Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 17., kedd 20:53

Yazid írta: Sztem ez a "lacks speed" annak az eredmenye hogy teljesen ellustult a banda, nem egyénileg van hianyossag mert piszok gyors jatekosaink vannak. Nekem vannak fenntartasaim, tudom hogy eredmenykenyszer meg kupák elvaras, de ezzel az ujra epulo csapattal lehet kell majd egy szezon...mire összeáll
Ezzel a fos szárral majdnem bajnokságot nyertünk, hagyjuk már.

Olyan a keret, hogy ha nem fogja vissza őket az edző már simán bajnoknak kellett volna lennünk, ha Xabi hozzá is tesz valamit IT komoly javulás várható.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. június 17., kedd 20:52

Sztem ez a "lacks speed" annak az eredmenye hogy teljesen ellustult a banda, nem egyénileg van hianyossag mert piszok gyors jatekosaink vannak. Nekem vannak fenntartasaim, tudom hogy eredmenykenyszer meg kupák elvaras, de ezzel az ujra epulo csapattal lehet kell majd egy szezon...mire összeáll

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 20:35

hehetheoriginal írta:
Xabi Alonso's coaching staff believes that at Real Madrid, the team lacks SPEED.
erről beszéltem, mikor azt mondom, hogy nincs meg a megfelelő játékosállomány és minőség ahhoz, amit xabi játszatni akar.
nyilvan lehet edzeni rá, meg minimálisan növelni, de ezen a szinten már nincsenek csodák, nem lehet gatyáról baszó szintre ugrani, ha már eddig nem sikerült.
A sebesség pont, hogy megvan csak nincs rendszerbe téve és nincs kihasználva/optimalizálva. Valverde, Camavinga, Bellingham, Vinicius, Mbappé, mind atletikus és/vagy piszokgyors játékosok, csak mi össze vissza presszingeltünk feles energiákat égetve, statikus felállassal kilométeres hézagokkal a csapatrészek közt. Így nem futottunk annyit amennyit kéne, nem azért mert nem képesek rá a játékosok.

Ha Flick a táppénzes Pedri and co.-ból ilyen gépezetet kreált egy év alatt Xabinak sincs lehetetlen. Bár tudom ott eleve világklasszis volt az alapanyag gondolom ( :lol: )

Most a rendszer meg lesz teremtve, aki nem teszi bele a melót azt kell kirakni, ez lesz a legnehezebb dolga Xabinak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. június 17., kedd 20:06

hehetheoriginal írta:
Xabi Alonso's coaching staff believes that at Real Madrid, the team lacks SPEED.
erről beszéltem, mikor azt mondom, hogy nincs meg a megfelelő játékosállomány és minőség ahhoz, amit xabi játszatni akar.
nyilvan lehet edzeni rá, meg minimálisan növelni, de ezen a szinten már nincsenek csodák, nem lehet gatyáról baszó szintre ugrani, ha már eddig nem sikerült.
Barcanak sikerült.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 17., kedd 20:05

thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 17., kedd 19:51

Xabi Alonso:

"My project? At Real Madrid, the project never changes. The project is to win."

"I am 100% certain that the team we'll be at the end of the Club World Cup will be better than the team we'll be at the start of the CWC.

Game after game, we'll adjust things and improve."

"Managing superstars? I've had experience with players like Cristiano and Benzema.

Players like that are very ambitious, so you need to know how to press the right buttons, and keep that ambition of theirs high."

"We know what we are, we know what we want, and we know how we want to play, and that's what we're working on building."

Xabi is now putting a significant focus on intensity in training sessions, specifically in pressing and in transition drills, in order to solve this issue. @JorgeCPicon

Dani Ceballos: "Xabi Alonso is teaching us new things.

He is a very tactical coach, very positional, and he wants us to win the ball back in the opponent's half.

Little by little, we're doing what he asks of us."

Dean Huijsen: "Will we play a 3-defender backline tomorrow? It's a secret. You'll see."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 16., hétfő 17:48

nem tehetek rola, hogy nem ertitek a mondanivalot.
akkor szerintetek az analogiatokat kovetve zidane maradona es pele a mai napig top5. az mindegy, hogy 2 mar nem is él. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 16., hétfő 17:39

Huijsen 0 db Real, 2 jó válogatott meccsel top top weltklasse lett. Szerencsére jut minden napra valami bölcselet :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 16., hétfő 17:27

Jelenlegi forma, kepessegek alapjan.
Senkit nem erdekel mi volt tegnap.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 16., hétfő 16:58

Huijsen top top világklasszis játékos, de olyanok akik szarrá nyerték magukat több BL-el azok közül meg senki nem az csak Courtois. :lol:

Hehe olyan vagy mint valami toxikus barátnő, aki oda is konfliktust és szorongást lát ahova nem kéne. :lol: Várjuk meg a szeptember-októbert aztán addigra már sok minden ki fog derülni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 16., hétfő 16:46

kodo írta:
hehetheoriginal írta:
tul szepen hangzik, sztem a keret/alapkezdo nem kepes erre.
marmint nagy meccsen, komoly ellenfel ellen
Miert nem? Futni csak akarat kérdése. :)
szkeptikus vagyok, mert még nem láttam ebből semmit az elmult években, ezek a játékosok még amióta itt vannak, nem játszottak életükben soha ilyet.
szoval kivancsi vagyok, tetszenek a hirek, ha igazak, hiszem, ha latom a palyan.
mindenhonnan - legalábbis itt a fórumon biztosan - azt hallom/olvasom, hogy mienk a legjobb, legtehetsegesebb fiatal kp, oké, hogy mikor 2-3 éve a modric-kroos kp volt, akkor nem tudtunk nyomni, mert 35-be kanyarodva érthetően nem bírják, de az sztem elfogadhatatlan, hogy a cami-tucsi-valvi kp sem volt képes erre, pedig ők aztán futni tudnak elvileg.....
azt azert megelolegezek az exedzo hozzaertesenek, hogy o akarta volna, hogy legyen vmi pressing, nem hiaba orditott pl beli allandoan a tobbiekkel, hogy gyertek mar geci letamadni, ne egyedul fussak, de nem jott ossze...
szoval ez joval tobb ennel, xabinak lesz feladata boven beleverni a fejekbe es megertetni, hogy ha pressingelunk, akkor sokkal tobbet tudunk pihenni, ha nalunk van a labda, es nem nezunk ki novemberre csapatilag, mint egy mosott szar, akik lépni nem tudnak mar, mert allandoan 60-70 metereket kell visszasprintelni, ahelyett, hogy beszukitjuk a palyat.....
sztem ehhez se minosegben, se ertelmi kepessegekben nem eleg jo a mostani keret, de cafoljanak ram. igazabol van 3 db vilagklasszis, toptop jatekosunk - bappe, hujszi es kurti -, a tobbinek vert kell hugyalni, ha en vagyok az edzo es perceket akarnak kapni.

(es akkor is, ha utalom a pofad, csinalhatsz barmit, nem jatszol, de hat emiatt nem vok edzo valszeg :mrgreen: )
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 16., hétfő 16:26

ELSiete írta: Xabi Alonso does NOT want Real Madrid to sit back in a deep block when they don't have the ball, like in recent years.

He wants the team to press "reasonably" high, and be VERY agressive in trying to win the ball back.

His plan is also to make the team more compact when they press, not each player pressing on his own. That has been a major point in his first training sessions with the whole squad. @diarioas
JUST IN: Xabi Alonso had a meeting with his entire staff immediately before his very first training session as Real Madrid coach, in order to decide what specific aspect of the game they should focus on the most.

The decision was clear: pressing.

Xabi's biggest focus right now is making the team win the ball back as soon as they lose it. He has been working on it in every single training session so far. @diarioas

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 16., hétfő 16:23

Azért az elég szépen körvonalazódik, hogy látta pár meccsünket. Pontosan tudja mivel volt itt probléma és szerintem mind1 kiről van szó, tényleg padra teszi akinek derogál futni labda nélkül. Elég szar szezon volt ez sok zakóval ahhoz, hogy Perez ne akarjon beleszólni.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. június 16., hétfő 16:16

hehetheoriginal írta:
ELSiete írta: Xabi Alonso does NOT want Real Madrid to sit back in a deep block when they don't have the ball, like in recent years.

He wants the team to press "reasonably" high, and be VERY agressive in trying to win the ball back.

His plan is also to make the team more compact when they press, not each player pressing on his own. That has been a major point in his first training sessions with the whole squad. @diarioas
Miert nem? Futni csak akarat kérdése. :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 16., hétfő 16:04

thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 16., hétfő 16:00

Xabi Alonso does NOT want Real Madrid to sit back in a deep block when they don't have the ball, like in recent years.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 14., szombat 14:49

nuevo_ericco írta:
Jim írta:nem hiszem, belátta hogy kevés ide :mrgreen:
Mikor Mourinho elmondta neki, hogy a keretben azért még nagy hasznát venné :mrgreen:
a stabban szamitott volna ra. harag nelkul ment a schalkeba es irt tortenelmet ott is
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 14., szombat 13:50

Jim írta:nem hiszem, belátta hogy kevés ide :mrgreen:
Mikor Mourinho elmondta neki, hogy a keretben azért még nagy hasznát venné :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 14., szombat 13:46

KAG írta: Raul mondjuk épp most sértődött meg újra.

Egyébként látva az utánuk következő generációt/legendakat nekem az o viselkedésük inkább csalódás, mintsem a klub viselkedése
nem hiszem, belátta hogy kevés ide :mrgreen:

amúgy mikor viselkedtek csalódást keltően :hmmm:
szerintem ennek jó részét a sajtó fújta fel...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 14., szombat 13:22

raullal rosszul bantunk?
hat hosszu evekig hagytuk, hogy botladozzon elol, mikor mar reg vissza kellett volna vonultatni....
thereisonly1ronaldo

Vissza: