Várnék még azzalkrisz24 írta: Kérném a neve elé a 24es mezszamot köszönöm!![]()

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 15., vasárnap 15:15
Várnék még azzalkrisz24 írta: Kérném a neve elé a 24es mezszamot köszönöm!![]()
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. június 15., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 10., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 10., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 10., kedd 13:00
Csak ideiglenes mezszám a cwc-re.ferni írta: https://www.youtube.com/watch?v=8ps0sRgOizo
Most ment a bemutatása, 24es mezt kapta
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 10., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: mila » 2025. június 9., hétfő 17:56
https://www.instagram.com/p/DJwERKaIy9F/realbeckham írta: Hogy kell kimondani a nevét? Hujszen? Huijzen?
Vagy hajdu b sen, hájzn?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 9., hétfő 17:40
Hojszen inkábbrealbeckham írta: Hogy kell kimondani a nevét? Hujszen? Huijzen?
Vagy hajdu b sen, hájzn?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 9., hétfő 17:35
javaslom a Díntrealbeckham írta: Hogy kell kimondani a nevét? Hujszen? Huijzen?
Vagy hajdu b sen, hájzn?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 9., hétfő 17:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 9., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. június 9., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 11:10
ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy már nem Carlo az edzőnkdzsi91 írta: Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott.![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 9., hétfő 10:25
Lehet, hogy az erőszakosságot pótolja, de az erőt nem. Nem érzem úgy, hogy ők ketten elég stabilitást tudnának adni hátul a csapatnak. A Rüdiger–Huijsen párost erősebbnek érzem, de talán az Asencio–Rüdiger–Huijsen hármas lenne a legerősebb megoldás – szépen kiegészítik egymás hiányosságait.Galacticos írta:Azt majd intezi asencio.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
Remelem pokroc is tud lenni, ha az kell.
Nagy paros lehetnek szerintem, huijsen labdaval elorefele baromi eros, de a testi ereje az egy az egy elleni szitukba talan egyelore meg nem tul eros ezt viszont asencio eroszakossaga boven potolhatja majd.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 9., hétfő 10:18
Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott.ELSiete írta:Szerintem is eddig brutal az összkép. A jó és stabil helyezkedésen, védekezésen túl a passzai is élményszámba mentek. Már bevizionáltam pár indítását Mbappenak és Vininek, lesz rá lehetősége.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 9., hétfő 10:02
Szerintem is eddig brutal az összkép. A jó és stabil helyezkedésen, védekezésen túl a passzai is élményszámba mentek. Már bevizionáltam pár indítását Mbappenak és Vininek, lesz rá lehetősége.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 9., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 9., hétfő 9:49
Azt majd intezi asencio.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 9., hétfő 9:46
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem