Militao hova lenne erősítés?RaúlCF írta: Carvajal és Militao is elég keményen edzenek a többiekkel. jó őket újra a pályán látni. nem kicsi erősítés lenne ha visszatérnének a top formájukhoz.
4. Számú KH max
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 15., vasárnap 18:32
Militao hova lenne erősítés?RaúlCF írta: Carvajal és Militao is elég keményen edzenek a többiekkel. jó őket újra a pályán látni. nem kicsi erősítés lenne ha visszatérnének a top formájukhoz.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 15., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 15., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 15., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 13., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 13., péntek 21:28
Belőle egy kurvajó CF-et lehetett volna csinálni és lehetne is még ha Vinicius nem lenne bappét meg visszatennénk a posztjára.Sierra írta: Én egyértelműen Bellinghamtől várok szintlépés. Első éve szép volt jó volt régen volt. De amit ebben a szezonban lenyomott, az hagy kívánni valót maga után. Persze ebben a gyenge rendszerben ő is gyenge volt, meg nem is igazán a posztján játszott. Remélem Xabi megtalálja a helyét.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. június 13., péntek 21:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 13., péntek 17:24
Valverde szerintem még egy fokozattal feljebb tud kapcsolni egy fix rendszerben. Cama és Tchouától is konstansabb jó teljesítményt várok, sztem Rodrygo is ha marad jobb lesz Xabi alatt. Güler robbanthat.RaúlCF írta: amúgy érkezőktől függetlenül így új edzővel a meglévő játékosok közül kinél várjátok a legnagyobb javulást illetve szint lépést?
én mindenképpen Vinitől várom azt, hogy lapoz egyet és ismét visszatér a csúcsra. illetve letudva az első évet Endricktől várok egy látványos lépést. megvolt a beilleszkedős éve és nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második.
és a másik oldala kiben van benne, hogy negatív irányba mozdul el?
Mendy méginkább ki fog lógni ebben a támadó szerepben ha szóhoz jut. Rüdiger és Courtois halmozódó sérülései is kicsit aggályosak, főleg Rüdiger térde. biztos, hogy magasabban fogunk védekezni ami intenzívebb védőmunkát eredményez és több terhelést a térdeknek. reméljük bírja még.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. június 13., péntek 16:33
jude, endrick felRaúlCF írta: amúgy érkezőktől függetlenül így új edzővel a meglévő játékosok közül kinél várjátok a legnagyobb javulást illetve szint lépést?
én mindenképpen Vinitől várom azt, hogy lapoz egyet és ismét visszatér a csúcsra. illetve letudva az első évet Endricktől várok egy látványos lépést. megvolt a beilleszkedős éve és nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második.
és a másik oldala kiben van benne, hogy negatív irányba mozdul el?
Mendy méginkább ki fog lógni ebben a támadó szerepben ha szóhoz jut. Rüdiger és Courtois halmozódó sérülései is kicsit aggályosak, főleg Rüdiger térde. biztos, hogy magasabban fogunk védekezni ami intenzívebb védőmunkát eredményez és több terhelést a térdeknek. reméljük bírja még.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 13., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 13., péntek 14:39
szerencsere olvassa a hozzaszolasaidat es megertette hogy az tamadasban -1 emberazt hittem 3 kozepso vedo lesz, itt a forumon mondtatok....
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. június 13., péntek 13:46
kivasarolhatna az eurobarcaporonty írta:Mondhatni mindkét esetben a vezetőség a hibás. De Perezék legalább nyáron megszabadulnak Lukácstól, reméljük itt is meglépi a moderátor csapat, amit kellOlyan mint te, 8 vegleges után is visszatersz.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. június 13., péntek 13:39
Mondhatni mindkét esetben a vezetőség a hibás. De Perezék legalább nyáron megszabadulnak Lukácstól, reméljük itt is meglépi a moderátor csapat, amit kellOlyan mint te, 8 vegleges után is visszatersz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. június 13., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 13., péntek 13:25
Olyan mint te, 8 vegleges után is visszatersz.hehetheoriginal írta: Azert ahogy nézem az edzesvideokat, felkegyelmu vaszkeztol csak nem szabadulunk, a legrosszabbtol tartok....
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 13., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 11., szerda 22:09
Par hetet mar csak kibirsz vele, nem?hehetheoriginal írta: Azert ahogy nézem az edzesvideokat, felkegyelmu vaszkeztol csak nem szabadulunk, a legrosszabbtol tartok....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 11., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 9., hétfő 14:10
REAL MADRID TRAINING STATEMENT: “The players performed challenging & varied drills focusing on POSSESION, CONTROL, BUILD-UP, and PRESSING.”Pad'em írta: Xabi Alonso’s first training session at Real Madrid had A LOT of INTENSITY. The squad after the training session conveyed ‘STRENGTH & EXCITEMENT’.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem