21.00-kor mar csak 28 fokPad'em írta:Szerdán játszunk 32 fokban Miamiban, 3 nap teljes keretes edzés után, olyan sokat azért még ne várj.nzooli93 írta: Egy percet nem néztem a vb-bol, csak összefoglalókat, de rohadtul várom a meccsünket,hogy tényleg mi lesz a hozzáállás,meg mit kezdünk el próbálgatni játékban.
Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerdán játszunk 32 fokban Miamiban, 3 nap teljes keretes edzés után, olyan sokat azért még ne várj.nzooli93 írta: Egy percet nem néztem a vb-bol, csak összefoglalókat, de rohadtul várom a meccsünket,hogy tényleg mi lesz a hozzáállás,meg mit kezdünk el próbálgatni játékban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
*told his players and stared motherfuckerly
remélem betartja.. Bár szerintem a 0 intenzitásnak köze volt ahhoz is, hogy Carlo gyak. csak 13 emberben gondolkozott, aztán nem volt kraft se nagyon futni. Nem csak az akarat hiányzott.
remélem betartja.. Bár szerintem a 0 intenzitásnak köze volt ahhoz is, hogy Carlo gyak. csak 13 emberben gondolkozott, aztán nem volt kraft se nagyon futni. Nem csak az akarat hiányzott.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fasza, vehetunk egy komplett tamadosort is.Yazid írta:Jah nekem tetszik xabi kezdese de igy le fog redukalódni a hasznalhato emberek mennyisege"Those who do not run and not make an effort WILL NOT PLAY.”![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Jah nekem tetszik xabi kezdese de igy le fog redukalódni a hasznalhato emberek mennyisege"Those who do not run and not make an effort WILL NOT PLAY.”
- nzooli93
Egy percet nem néztem a vb-bol, csak összefoglalókat, de rohadtul várom a meccsünket,hogy tényleg mi lesz a hozzáállás,meg mit kezdünk el próbálgatni játékban.
- Pad'em
Cadena Ser:
Xabi Alonso told his players they will have to run for EVERY BALL. Xabi's message: “It’s not going to be enough to just stay waiting for them to give you the ball so you can score. You’re going to have to RUN FOR EVERY BALL.”
Xabi Alonso’s message to the attackers: “You don’t have to run like defenders, but you have to constantly pressure the defense.”
"Those who do not run and not make an effort WILL NOT PLAY.”
Dean Huijsen and Trent Alexander-Arnold will START in the Club World Cup. Vinícius and Kylian Mbappé will LEAD the attack vs Al-Hilal.
@La_SER
Xabi Alonso told his players they will have to run for EVERY BALL. Xabi's message: “It’s not going to be enough to just stay waiting for them to give you the ball so you can score. You’re going to have to RUN FOR EVERY BALL.”
Xabi Alonso’s message to the attackers: “You don’t have to run like defenders, but you have to constantly pressure the defense.”
"Those who do not run and not make an effort WILL NOT PLAY.”
Dean Huijsen and Trent Alexander-Arnold will START in the Club World Cup. Vinícius and Kylian Mbappé will LEAD the attack vs Al-Hilal.
@La_SER
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Egy ilyen naptárral és egy remélhetőleg intezívebb focihoz kell egy A és mondjuk B csapat.
Minél bővebb, legalább 22 fős erős keret kell, a szokásos 2-3 hosszabban sérült játékosokon kívül.
Most hogy ebben benne van a magas fizetésű Militao meg az extra magas fizetésű Alaba, engedjük el, szerződésük van. Meg amúgy is szerethető játékosok, szurkoljunk nekik.
Minél bővebb, legalább 22 fős erős keret kell, a szokásos 2-3 hosszabban sérült játékosokon kívül.
Most hogy ebben benne van a magas fizetésű Militao meg az extra magas fizetésű Alaba, engedjük el, szerződésük van. Meg amúgy is szerethető játékosok, szurkoljunk nekik.
Mivel a komment top format emlitett, igy bőven erősítés lenne. Kérdés, hogy ennek megvalosulasa mennyire reális.ferni írta:Militao hova lenne erősítés?RaúlCF írta: Carvajal és Militao is elég keményen edzenek a többiekkel. jó őket újra a pályán látni. nem kicsi erősítés lenne ha visszatérnének a top formájukhoz.
4. Számú KH max
Egyébként ha már egy megbízható csere szintet hoz, amivel elkerulheto, hogy akar egy percig is Tchouameni vagy bármely mas posztidegen játékos legyen a kozephatved, ugy erositest jelentene az idei évhez kepest Militao.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
idén se kellett volna egy top Militao valóban. minek mélység a keretbe.ferni írta:Militao hova lenne erősítés?RaúlCF írta: Carvajal és Militao is elég keményen edzenek a többiekkel. jó őket újra a pályán látni. nem kicsi erősítés lenne ha visszatérnének a top formájukhoz.
4. Számú KH max
Militao hova lenne erősítés?RaúlCF írta: Carvajal és Militao is elég keményen edzenek a többiekkel. jó őket újra a pályán látni. nem kicsi erősítés lenne ha visszatérnének a top formájukhoz.
4. Számú KH max
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Carvajal és Militao is elég keményen edzenek a többiekkel. jó őket újra a pályán látni. nem kicsi erősítés lenne ha visszatérnének a top formájukhoz.
