Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 15., vasárnap 20:57

realmadrid95 írta:
Bencze írta:
En a 2002es vbre gondoltam, bocs oreg vagyok :lol:

A 2002 es vbn is “csak” 4 et lottek nekik a Brazilok, nem 10 et.
Ugyanolyan eselytelen volt mind a harom kisebb ellenfel az emlitett meccseken. Mi sem fogunk 4nel tobbet rugni szerdan, aztan kb Bellingham egyedul tobbet er, mint az arab keret

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. június 15., vasárnap 20:55

A Bayern 1978-ban 8-0-ra verte az Ajaxot Cruyff búcsúmeccsén, a kispadon Lóránt Gyula ült :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 15., vasárnap 20:48

realmadrid95 írta:
Bencze írta:

De a németek akkor is 8at rúgtak szaudarábiának :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. június 15., vasárnap 20:42

BLevi96 írta: A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.
Sikerült összehasonlítani egy fél amatőr csapatot, egy olyannal, ami azért teszi-veszi a játékosokat milliós értékben.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 15., vasárnap 20:37

Bencze írta:
realmadrid95 írta:

A szaudi valogatott megverte a vbn azt az argentin valogatottat, akik kesobb megnyertek az egesz tornat. Azert ez a 10-0 megalazo, ekkora kulonbseget nem latsz a vbn. Kinanak sem rugna 10 et a brazil valogatott.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 15., vasárnap 20:31

dzsi91 írta:
Bencze írta:
Azért a németek és a bayern amúgy is ilyen elmeháborodottak ha lehet 20at rúgni akkor 20at rúgnak. A legtöbb nagycsapat megáll 3-4nél lötyögni ezek meg brazíliát is a földbedöngölik ha van rá alkalom vagy a barszát. Bayern nem monden felkészülési szezonban 30-0ra ver valami harmadosztályú csapatot? :mrgreen:

Persze nagy a különbség európa meg a többi között de a bayernen nemnagyon kell meglepődni, hogy egy gyerekekből álló csapatbak is nekimennének és legyalulnák őket ugyanúgy mintha bl döntő lenne. :mrgreen:
Nem lehet azt mondani, hogy nekimentek volna a kiviknek. Simán lehetett volna sokkal több is, ha megnyomták volna.

berta333

HozzászólásSzerző: berta333 » 2025. június 15., vasárnap 20:30

miro. írta:
RaúlCF írta: az a baj, hogy már megy az erős lobbi, hogy a kövi klub vb 48 csapatos legyen mert az európai csapatoknak nem tetszik, hogy kimaradtak. főleg a kiskapu,liverpool,arsenal, united,milan csipog érte. ez a 32 is rengeteg de 48 egyenesen abszurd. de persze a fifa nyitott rá mert több pénz.
A csapatok is azert lobbiznak,mert penz.
Az a kemeny,(ha ez igaz)hogy mindenki irogatja a meccsek szamat,aztan meg a csapatok akarnak meg tobb meccset. :lol:

A 36 csapatos Bajnokok Ligájával is hasonló gondok vannak/lesznek. Túl nagy a szórás. Elég lenne oda meghívni a többi kontinens Bajnokok Ligája győztesét és kész is a Klub Világbajnokság. Reális esélye úgysincs nem európai csapatnak.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 15., vasárnap 20:23

dzsi91 írta:
Bencze írta:
Azért a németek és a bayern amúgy is ilyen elmeháborodottak ha lehet 20at rúgni akkor 20at rúgnak. A legtöbb nagycsapat megáll 3-4nél lötyögni ezek meg brazíliát is a földbedöngölik ha van rá alkalom vagy a barszát. Bayern nem monden felkészülési szezonban 30-0ra ver valami harmadosztályú csapatot? :mrgreen:

Persze nagy a különbség európa meg a többi között de a bayernen nemnagyon kell meglepődni, hogy egy gyerekekből álló csapatbak is nekimennének és legyalulnák őket ugyanúgy mintha bl döntő lenne. :mrgreen:
Ezt tisztelem a Bayernbe, egyenranguként kezelik az ellenfelet, nem finomkodnak :mrgreen:
A Németeknek meg pacsi a 7-1 ért :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 15., vasárnap 20:15

chronic írta: Remélem lesz közte 10. Meg minden ilyen jellegű meccsen.
Ezt telibe. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 15., vasárnap 20:14

Bencze írta:
realmadrid95 írta:

A szaudi valogatott megverte a vbn azt az argentin valogatottat, akik kesobb megnyertek az egesz tornat. Azert ez a 10-0 megalazo, ekkora kulonbseget nem latsz a vbn. Kinanak sem rugna 10 et a brazil valogatott.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 15., vasárnap 20:12

