Espressot még tartogatom a midlife crisisra, meg amúgy sincs hely a konyhában nagy masinának.
Btw kávé, meg te úgyis ilyen osztrákiában lakó fiúcska vagy asszem, szóval megosztom veled

Rax / Schneeberg környékén túrázgattam, ott kerestem pár pörkölőt, ahonnan lőttem kávét:
Schicker Gourmet Rösterei - régi vágású, rendesen megpörkölt, klasszikus kávéélmény, semmi hippi gyümölcsös bohóckodás, ebből mondjuk kell skill jó kávét főzni. Őszintén, jól esett a sok újhullámos kávézó mellett.
Hochschwab Röster - elég házi jellegű pörkölő, nem annyira klasszikus, egy fokkal modernebb felfogás, közepes pörkölésű kávék leginkább, filterre mondjuk ez sem az igazi. Kotyogósba prémium.
Röststation - a hely ahol van, egy régi állomás, nagyon hangulatos. A kávé modernebb felfogású, nincs is sötét pörkölés. Teljesen ok ez is, filterre már használható pl. az etióp.