.untouchable írta:Vini és Rodrygo vakvágány volt? Milyen szempontból?![]()
Rodry meg 100 millás játékos.

Hala Madrid y nada más 
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Úgy értettem a vakvágányt,hogy lehetett volna belőlük egy Reinier is, hálisten nem lett, komoly szint mind a két játékos, Vini almost balondor.untouchable írta:Vini és Rodrygo vakvágány volt? Milyen szempontból?

Rodry meg 100 millás játékos.
-
Vini és Rodrygo vakvágány volt?chronic írta:Ezek marketing igazolások?Pad'em írta:Huijsen. Mbappé. Bellingham.
Vini és Rodrygo oké,hogy vakvágány volt, de a felső három az tuti fix world class.

Konkrétan BL győzelmeket hozott nekünk ez a két játékos. A világ összes focistájának 99% százaléka nem mondhatja el ezt magáról.
Vini world class játékos még rossz formában is és Rodrygo is potential world class továbbra is, meglátjuk hogyan alakul a sorsa.
Értem én, hogy divat utálni a braziljainkat, de azért finoman szólva is itt néhányan becsukott szemmel nézték az elmúlt 6-7 évet, ha megkérdőjelezitek a tényeket.
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem, pont hogy ők sportszakmai szempontból voltak jó igazolások nagy pénzért, ezeket hiányoltad ezért soroltam őket.chronic írta:Ezek marketing igazolások?Pad'em írta:Huijsen. Mbappé. Bellingham.
Vini és Rodrygo oké,hogy vakvágány volt, de a felső három az tuti fix world class.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
Ezek marketing igazolások?Pad'em írta:Huijsen. Mbappé. Bellingham.
- Pad'em
Huijsen. Mbappé. Bellingham.chronic írta:Akkor ha marketingből elköltünk ilyen pénzeket, akkor néha nem ártana sportszakmai szempontból is ilyen vagy nagyob összegeket is.Pad'em írta: Marketingigazolás, nem akartuk, hogy akit 2 éve scoutolunk elvigye előlünk a friss BL győztes.
Vinire meg Rodrygóra költött 45 milliók is asszem elég jó befektetések voltak.
De ingyen Rüdiger vagy Arnold se volt rossz biznisz.
Vagy Valverde 5 millióért vagy mennyiért hoztuk annó

Nem jöhet be minden igazolás. Mellesleg azért várjuk meg legalább míg Madridba ér.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
Most akko mivan hehe?hehetheoriginal írta:Meg bappeval is hulyere vett minket.
Azt hittem te vagy a bappé csoport védőügyvédje.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Psg ugyanugy atbaszott minket, mint a portugal bhv gyerekkel, aki jelenleg utcahosszal a vilag legjobbja.Pad'em írta:Kiválógólvonal írta: Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.![]()
De legalább nem a PSG-jé!
Meg bappeval is hulyere vett minket.
Kicsit unalmas mar,hogy allandoan a szarba nyulunk bele
thereisonly1ronaldo
- chronic
Akkor ha marketingből elköltünk ilyen pénzeket, akkor néha nem ártana sportszakmai szempontból is ilyen vagy nagyob összegeket is.Pad'em írta: Marketingigazolás, nem akartuk, hogy akit 2 éve scoutolunk elvigye előlünk a friss BL győztes.
- Pad'em
Gonoszak vagytok, gól elött is ő vitte keresztbe és tette ki a szélre most nézem. Ez manapság ha 17 vagy 40 millió
Marketingigazolás, nem akartuk, hogy akit 2 éve scoutolunk elvigye előlünk a friss BL győztes.

Marketingigazolás, nem akartuk, hogy akit 2 éve scoutolunk elvigye előlünk a friss BL győztes.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nekem pont hogy meggyőző volt, azok alapján elég jó barátságban volt a labdával, de hát újabb példa, hogy 5-8 perces szösszenetekből nem szabad ítélni.flori írta: Nyilván nem lehet egy meccsből kiindulni, de ő még a youtubeon sem volt meggyőző.Solarit majd elő lehet venni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Detto. Gyorsabb nem igen lesz. Alibi cselei vannak, és egylábas. Vidik alapján amúgy ígéretesnek tűnt, bár tudom nem így kell egy játékost megitelni, de sajnos nincs lehetőségem az argentin bajnoksagot követni, szóval muszáj valahogy szűrni.gólvonal írta: Az a baj, hogy azt se látom, ez hogyan lehetne jobb. A mai alapján nem arról van szó, hogy egy jó képességű játékos, aki meg tapasztalatlan, hanem konkrétan labdát lekezelni sem sikerült több alkalommal.
A testbeszede sem tetszett, várja 2-3 védő között állva a labdát és mutogat ha nem kapja.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- flori
Nyilván nem lehet egy meccsből kiindulni, de ő még a youtubeon sem volt meggyőző.
Solarit majd elő lehet venni.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- chronic
Röviden: argentín favágó, mind az, kivéve 30 évente egyet.
Ugyse lesz sansza az első csapatban, akkora a konkurencia.

Ugyse lesz sansza az első csapatban, akkora a konkurencia.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Akkor nem tudom mivan, mert a gol előtt ő tette ki a szélre szépen, majd a beadás utan szuletett a gol.Caraway írta: En beleneztem az elso 35 percbe, konkretan nem volt jo megmozdulasa.
Vagy mast neztel, vagy csak nem vetted eszre tőlre azt az átadást.
Az az 1 értékelhető passza volt mondjuk, ami elore ment es a támadásépítés szempontjábol relevánsnak mondhato.
Ezt leszamitva sotlan, se ize se buze a srac. Barmelyik csoda tinink, elorebb tartott 17 évésen nála.
Najo talan Vini nem. Ő mindent madridban tanult.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az a baj, hogy azt se látom, ez hogyan lehetne jobb. A mai alapján nem arról van szó, hogy egy jó képességű játékos, aki meg tapasztalatlan, hanem konkrétan labdát lekezelni sem sikerült több alkalommal.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem Carreras a kidobott 50 hanem ez a gyerek. arc, tetkó megvan, középen legyez ha nem kapja a labdát, nem mozog, rúgott argentínában 2 szabigólt azt 50 millió. gyenge.
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
Az elso felido feleig kb az a 3-4 passza is ellenfelhez ment. Most az utolso par percre a felidoben kicsit beljebb huzodott, volt par sikeres alibi passz…
Tovabbra sem ertem mit akarunk ettol a gyerektol
Tovabbra sem ertem mit akarunk ettol a gyerektol