- Pad'em
34 fős CWC keretünk:
Courtois, Lunin, Fran González, Mestre
Carvajal, Arnold, Vazquez, Fortea, Militao, Rüdiger, Huijsen, Alaba, Asencio, Jacobo, Fran, Diego Aguado, Youssef, Mendy
Tchouameni, Camavinga, Modric, Ceballos, Valverde, Bellingham, Arda Güler, Chema, Mario Martin
Vini, Mbappé, Rodrygo, Brahim, Endrick, Gonzalo, Munoz
Courtois, Lunin, Fran González, Mestre
Carvajal, Arnold, Vazquez, Fortea, Militao, Rüdiger, Huijsen, Alaba, Asencio, Jacobo, Fran, Diego Aguado, Youssef, Mendy
Tchouameni, Camavinga, Modric, Ceballos, Valverde, Bellingham, Arda Güler, Chema, Mario Martin
Vini, Mbappé, Rodrygo, Brahim, Endrick, Gonzalo, Munoz
- Pad'em
16:30-tól első edzés az USA-ban, RMTV első 15 percét közvetíti élőben.
https://www.realmadrid.com/es-ES/real-madrid-tv
https://www.realmadrid.com/es-ES/real-madrid-tv
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
A hátulját és a közepét Xabi és a rendelkezésre álló játékosok megfogják oldani.
A támadóharmadra leszek kíváncsi.
Vini-Bappe duó együtt játszatására. Mi lesz az elképzelés jobb oldalon? Megkapja e azt fullba Trent és kap maga elé egy befelé húzódó játékost(Brahim,Arda), de szerintem jól tudna butítani a Rodrygo-Trent szél is. Nagy fegyvertény lenne,ha a bal oldal mellett a jobbos is feltudna lépni néha baszóként.
A támadóharmadra leszek kíváncsi.
Vini-Bappe duó együtt játszatására. Mi lesz az elképzelés jobb oldalon? Megkapja e azt fullba Trent és kap maga elé egy befelé húzódó játékost(Brahim,Arda), de szerintem jól tudna butítani a Rodrygo-Trent szél is. Nagy fegyvertény lenne,ha a bal oldal mellett a jobbos is feltudna lépni néha baszóként.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Belőle egy kurvajó CF-et lehetett volna csinálni és lehetne is még ha Vinicius nem lenne bappét meg visszatennénk a posztjára.Sierra írta: Én egyértelműen Bellinghamtől várok szintlépés. Első éve szép volt jó volt régen volt. De amit ebben a szezonban lenyomott, az hagy kívánni valót maga után. Persze ebben a gyenge rendszerben ő is gyenge volt, meg nem is igazán a posztján játszott. Remélem Xabi megtalálja a helyét.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én egyértelműen Bellinghamtől várok szintlépés. Első éve szép volt jó volt régen volt. De amit ebben a szezonban lenyomott, az hagy kívánni valót maga után. Persze ebben a gyenge rendszerben ő is gyenge volt, meg nem is igazán a posztján játszott. Remélem Xabi megtalálja a helyét.
- Pad'em
Valverde szerintem még egy fokozattal feljebb tud kapcsolni egy fix rendszerben. Cama és Tchouától is konstansabb jó teljesítményt várok, sztem Rodrygo is ha marad jobb lesz Xabi alatt. Güler robbanthat.RaúlCF írta: amúgy érkezőktől függetlenül így új edzővel a meglévő játékosok közül kinél várjátok a legnagyobb javulást illetve szint lépést?
én mindenképpen Vinitől várom azt, hogy lapoz egyet és ismét visszatér a csúcsra. illetve letudva az első évet Endricktől várok egy látványos lépést. megvolt a beilleszkedős éve és nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második.
és a másik oldala kiben van benne, hogy negatív irányba mozdul el?
Mendy méginkább ki fog lógni ebben a támadó szerepben ha szóhoz jut. Rüdiger és Courtois halmozódó sérülései is kicsit aggályosak, főleg Rüdiger térde. biztos, hogy magasabban fogunk védekezni ami intenzívebb védőmunkát eredményez és több terhelést a térdeknek. reméljük bírja még.
Huijsen alapja lesz az egésznek, vele szerintem nagyot fogtunk, és Trentnek is remélhetően tucatjával kell majd számolni a teknőcnek adott assistjait.
Másik oldalról nézve Bellinghamtől tartok hogy fixen hátrébb húzva mennyire tudjuk kiaknázni. Mendynek is fixen reszeltek.
És akkor még ott van Vini, akit egyáltalán nem tudok elképzelni a Xabi fociban, ő nagy kérdőjel nekem.
Maszti meg jolly joker, tippre Endrick idei percei lesz a jussa. De pár nap múlva első meccs után minimálisan többet fogunk tudni.
jude, endrick felRaúlCF írta: amúgy érkezőktől függetlenül így új edzővel a meglévő játékosok közül kinél várjátok a legnagyobb javulást illetve szint lépést?
én mindenképpen Vinitől várom azt, hogy lapoz egyet és ismét visszatér a csúcsra. illetve letudva az első évet Endricktől várok egy látványos lépést. megvolt a beilleszkedős éve és nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második.
Mendy méginkább ki fog lógni ebben a támadó szerepben ha szóhoz jut. Rüdiger és Courtois halmozódó sérülései is kicsit aggályosak, főleg Rüdiger térde. biztos, hogy magasabban fogunk védekezni ami intenzívebb védőmunkát eredményez és több terhelést a térdeknek. reméljük bírja még.
betonmendy le
valamelyik univerzumban:
- RaúlCF
amúgy érkezőktől függetlenül így új edzővel a meglévő játékosok közül kinél várjátok a legnagyobb javulást illetve szint lépést?