Remy írta:
BLevi96 írta: A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.
Szintekkel jobb csapat az egyiptomi, mint az Auckland. A Miami meg egyáltalán nem extra csapat.
Ezzel egyetértek, de 3 nyugdíjas Real játékos pl: Ronaldo, Modric és Kroos szerintem elrakott volna. Messi, Suarez, Busquets hármastól elváratam volna, bár nem követem az eredményeiket.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 15., vasárnap 20:09

RaúlCF írta: az a baj, hogy már megy az erős lobbi, hogy a kövi klub vb 48 csapatos legyen mert az európai csapatoknak nem tetszik, hogy kimaradtak. főleg a kiskapu,liverpool,arsenal, united,milan csipog érte. ez a 32 is rengeteg de 48 egyenesen abszurd. de persze a fifa nyitott rá mert több pénz.
A csapatok is azert lobbiznak,mert penz.
Az a kemeny,(ha ez igaz)hogy mindenki irogatja a meccsek szamat,aztan meg a csapatok akarnak meg tobb meccset. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 15., vasárnap 20:07

realmadrid95 írta:
Bencze írta:
De ezt a VB-re is el lehet mondani. Szerintem ez a Bayern-Auckland semmivel sem masabb, mint egy nemet szaudi meccs vagy Brazil-kina a VB csoportkorokben. Az mas kerdes, hogy szerintem a 32 csapat is sok a VB-n, nemhogy ez a kibovitett uj lebonyolitas…

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 15., vasárnap 20:03

az a baj, hogy már megy az erős lobbi, hogy a kövi klub vb 48 csapatos legyen mert az európai csapatoknak nem tetszik, hogy kimaradtak. főleg a kiskapu,liverpool,arsenal, united,milan csipog érte. ez a 32 is rengeteg de 48 egyenesen abszurd. de persze a fifa nyitott rá mert több pénz.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 15., vasárnap 20:03

Szintekkel jobb csapat az egyiptomi, mint az Auckland. A Miami meg egyáltalán nem extra csapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 15., vasárnap 20:02

Bencze írta:
berta333 írta:

10 van már közte. De 1-2 dél-amerikai csapat kivételével nem sok keresnivaló van itt európai csapatokon kívül másnak. Így értelme sincs ennek a fajta lebonyolítási rendszernek.
De ezt a VB-re is el lehet mondani. Szerintem ez a Bayern-Auckland semmivel sem masabb, mint egy nemet szaudi meccs vagy Brazil-kina a VB csoportkorokben. Az mas kerdes, hogy szerintem a 32 csapat is sok a VB-n, nemhogy ez a kibovitett uj lebonyolitas…

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 15., vasárnap 20:01

A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. június 15., vasárnap 20:00

berta333 írta:
RaúlCF írta: nem az Auckland a probléma. amatőr csapat akiknek rendes munkájuk van és rendesen szabadságot kellett kivenniük, hogy itt legyenek. egy szép story.

de ha ezt komolyan akarja venni a fifa akkor ez nem a legjobb reklám. egymásnak feszül egy mls meg egy egyiptomi csapat jó kis 0-0val mint nyitómeccs amire senki nem volt kíváncsi és utána összerakjuk az egyik legnagyobb múltú csapatot egy amatőr csapattal. el kéne dönteni, hogy nívós tornát akarnak vagy bohóckodni.
10 van már közte. De 1-2 dél-amerikai csapat kivételével nem sok keresnivaló van itt európai csapatokon kívül másnak. Így értelme sincs ennek a fajta lebonyolítási rendszernek.
De ezt a VB-re is el lehet mondani. Szerintem ez a Bayern-Auckland semmivel sem masabb, mint egy nemet szaudi meccs vagy Brazil-kina a VB csoportkorokben. Az mas kerdes, hogy 32 csapat is sok a VB-n, nemhogy ez a kibovitett uj lebonyolitas…

berta333

HozzászólásSzerző: berta333 » 2025. június 15., vasárnap 19:54

RaúlCF írta: nem az Auckland a probléma. amatőr csapat akiknek rendes munkájuk van és rendesen szabadságot kellett kivenniük, hogy itt legyenek. egy szép story.

de ha ezt komolyan akarja venni a fifa akkor ez nem a legjobb reklám. egymásnak feszül egy mls meg egy egyiptomi csapat jó kis 0-0val mint nyitómeccs amire senki nem volt kíváncsi és utána összerakjuk az egyik legnagyobb múltú csapatot egy amatőr csapattal. el kéne dönteni, hogy nívós tornát akarnak vagy bohóckodni.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 15., vasárnap 19:20

hogy ne csak a negatív legyen felhozva nekem tetszik az eredményjelző sáv tetején a lehetséges cserék száma. európai meccsekre is megcsinálhatnák ezt a grafikát. tök logikus és egyszerű dolog.

Vissza: