Úgy értettem a vakvágányt,hogy lehetett volna belőlük egy Reinier is, hálisten nem lett, komoly szint mind a két játékos, Vini almost balondor.untouchable írta:Vini és Rodrygo vakvágány volt? Milyen szempontból?

Rodry meg 100 millás játékos.
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 17., kedd 22:23
Úgy értettem a vakvágányt,hogy lehetett volna belőlük egy Reinier is, hálisten nem lett, komoly szint mind a két játékos, Vini almost balondor.untouchable írta:Vini és Rodrygo vakvágány volt? Milyen szempontból?
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. június 17., kedd 22:22
Vini és Rodrygo vakvágány volt?chronic írta:Ezek marketing igazolások?Pad'em írta:Huijsen. Mbappé. Bellingham.
Vini és Rodrygo oké,hogy vakvágány volt, de a felső három az tuti fix world class.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 22:14
Nem, pont hogy ők sportszakmai szempontból voltak jó igazolások nagy pénzért, ezeket hiányoltad ezért soroltam őket.chronic írta:Ezek marketing igazolások?Pad'em írta:Huijsen. Mbappé. Bellingham.
Vini és Rodrygo oké,hogy vakvágány volt, de a felső három az tuti fix world class.
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 17., kedd 22:12
Ezek marketing igazolások?Pad'em írta:Huijsen. Mbappé. Bellingham.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 22:09
Huijsen. Mbappé. Bellingham.chronic írta:Akkor ha marketingből elköltünk ilyen pénzeket, akkor néha nem ártana sportszakmai szempontból is ilyen vagy nagyob összegeket is.Pad'em írta: Marketingigazolás, nem akartuk, hogy akit 2 éve scoutolunk elvigye előlünk a friss BL győztes.
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 17., kedd 22:07
Most akko mivan hehe?hehetheoriginal írta:Meg bappeval is hulyere vett minket.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 17., kedd 22:06
Psg ugyanugy atbaszott minket, mint a portugal bhv gyerekkel, aki jelenleg utcahosszal a vilag legjobbja.Pad'em írta:Kiválógólvonal írta: Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.![]()
De legalább nem a PSG-jé!
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 17., kedd 22:03
Akkor ha marketingből elköltünk ilyen pénzeket, akkor néha nem ártana sportszakmai szempontból is ilyen vagy nagyob összegeket is.Pad'em írta: Marketingigazolás, nem akartuk, hogy akit 2 éve scoutolunk elvigye előlünk a friss BL győztes.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 17., kedd 22:01
Nekem pont hogy meggyőző volt, azok alapján elég jó barátságban volt a labdával, de hát újabb példa, hogy 5-8 perces szösszenetekből nem szabad ítélni.flori írta: Nyilván nem lehet egy meccsből kiindulni, de ő még a youtubeon sem volt meggyőző.Solarit majd elő lehet venni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 17., kedd 22:00
Detto. Gyorsabb nem igen lesz. Alibi cselei vannak, és egylábas. Vidik alapján amúgy ígéretesnek tűnt, bár tudom nem így kell egy játékost megitelni, de sajnos nincs lehetőségem az argentin bajnoksagot követni, szóval muszáj valahogy szűrni.gólvonal írta: Az a baj, hogy azt se látom, ez hogyan lehetne jobb. A mai alapján nem arról van szó, hogy egy jó képességű játékos, aki meg tapasztalatlan, hanem konkrétan labdát lekezelni sem sikerült több alkalommal.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 17., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 17., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. június 17., kedd 22:00
Akkor nem tudom mivan, mert a gol előtt ő tette ki a szélre szépen, majd a beadás utan szuletett a gol.Caraway írta: En beleneztem az elso 35 percbe, konkretan nem volt jo megmozdulasa.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 17., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 17., kedd 21:55
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2025. június 17., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 21:50
Kiválógólvonal írta: Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. június 17., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 17., kedd 21:48
Első félidő alapján gyenge. Egy lábas és robbanekonynak sem mondanám. Nincs jelentősége, a Real más kávéház lesz és mást is hozhat ki belőle, de azt az extrát nem látom. Majd megtudjuk.chronic írta: Na nézzük Mastantuono papát.![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem