Egyéb bajnokságok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
Most pl kb 4-szer kerte a labdat, a problema,hogy a 16os elott all, es 2-3 vedo veszi korbe, plusz a labda utjaban is van vedo. De nem baj, nem a legelesebb kes ez se

thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem akartam elsőnek beírni nehogy sértődés legyen belőle.gólvonal írta: Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.
- hehetheoriginal
Nem akarom irni, mert mar valszeg a fasza tele van mindenkinek,hogy allandoan negativba vagyokgólvonal írta: Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.

De a gyerek 17 vagy hany evesen szet van varrva, teljesitmeny az semmi extra. Semmi kulonleges kepesseget nem villantott, solarit meg a nyar vege elott ki kell baszni.
Gyamal ugyanennyi idos, es szintekkel van felette.
Reinier 2.0

thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jogos. Megy a háttérben a tv-n a meccs, szerintem labda se volt nála.gólvonal írta: Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Maszti az első félidőben csapata leggyengébb játékosa volt szvsz.
- Pad'em
Vagy lehet, hogy Xabi és a scoutjaink nem két perces videók meg De la Fuente válogatási szokásai alapján hoznak döntést és nem értelmetlenül lenne elverve? Hanem mert úgy érzik egy megfelelő láncszem lehet a gépezetbementamas írta:Ezzel egyetértek. De ettől még nem kellene értelmetlenül elverni 50 milliókat. (Miguelt én is visszahoznám.)chronic írta:
Ki kell baszni a Mendy-Fran dzsi párost.
Ez tuti, a többit majd meglátjuk.
Carreras-Miguel Guti duót szerintem megnézhetnék idén.

Nuno Mendesen kívül nincs kiemelkedő balhátvéd, ő meg leigazolhatatlan. Úgyhogy nyugodtan költsünk erre a gyerekre szerintem.
Masztit aki nézi majd írjon pár sort.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ezzel egyetértek. De ettől még nem kellene értelmetlenül elverni 50 milliókat. (Miguelt én is visszahoznám.)chronic írta:Ki kell baszni a Mendy-Fran dzsi párost.mentamas írta: Na jó, akkor már hárman vannak Carreras előtt a sorban
De nekünk ő kell
- chronic
Ki kell baszni a Mendy-Fran dzsi párost.mentamas írta: Na jó, akkor már hárman vannak Carreras előtt a sorban
De nekünk ő kell
Na jó, akkor már hárman vannak Carreras előtt a sorbanchronic írta:Az a faszi spanyol és helyette egy Cucuka játszik?Galacticos írta: Balde sem szokott valogatott lenni. Akkor o is kutyauto?![]()
Balde pedig rohadt jó szerintem.
És még így is simán lettek európa bajnokok, gg.

De nekünk ő kell

- Pad'em
Azt az eredményt nem láttam sorry. Amúgy ebben a melegben a brazil meg argentín csapatok simán okozhatnak meglepetéseket.gólvonal írta:Dortmund se. Én arra számítottam, hogy ezek a csapatok fél gőzzel is verik a dél-amerikaiakatPad'em írta:
Tehát akkor magyarán a portugál csapatok nem remekelnek eddig.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
Az a faszi spanyol és helyette egy Cucuka játszik?Galacticos írta: Balde sem szokott valogatott lenni. Akkor o is kutyauto?

Balde pedig rohadt jó szerintem.
És még így is simán lettek európa bajnokok, gg.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez pont szar szempont. top Nacho se kellett a válogatottba. Idén amit Asencio lehozott de nem kell ugye mert Vivian szint kell. Cucuka az edző babuskája és ő van tolva.mentamas írta: Ha ez a srác tényleg akkora király, akkor miért nem kerettag a válogatottban? Egy Cucurella és Grimaldo van előtte a sorban...
Azok alapján, amit eddig láttam belőle, kb az lehet a legnagyobb erőssége, hogy saját nevelésnek számít.
Máskülönben meg a top Mendy jobb játékos volt Carrerastól. Túlzó volt érte is az 50 millió, de voltak időszakok, amikor bizonyította az árát.
- hehetheoriginal
Lesz nekunk is egy garnaccsonk?chronic írta: Na nézzük Mastantuono papát.![]()

thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Balde sem szokott valogatott lenni. Akkor o is kutyauto?mentamas írta: Ha ez a srác tényleg akkora király, akkor miért nem kerettag a válogatottban? Egy Cucurella és Grimaldo van előtte a sorban...
Azok alapján, amit eddig láttam belőle, kb az lehet a legnagyobb erőssége, hogy saját nevelésnek számít.
Máskülönben meg a top Mendy jobb játékos volt Carrerastól. Túlzó volt érte is az 50 millió, de voltak időszakok, amikor bizonyította az árát.
Es a top mendy sem tudott labdat kezelni, hatul rendben volt nagyon de elorefele jatekba borzalom.
Tudom tudom zinedine mendy meg egy ket csel de az is azert volt mert annyira esetleg, csetlo botlo mozgasu hogy ezzel zavarta meg az ellenfelet.
Ha ez a srác tényleg akkora király, akkor miért nem kerettag a válogatottban? Egy Cucurella és Grimaldo van előtte a sorban...Pad'em írta:Már lassan 10 eve ilyen, Mendy is 50 volt 2019-ben. Nekem tetszik a játéka, remek szeme van, jól, pontosan teszi a labdákat a támadóknak. Egyik oldalon se az a sprinter lefutok mindenkit hátvédünk lesz, viszont Trentnek meg Carrerasnak is nagyon stabil passzjátéka van, Xabi meg full kontrollt akar, ahhoz eleg jó alap ket ilyen fullback.mentamas írta:
Szóval ilyen egy 50 millás balbekk 2025-ben?![]()
- chronic
Na nézzük Mastantuono papát.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Meg a vegen kiderul, hogy a del-amerikai elcsapatok megsem boxzsaknak valok....
Ilyen korulmenyek kozott szerintem a top europai csapatoknak is szoros lehet egy meccs.
A mi meccsunkre kivancsi leszek, Malcomot szerintem azota nem lattam a palyan, hogy ellenunk golt lott
Ilyen korulmenyek kozott szerintem a top europai csapatoknak is szoros lehet egy meccs.
A mi meccsunkre kivancsi leszek, Malcomot szerintem azota nem lattam a palyan, hogy ellenunk golt lott

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Dortmund se. Én arra számítottam, hogy ezek a csapatok fél gőzzel is verik a dél-amerikaiakatPad'em írta:Tehát akkor magyarán a portugál csapatok nem remekelnek eddig.gólvonal írta:
Azert egy Portonak meg Benficanak nem volt annyival több meccse, mint régen.
- RaúlCF
meg azért a Boca meg a Palmeiras pont a nagy dél amerikai csapatok. azért nem egy Mamelodi Sundowns szinten vannak.
- Pad'em
Tehát akkor magyarán a portugál csapatok nem remekelnek eddig.gólvonal írta:Azert egy Portonak meg Benficanak nem volt annyival több meccse, mint régen.poronty írta: Vagy mert az európai csapatok most végeztek a szezonnal és a halálukon vannak, a dél-amerikaiknak meg szezon közepe van.