Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Az biztos,hogy évek óta Premier league a legkeményebb bajnokság náluk 5 pont előny/lemaradás az szinte semmi.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mert bale mit hozott volna ki a mai vagy city elleni meccsből ? 5-1 vagy 6-1 lett volna, mert elsüt egyet 25-ről ?
szerintem nem bale hiánya a kulcs (nyilván az is számít, hiszen a jelen fociban klasszis játékos) hanem az, hogy a sok érkezőt nem sikerült csapattá formálni, és valószínűleg repülni is fog avb, hogy aztán kiderüljön, valóban a keret kevés, vagy az edző is nyakig benne volt ebben.
a bl-hez meg annyit, hogy a tavalyi spursnek sem lenne több esélye az első 4-be kerülni, idén sokkal kiegyensúlyozottabb az eleje.
a chelsea és city továbbra is abszolút esélyes a bajnoki címre, az arsenal és liverpool jelentősen feljavultak, a manchester united pedig valószínűleg valahogy úgyis oda fog érni (vagyis meglepne, ha csak euroligában indulhatnának) és akkor még nem beszéltünk az evertonról és a szarkákról, akik méltóak végre valahára az erős középcsapat titulushoz.
azért így rohadt nehéz elcsípni egy negyedik helyet.
szerintem nem bale hiánya a kulcs (nyilván az is számít, hiszen a jelen fociban klasszis játékos) hanem az, hogy a sok érkezőt nem sikerült csapattá formálni, és valószínűleg repülni is fog avb, hogy aztán kiderüljön, valóban a keret kevés, vagy az edző is nyakig benne volt ebben.
a bl-hez meg annyit, hogy a tavalyi spursnek sem lenne több esélye az első 4-be kerülni, idén sokkal kiegyensúlyozottabb az eleje.
a chelsea és city továbbra is abszolút esélyes a bajnoki címre, az arsenal és liverpool jelentősen feljavultak, a manchester united pedig valószínűleg valahogy úgyis oda fog érni (vagyis meglepne, ha csak euroligában indulhatnának) és akkor még nem beszéltünk az evertonról és a szarkákról, akik méltóak végre valahára az erős középcsapat titulushoz.
azért így rohadt nehéz elcsípni egy negyedik helyet.
- ateeemadrid
azért ez elég erős túlzás, talán a kp kivételével minden poszton jobb a liverpool.ilyen szarul nem lehet játszania, egy ilyen alapvetően jó keretnek. persze nem világklasszisok, de ennél jobbak. sőt szerintem a keretek alapján erősebb a spurs mint a liverpool.
azért mert vettek ilyen wannabe tucatjátékosokat, meg morata szintjét meg nem ütő soldadokat, attól nem lesz jobb keretük.
suárez epic, még mindig tartom, hogy céer és messi után ő a 3. legjobb játékos jelenleg, sturridge is kurvajó, de pl. coutinho is nagyon alulértékelt, simán üti mondjuk oscart, ügyes kis játékos.
sakho meg szintén nagy vétel volt a védelembe.
jó ez a pool, na.
számomra egyre inkább egyértelmű, hogy a top4ben a City, az Arsenal, a 'Pool és a Chelsea kap helyet. sorrend viszont rejtély.
Hát én kérek elnézést ha minden rendben megy náluk, nem tudtam hogy az a terv hogy kapjanak egy 5öst minden nagy csapattól aki szembe jön. De hát akkor irány a BL, jó lesz az.'shutterisland írta:Még hogy nem fogják megérezni Bale hiányát...
pontokban nem is érzik

Bár lehet hogy ahhoz azért kéne egy normál edző meg egy csapat.
- Galacticos
egyébként ez már nem rossz nap, rossz forma, rossz játék.
én nem tudom milyen viszonyban vannak a játékosok avb-vel, de ez már nekem inkább edzőbuktatás.
ilyen szarul nem lehet játszania, egy ilyen alapvetően jó keretnek. persze nem világklasszisok, de ennél jobbak. sőt szerintem a keretek alapján erősebb a spurs mint a liverpool.
én nem tudom milyen viszonyban vannak a játékosok avb-vel, de ez már nekem inkább edzőbuktatás.
ilyen szarul nem lehet játszania, egy ilyen alapvetően jó keretnek. persze nem világklasszisok, de ennél jobbak. sőt szerintem a keretek alapján erősebb a spurs mint a liverpool.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Még hogy nem fogják megérezni Bale hiányát...
pontokban nem is érzik, mert tavaly a tottenham az első 16 kör alatt az idei 27-nél is kevesebbet gyűjtött, 26-ot.
az, hogy 5-6 gólokat kapnak a rangadókon, az nem bale hiánya miatt van, arra csak a kevés rúgott gólt lehet fogni.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Útwenger:
"Levy úgy van vele szerintem, hogy jobb lett volna azt a 100 millát kurvákra meg kokóra költeni, mert a f@rka legalább fel tud állni, de ez a Spurs már nem."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2013. december 15., vasárnap 18:57-kor.
-
6talmas gondba vannak, szerintem is edző cserre lesz a csapatnál 5letem sincs mi lenne a megoldás.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagyi 2013. december 15., vasárnap 18:57-kor.
egy 6ár fo5 ez a 5pur5......... Boas meg legalább szabadon töltheti az ünnepeket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Döme vagy épp Moniz mozdítható. Ezt talán ők is lehozzák.GT37 írta:Elég már, hagyjatok békén![]()
Mindjárt felk5öm magam
![]()
![]()
Azért ez már elég nagy gáz. AVB szerintem be fogja jelenteni a lemondását a meccs után.
![]()
![]()
Bár Levynek gondolom nem kell 5leteket adni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
úgy hallottam a fradi épp edzőt keresGT37 írta:Elég már, hagyjatok békén![]()
Mindjárt felk5öm magam
![]()
![]()
Azért ez már elég nagy gáz. AVB szerintem be fogja jelenteni a lemondását a meccs után.
![]()
![]()

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Elég már, hagyjatok békén
Mindjárt felk5öm magam

-

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
GT, sztem még most töröld magad...

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
baszki lementem egy adag frissen sült mézespusziért, erre látom, h már 5.
GT, lemenjek még 1 adagért?

tátönem: 7. hely, 15-21es gólarány
GT, lemenjek még 1 adagért?

BBarni írta:Vigyázni kell a sp?rsel egyre jobban fejlődnek, múltkor 6-0 volt most már csak 5...![]()
Ha így folytatják az Arsenal ellen már csak 4-el szopnak ki...![]()

tátönem: 7. hely, 15-21es gólarány

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2013. december 15., vasárnap 18:51-kor.
GT, adjunk neked egy 6almas 5öst? 
Suárez meg god modba tolja.

Suárez meg god modba tolja.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Suárez hihetetlen. úgy örül az 5. gólnak is mintha ő lőné az elsőt a meccsen. nagyon kéne ilyen csatár.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Vigyázni kell a sp?rsel egyre jobban fejlődnek, múltkor 6-0 volt most már csak 5...
Ha így folytatják az Arsenal ellen már csak 4-el szopnak ki...

Ha így folytatják az Arsenal ellen már csak 4-el szopnak ki...

- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
5letes a liverpooli támadósor, igazam van, GT?

Hát lehet hogy ez AVB vége. 
És mennek a 6-ért, beszarok

És mennek a 6-ért, beszarok